در بازدید از بندر امیر آباد مطرح شد؛ پیشنهاد سفیر بنگلادش برای احداث کارخانه تولید پارچه در بندر امیر آباد
در بازدید از بندر امیر آباد مطرح شد؛ پیشنهاد سفیر بنگلادش برای احداث کارخانه تولید پارچه در بندر امیر آباد

​سفیر بنگلادش در ایران هنگام بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد ​با اشاره به موقعیت ممتاز این بندر گفت: با توجه به توان سرمایه‌گذاران کشورش می‌توان با احداث کارخانه تولید پارچه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیر آباد بخش عمده ای از تولید پارچه را در این بندر انجام داد و علاوه بر ایجاد […]

​سفیر بنگلادش در ایران هنگام بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد ​با اشاره به موقعیت ممتاز این بندر گفت: با توجه به توان سرمایه‌گذاران کشورش می‌توان با احداث کارخانه تولید پارچه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیر آباد بخش عمده ای از تولید پارچه را در این بندر انجام داد و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده کمک قابل توجهی به اشتغال این منطقه کرد.
سیاوش رضوانی اظهار داشت: با عنایت به وجود شبکه حمل و نقل ریلی، شقوق مختلف حمل‌و‌نقل چندوجهی در این بندر انجام می شود و از طرق مختلف می توان کالاهای وارده را به همه نقاط کشور جهت مصارف داخلی و ترانزیت منتقل کرد.
گوسال اعظم سارکر؛ سفیر بنگلادش در ایران نیز با اشاره به توانمندی کشور بنگلادش به عنوان دومین کشور تولید کننده پوشاک در آسیا و موقعیت استراتژیک بندر امیرآباد در ترانزیت مواد اولیه از کشورهای CIS از طریق کریدور شمال – جنوب بر گسترش روابط تجاری بین دو کشور ایران و بنگلادش تاکید و اظهار داشت: با توجه به توان سرمایه‌گذاران کشورش می‌توان با احداث کارخانه تولید پارچه در منطقه ویژه اقتصادی بندر امیر آباد بخش عمده ای از تولید پارچه را در این بندر انجام داد و علاوه بر ایجاد ارزش افزوده کمک قابل توجهی به اشتغال این منطقه کرد.
وی اظهار داشت: پتانسیل و توانمندی بندر امیرآباد در نوع خود بی نظیر است و این امر مسلما سبب جذب سرمایه گذاران خواهد بود و امیدواریم با مذاکراتی که در آینده نزدیک انجام می شود سرمایه گذاران و صاحبان کالای بنگلادشی بتوانند همکاری های بیشتری با این بندر داشته باشند.

 

 

 

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی:
توسعه بنادر در سخت‌ترین شرایط تحریم
تداوم دارد

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه امروز توسعه بنادر و به‌روزسازی تجهیزات در سخت‌ترین شرایط تحریم‌ها به خوبی در حال انجام است، گفت: کشورهای همسایه باورشان نمی‌شود ما در این تحریم‌‌ها اینچنین بنادر را توسعه داده‌ایم.
محمدعلی حسن‌زاده با بیان اینکه سازمان بنادر و دریانوردی سازمانی درآمد- هزینه‌ای است، اظهار داشت‌: ما به خیلی از بخش‌های دیگر دولت کمک می‌کنیم‌، اما سازمان بنادر یک ریال هم دریافت نمی‌کند.
وی ادامه داد: با این همه امروز سازمان بنادر و دریانوردی از جنبه زیرساخت‌ها هیچ چیزی کمتر از کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس ندارد، حال اگر ‌این تحریم‌ها و مباحث سیاسی هم نبود که ما قطعاً به واسطه پتانسیل‌های موجود، از آنها در حوزه دریایی و بندری بسیار جلوتر بودیم.
معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی اظهار داشت: کشورهای همسایه ‌نظیر قطر، آذربایجان، پاکستان، عراق و غیره که پول‌های خوب دولتی دارند، وقتی به بنادر ما می‌آیند بسیار متعجب می‌شوند که چطور در این شرایط تحریم، با این همه فشار و سختی کار، ما طرح‌های توسعه‌‌ای در بنادر داریم و این نشان از بی‌رنگی تحریم‌ها است.
حسن‌زاده با اشاره به رشد و توسعه در بندر کانتینری کشورمان ادامه داد: در حال حاضر ‌فاز یک بندر شهید رجایی در حال فعالیت است، فاز دو کانتینری است، فاز ۳ در حال ساخت است، اصلاً انگار نه انگار درگیر سخت‌ترین تحریم‌های جهان هستیم.
وی بیان کرد: چندی پیش از کشور آذربایجان نمایندگانی به بنادر شمالی ما آمده بودند، با دیدن بنادر ما بسیار متعجب بودند که چطور چنین زیرساخت‌های مناسب و به‌روزی در بنادر داریم.
معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی تأکید کرد: این توسعه‌ها در بنادر همه به لطف قوانین موجود درباره سازمان بنادر و دریانوردی است هرچند بخشی از این قوانین را برای ما حذف کردند و قدرت از ما گرفته شد.
حسن‌زاده اظهار داشت: امور دریایی از پای اسکله تا قطب شمال و جنوب هر اتفاقی که برای یک کشتی با پرچم ایران رخ دهد سازمان بنادر و دریانوردی باید پیگیری کند.
وی با بیان اینکه ما بر صلاحیت کشتی‌سازی‌ها نظارت داریم، اضافه کرد: برای ساخت اولین چارچوب کشتی و ساخت ستون فقرات آن، سازمان بنادر باید حضور داشته باشد، نظارت بر ساخت از سوی ما وجود دارد، بعد از ساخت باید پلاک داشته باشد که این مورد هم به سازمان بنادر می‌آید و ما به کشتی شماره ثبت و به فعالان روی کشتی گواهینامه صلاحیت می‌دهیم.
معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی عنوان کرد: نیروی انتظامی پاسپورت قهوه‌ای و ما پاسپورت آبی صادر می‌کنیم و این نقش حاکمیتی دریایی سازمان بنادر و دریانوردی است.

 

اعزام ۸۴۰ هزار زائر اربعین با ناوگان اتوبوسی
به چهار مرز تا امروز

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از اعزام ۸۴۰ هزار زائر با ۲۶هزار سرویس اتوبوسی تا امروز خبر داد.
داریوش باقر جوان از اعزام ۸۴۰ هزار زائر با ۲۶هزار سرویس اتوبوسی تا امروز (بیست و دوم مهرماه) خبر داد و گفت: آمارها حاكی از رشد ۲.۵ برابری عملکرد ناوگان عمومی جاده‌ای کشور در ایام اربعین حسینی امسال از دهم مهرماه تا امروز نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی افزود: با توجه به حضور گسترده زائران اربعین حسینی از بیست و چهارم تا بیست و ششم مهرماه بر اساس تاکید رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، استفاده از ظرفیت حد اکثری ناوگان عمومی جاده‌ای در دستور کار قرار دارد و به همین خاطر برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش ظرفیت انجام شده است.
مدیرکل حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای یادآور شد: طبق مذاکرات انجام شده با سایر ارگان‌ها و دستگاه‌ها برای افزایش ظرفیت، هم اکنون ۲۰۰ دستگاه اتوبوس دیگر در مرز مهران مستقر شده است تا در صورت نیاز برای جابجایی زائران مورد استفاده قرار گیرند.