رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه در آستانه اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان هستیم، گفت: اجرای این قانون باید اردیبهشت پارسال، آغاز میشد، اما زیرساختهای آن فراهم نبود. داود منظور در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: بر اساس این قانون، نسخهای از صورتحسابهای الکترونیکی همه خرید و […]
رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه در آستانه اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان هستیم، گفت: اجرای این قانون باید اردیبهشت پارسال، آغاز میشد، اما زیرساختهای آن فراهم نبود.
داود منظور در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما افزود: بر اساس این قانون، نسخهای از صورتحسابهای الکترونیکی همه خرید و فروشها و معاملات فعالان اقتصادی باید به سامانه سازمان امور مالیاتی ارسال شود.
وی گفت: زمانی که این قانون اجرا میشود همه فعالان اقتصادی، اصحاب کسب و کار، کارخانهها و تولید کنندگان مکلف هستند برای کالاهایی که میفروشند صورتحساب الکترونیکی صادر کنند ارزش کالا در این صورتحسابها ثبت و اگر کالا مشمول مالیات باشد میزان مالیات ارزش افزوده آن درج میشود و نسخهای از این صورتحسابها به سامانه مودیان
ارسال میشود.
رئیس سازمان امور مالیاتی افزود: با توجه به اینکه اجرای این قانون همه فعالان اقتصادی را از روستا و شهر از تولید کنندگان بزرگ تا خرده فروشان درگیر میکند به دولت و ستاد اقتصادی پیشنهاد کردیم اجرای این قانون به صورت تدریجی انجام شود تا بتوانیم آموزشهای لازم را به مودیان و فعالان اقتصادی بدهیم و به مردم و فعالان اقتصادی فشار وارد نشود.
منظور گفت: اجرای قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مودیان ابتدا با مودیان بزرگ و فعالان اقتصادی بزرگ آغاز میشود و به صورت مرحله به مرحله و تدریجی نهایتا به خرده فروشان و کسانی که کالاها را به مصرف کننده نهایی میفروشند میرسیم.
وی ادامه داد: به همین جهت در نخستین مرحله فراخوانی که انجام میدهیم از شرکتهای بورسی و دولتی دعوت خواهیم کرد که به عضویت سامانه مودیان در بیایند و یک فرصت سه ماهه طبق قانون به کسانی که فراخوان میشوند میدهیم که مقدمات اجرای قانون را فراهم کنند و بتوانند صندوقهای فروش خود را با دستورالعملهای ما منطبق کنند و ارسال صورتحسابهای آزمایشی را انجام دهند و بعد از سه ماه وارد فاز اصلی اجرا خواهیم شد که صورتحسابها به صورت منظم
انجام شود.
رئیس سازمان امور مالیاتی افزود: از زمان رونمایی این سامانه، فراخوان کردیم کسانی که علاقمند هستند به صورت داوطلبانه وارد سامانه درگاه الکترونیکی سازمان مالیاتی شوند و با کد ملی وارد شوند و به آنها گذر واژه میدهیم و وارد سامانه مودیان میشوند.
منظور با بیان اینکه تا کنون ۵هزار و ۳۰۰ فعال اقتصادی داوطلبانه وارد شدند و برای خود کارپوشه ایجاد کردند، افزود: در این سامانه برای هر کدام از فعالان اقتصادی که به عضویت در میآیند یک کارپوشه پرونده ویژه تشکیل میشود که همه صورتحسابهایی که صادر میکند یا صورتحسابهایی که به نام او صادر میشود به این پرونده یا کارپوشه الکترونیکی انتقال داده میشود.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام و عضویت اجباری بر اساس فراخوان سازمان مالیاتی خواهد بود، اضافه کرد: اکنون در آستانه اولین فراخوان هستیم البته زمان دقیق را اعلام خواهیم کرد.
خسارات سیل به عشایر ۱۱ استان کشور
رئیس سازمان امور عشایر گفت: سیل، عشایر ۱۱ استان را درگیر کرد که خسارتهای وارده به استانهای اصفهان،کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کرمان، سیستان و بلوچستان و لرستان بیشتر بوده است.عباس پاپیزاده رئیس سازمان امور عشایر ایران با بیان اینکه برآورد دقیق خسارتهای ناشی از سیل به عشایر هنوز اعلام نشده است، گفت: در حال حاضر اولویت اول امداخسارات سیل به عشایر ۱۱ استان کشوردرسانی و نجات جان عشایر و سرمایههای آنهاست.پاپی زاده افزود: سیل عشایر ۱۱ استان را درگیر کرد که خسارتهای وارده به استانهای اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، کرمان، سیستان و بلوچستان و لرستان بیشتر از دیگر استانهاست.این مقام مسئول عملکرد ستاد مدیریت بحران استانها در روند آگاه سازی عشایر را مثبت دانست و افزود: عشایر از مناطق پرخطر دور شدند، اما ذات زندگی عشایری متکی به مراتع و آب است و از آنجاییکه این دو مهم در کف درهها است محل اتراق عشایر در مسیر مسیلها و رودخانههاست.پاپیزاده با بیان اینکه؛ خدمترسانی به عشایر در استانها جزو اولویتهای سازمان امور عشایری است افزود: در حال حاضر هیچ دستگاهی نمیتواند آمار دقیقی از میزان خسارتهای وارده به عشایر را ارائه بدهد چراکه پوشش مخابراتی در برخی از مناطق عشایری نیز قطع شده است و هنوز آماری از این مناطق به دست ما نرسیده است.
قطعات یدکی تقلبی و جعلی روز شنبه از سطح بازار جمعآوری میشوند
معاون وزیر صمت با بیان اینکه بازار قطعات یدکی در حال تبدیل شدن به شفاف ترین بازار است، گفت: بازرسان با حضور در بازار قطعات یدکی، کالاهای تقلبی و جعلی را جمع آوری خواهند کرد.محمدمهدی برادران اظهار کرد: در ابتدا فرض بود که یک کار مقطعی است همراهی زیاد نبود اما هر چه گذشت موضوع جدی تر گرفته شد و اصناف اذعان کردند که در حال تکمیل کار هستند. همچنین در اصناف طرحهای دقیق و علمی به عنوان طرح مکمل با این طرح ارائه شده است.معاون صنایع عمومی وزیر صمت افزود: قاچاق محصول کار یک قاچاقچی نیست بلکه محصول ناکارآمدی نظام بازار، تولید، بازرگانی، تعرفهای و کیفیت است. همزمان در حال اصلاح همه فرآیندها هستیم و خود اتحادیهها پیش قدم شدند.وی با اشاره به بازار قطعات یدکی خودرو گفت: قطعات یدکی خودرو یکی از رهاترین بازارهای ما بود که برای مقابله با قاچاق ابتدا از این بازار کار را شروع کردیم. هم اکنون این بازار در حال تبدیل شدن به شفافترین بازار است. برادران ادامه داد: با واحدی که اصرار به تخلف و تقلب داشته باشند و کالاهای گران و غیرایمن بفروشد و با حقه بازی کالای دست دوم را به عنوان کالای نو به مصرف کننده عرضه کند، برخورد میشود.
بخش خصوصی به تولیدات مواد پروتئینی ورود کند
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: موازنه منفی در حوزه پروتئینی در خوزستان وجود دارد و با توجه به ایجاد کمیته سرمایه گذاری در سازمان از سرمایه گذاران دعوت به همکاری میشود.خدارحم امیری زاده در آئین رونمایی از دستاورد پروژه دانش بنیان و تحول ساز مولدسازی و تکثیر ماهی سی باس دریایی آسیایی در ایستگاه تحقیقاتی ماهیان دریایی بندر امام خمینی (ره) تاکید کرد: خوزستان یکی از معدود استانهایی است که ۴ مرکز تحقیقات کشاورزی با کادر مجرب در آن وجود دارد.رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با یادآوری اینکه محققان زیر ساختهای توسعه و پیشرفت بخش کشاورزی را فراهم میکنند، افزود: خوزستان با تولید ۱۷ و ۸ دهم میلیون تن محصول کشاورزی نقش مهمی را در تولید مواد غذایی دارد.وی افزود: خوزستان در تولید ۸ محصول مقام اول کشور را دارد که ماهی یکی از این محصولات است و همین مسئله باعث شده یک مرکز تحقیقاتی شیلاتی در کنار مراکز دیگر در استان وجود داشته باشد.رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و دیدگاه وزیر جهاد کشاورزی از محققان مراکز تحقیقاتی انتظار میرود که بیش از پیش وارد این عرصه شوند.
افزایش ۱۰۰ هزار بشکهای تولید اوپکپلاس در ماه سپتامبر
اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (اوپکپلاس) بر سر افزایش ۱۰۰ هزار بشکهای تولید روزانه برای ماه سپتامبر (شهریور – مهر) به توافق رسیدند.۲۳ کشور عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش (ائتلاف اوپکپلاس) در سیویکمین نشست خود، بر سر افزایش ۱۰۰ هزار بشکهای تولید روزانه برای ماه سپتامبر (شهریورماه – مهرماه) به توافق رسیدند.بر اساس تصمیم نشست وزیران نفت و انرژی اوپکپلاس، تولید نفت خام کشورهای عضو این ائتلاف ۱۰۰ هزار بشکه در ماه سپتامبر افزایش مییابد.اوپکپلاس در واکنش به فروپاشی تقاضا در اوج بحران شیوع کووید -۱۹، تولید خود را از ماه مه سال ۲۰۲۰، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه در روز معادل حدود ۱۰ درصد از تقاضای جهانی محدود کرد، اما پس از آن زمان با بهبود تقاضا، محدودیت عرضه را به مرور تسهیل کرده است، این مقدار افزایش عرضه (۹.۷ میلیون بشکه در روز) روی کاغذ به پایان خط رسیده، اما همه این مقدار وارد بازار نشده است.آنگونه که منابع آگاه اعلام کردند مقدار تعهد اوپکپلاس در ماه ژوئن ۳۲۰ درصد بوده، یعنی این ائتلاف حدود ۳ میلیون بشکه در روز کمتر از سهمیههای تعیینشده در ماه ژوئن تولید کرده است.اعضای این ائتلاف تصمیم گرفتند سیودومین نشست مشترک اوپک پلاس پنجم سپتامبر (۱۴ شهریورماه) برگزار شود.
پنجمین مزایده اموال غیرمنقول ۲۲مرداد برگزار میشود
معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول سازمان اموال تملیکی گفت: جلسه رمزگشایی مزایده سراسری املاک روز شنبه ۲۲ مردادماه ساعت ۱۴ انجام میشود.
علیرضا نورنژاد عضو هیئت مدیره و معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: پیرو اطلاعرسانی قبلی، مزایده سراسری املاک به شماره ۱۱۲۹ در سامانه ستاد ایران (سامانه تدارکات الکترونیکی دولت) در حال بارگذاری است.
معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول سازمان اموال تملیکی افزود: در این مزایده تعداد ۱۶۴ ملک اعم از مسکونی، تجاری و زراعی به ارزش بیش از ۳ هزار میلیارد ریال به صورت نقد و اقساط در معرض فروش قرار گرفته است.
نورنژاد بیان کرد: متقاضیان برای شرکت در این مزایده تا روز چهارشنبه ۱۹ مردادماه مهلت ثبتنام دارند و میتوانند برای هماهنگی بیشتر با تلفنهایی که در سامانه ذکر شده تماس و از املاک بازدید به عمل آورند.
معاون امور حقوقی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی گفت: جلسه رمزگشایی مزایده سراسری املاک روز شنبه ۲۲ مردادماه رأس ساعت ۱۴ انجام خواهد پذیرفت.