مدیرکل را ه و شهرسازی استان تهران گفت: با راه اندازی سامانه ۱۶۵۶ یک بازوی پرتوان مردمی را برای مبارزه با زمین خواری و تصرف اراضی دولتی خواهیم داشت. رضا نگهبان درخصوص راه اندازی سامانه ارتباط مردمی با یگان حفاظت از اراضی با ابراز خشنودی از این اتفاق اظهار داشت: راه اندازی سامانه ۱۶۵۶ یک […]
مدیرکل را ه و شهرسازی استان تهران گفت: با راه اندازی سامانه ۱۶۵۶ یک بازوی پرتوان مردمی را برای مبارزه با زمین خواری و تصرف اراضی دولتی خواهیم داشت.
رضا نگهبان درخصوص راه اندازی سامانه ارتباط مردمی با یگان حفاظت از اراضی با ابراز خشنودی از این اتفاق اظهار داشت: راه اندازی سامانه ۱۶۵۶ یک اتفاق بسیار خوب بود که می تواند بازوی پرتوان مردمی برای کمک به دولت در جلوگیری از هرگونه مورد زمین خواری باشد.
وی ادامه داد: اراضی ملی دولتی استان تهران سرمایه نسل های آینده این سرزمین هستند و باید به دقت حفاظت شوند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در ادامه تصریح کرد: به این ترتیب همشهریان عزیزمان درصورت مواجهه با موارد مشکوک تعرض و تصرف می توانند با تماس با سامانه ۱۶۵۶ این موارد را گزارش داده و همیار اداره کل و دولت در مبارزه با زمین خواری باشند و به آن سرعت بدهند.
وی افزود: یکی از موارد بسیار خوب این سامانه که می تواند خودش را در ایام نوروز به خوبی نشان دهد، این است که دیگر زمین خواران اجازه تعرض و تصرف را به اراضی ملی نخواهند داشت و دیگر نمی توانند به آن دست درازی کنند.
نگهبان از تجهیز یگان حفاظت از اراضی اداره کل به ۴۰ دستگاه تبلت و آموزش مجموعه نیروهای یگان حفاظت از اراضی و شیفت بندی ۲۴ ساعته زمان های حضور برای مراقبت و حفاظت خبر داد و تصریح کرد: این مسأله خط قرمز اداره کل راه و شهرسازی استان تهران است و علاوه بر فرماندهان یگان، رؤسای مناطق ۶ گانه ما نیز باید هوشیار و در آماده باش باشند.
بیمارستانهای تالش، بروجن و بهشهر به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافت
معاون وزیر راه و شهرسازی از تخصیص ۶۸۹ تخت در سه بیمارستان تازه احداثشده توسط سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات عمومی و دولتی به درمان بیماران مبتلا به ویروس کویید۱۹ خبر داد.
محمدجعفر علیزاده از آمادهسازی چندین بیمارستانی که در سالجاری به همت سازمان مجری احداث شده و توسط وزارت بهداشت به بهرهبرداری رسید برای تخصیص به ارایه خدمات به بیماران کرونایی در استانهای گیلان، چهارمحال و بختیاری و مازندران، خبر داد. معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیمارستان ۲۳۲ تختخوابی تالش در استان گیلان، بیمارستان ۲۳۷ تختی بروجن در چهارمحال و بختیاری و بیمارستان ۲۲۰ تختی بهشهر در استان مازندران به درمان بیماران کرونایی تخصیص یافته است. این سه بیمارستان از جمله بیمارستان هایی هستند که در سالجاری مراحل تکمیل خود را به پایان رساندند و به وزارت بهداشت جهت بهره برداری تحویل شدند.
مدیرعامل سازمان مجری ساختمان ها و تاسیسات عمومی و دولتی ضمن تاکید بر این مطلب که سازمان مجری در حال رایزنی برای تخصیص تعداد بیشتری از بیمارستان های احداث شده توسط سازمان مجری برای درمان بیماران مبتلا به کرونا است، تصریح کرد: در شرایط بحرانی کنونی، نقش بیمارستان ها در ارایه خدمات به بیماران بسیار مهم است و به همین جهت بیمارستان های تخصصی فوق با شرایط بحران فعلی به درمان بیماران مبتلا به کرونایی تخصیص مییابد.
گفتنی است، معاون وزیر راه و شهرسازی چندی پیش از تکمیل ۱۴ بیمارستان با ۲۵۲۷ تخت در سال ۹۸ توسط سازمان مجری خبر داده بود.
خسارت ۱۵۰ میلیاردتومانی به زیرساختهای لرستان در سیل ۵ و ۶ اسفند امسال
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان با اعلام این مطلب که برآورد خسارات سیل ۵ و ۶اسفند لرستان انجام شده است، اعلام کرد: سیل اخیر موجب تخریب ۴۰۷۷ واحد روستایی، ۱۶۸ واحد شهری شد و به ۱۲۰۰ واحد روستایی و شهری آسیب رساند.
مسعود رضایی آخرین روند ارزیابی خسارات و اقدامات بنیاد را از سیل ۵و ۶ اسفند امسال اعلام کرد.
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان گفت: سیل ۵ و ۶ اسفند امسال موجب تخریب ۴۰۷۷ واحد روستایی و ۱۶۸ واحد شهری شد و به ۱۲۰۰ واحد شهری و روستایی آسیب رساند که برآورد خسارات و ارزیابیها به مدیریت بحران استان ارسال شده است و استان نیز ارزیابی ها را به دولت ارایه کرده است تا در تسهیلات را مصوب و ابلاغ کند.
رضایی با اشاره به اینکه در سیل اوایل اسفند امسال ۱۶۸ واحد شهری نیز تخریب شدند، اعلام کرد: علاوه بر واحدهای مسکونی، سیل اوایل اسفندامسال موجب رانش زمین شد و این رانش ها آسیب های جدی به برخی از زیرساخت وارد کرد. همچنین، آسیبهای وارده بر زیرساختها در سیلهای گذشته نیز تشدید کرد که برآوردها و ارزیابی ها حاکی از خسارت بیش از ۱۵۰ میلیاردتومانی به زیرساختهای استان است.
وی تصریح کرد: برآوردها انجام شده و منتظر هستیم تا دولت مصوبه و تسهیلات را ابلاغ کند.
وی در خصوص تمهیدات استان برای سیل احتمالی ۹۹ نیز اعلام کرد: چندین پروژه حساس در استان در حال انجام است که شامل دیوارسازی پلدختر، دیوارسازی روستای چم مهر و روستایی بابازید است که همکاران بنیاد مسکن در تلاش برای تکمیل آنها هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن لرستان در خصوص سیل فروردین ماه و اقداماتی که در استان انجام شده است نیز توضیح داد: در مجموع در ۱۱ شهرستان۱۹۶۹ واحدروستایی آسیب دیدند که بر اساس مصوبه دولت، تسهیلات تخصیص یافته ۱۱۳۵ میلیاردتومان به اضافه ۴۴۰ میلیاردتومان بلاعوض بود. واحدهایی که از سوی بنیاد مسکن به سیستم بانکی معرفی شد ۵۱ هزار و ۱۵۶ واحد بوده که ۱۲ هزار و ۶۲۳ واحد آن احداثی بودند که از میزان ۱۰۰۹ واحد احداثی شهری و ۱۱ هزار و ۶۱۴ واحد احداثی روستایی است.
رضایی افزود: واحدهای تعمیراتی سیل فروردین استان نیز ۲۰ هزار و ۱۱۳ واحد است که ۷هزار و ۳۲۵ واحد آن شهری و ۱۲ هزار و ۸۷۷ واحد روستایی و ۱۸ هزار و ۴۲۰ واحد معیشتی است.
به گفته وی، از ۵۱ هزار و ۱۵۶ واحدی که به بانک معرفی شد۴۹ هزار و ۵۹۹ واحد عقد قرارداد کردهاند.