در تلاشیم طول مسیر امن دوچرخه سواری تهران به ۵۰۰ کیلومتر برسد
در تلاشیم طول مسیر امن دوچرخه سواری تهران به ۵۰۰ کیلومتر برسد

      شهردار تهران با بیان اینکه مردم باید باور کنند روش زندگی پرتحرک سلامت خودشان و شهر را تامین می کند، گفت: در تلاشیم طول مسیر امن دوچرخه سواری تهران به ۵۰۰ کیلومتر برسد. پیروز حناچی شهردار تهران در حاشیه دوچرخه سواری با حضور سفرای چند کشور در تهران در جمع خبرنگاران با […]

 

 

 

شهردار تهران با بیان اینکه مردم باید باور کنند روش زندگی پرتحرک سلامت خودشان و شهر را تامین می کند، گفت: در تلاشیم طول مسیر امن دوچرخه سواری تهران به ۵۰۰ کیلومتر برسد.

پیروز حناچی شهردار تهران در حاشیه دوچرخه سواری با حضور سفرای چند کشور در تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه روز جهانی بدون خودرو همزمان با روز سه شنبه‌های بدون خودرو شده است گفت: امروز هم تعدادی از سفرای حاضر در تهران در این حرکت با ما همراه شدند و مسیر از پارک لاله تا پارک شهر با ما هم رکاب شدند.

وی با اشاره به اینکه امروز روز جهانی صلح است و بازدید از این موزه با همراهی سفرا به همین دلیل، و حول محور مسائل شیمیایی و مضرات جنگ شکل پیدا کرده است، گفت: امیداوریم موضوع صلح موضوع محوری جهان باشد.

شهردار تهران ابراز داشت: عمده مسیرهای طی شده در برنامه امروز برای دوچرخه امن شده بود و سفرا سوال می‌کردند در تهران چه طولی از مسیرها برای عبور دوچرخه امن شده است، وی اظهار داشت: در مجموع ۱۷۰ کیلومتر مسیر دوچرخه که ۴۰ کیلومتر آن مربوط به دوره کنونی شهرداری تهران است.

حناچی افزود: در تلاشیم طول مسیر امن دوچرخه به ۵۰۰ کیلومتر برسد. حناچی با اشاره به اینکه برای سفرا جالب بود که در شهرهای آسیایی و غرب آسیا این موضوع جدید است، افزود: این در حالی است که برای، پنجاه سال پیش مردم با دوچرخه تردد می‌کردند. وی کم عارضه ترین و پربازده ترین راه برای کیفیت بخشی به شهرها دوچرخه سواری دانست و گفت: امروز ۲۲ مسیر در تهران با هماهنگی پلیس راهور برای دوچرخه سواری و پیاده روی آماده می‌شوند که اقدلمی نمادین است.

شهردار تهران توسعه این مد حمل و نقلی را نیازمند همراهی مردم دانست و گفت: مردم باید باور کنند روش زندگی پر تحرک سلامت خودشان و شهر را تأمین می‌کند.

 

 

کمک ۱۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا برای احیای تالاب هامون

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اشاره به اینکه برنامه مدیریت زیست بومی تالاب هامون آماده شده است، گفت:مجامع بین‌المللی از جمله اتحادیه اروپا حدود ۱۰ میلیون یورو برای اجرای این برنامه به ما کمک خواهند کرد.

مسعود باقرزاده کریمی با اشاره به اینکه سازمان حفاظت محیط زیست با یک روش‌شناسی جامع‌نگر تحت عنوان مدیریت زیست بومی تالاب‌ها، برنامه‌ای مدیریتی برای تعدادی از تالاب‌های کشور تدوین کرده است، اظهار کرد: اگر ما به دنبال احیای تالاب‌ها هستیم باید کل حوزه آبخیز را ساماندهی کنیم. درحال حاضر برنامه‌ای مدیریتی برای تالاب هامون در نظر گرفته شده است اما هامون تالابی مرزی است که ۹۰ درصد حوضه آبخیز آن در کشور افغانستان قرار دارد. از این‌رو فرآیند تدوین و مطالعه برنامه مدیریتی آن با سایر تالاب‌های کشور تفاوت دارد.

وی با بیان اینکه برای مدیریت تالاب هامون ما باید ابتدا برنامه‌های خود برای مدیریت آن بخش از تالاب که داخل ایران است را منسجم و پس از آن شرایط را برای مذاکرات منطقه‌ای فراهم کنیم، گفت: سال‌ها پیش با کشور افغانستان توافق شده است که در شرایط نرمال سالانه ۸۲۰ میلیون متر مکعب حق‌آبه هامون در ایران را پرداخت کند اما حق‌آبه فقط برای آب شرب و کشاورزی تخصیص پیدا کرده است.

مدیرکل دفتر حفاظت و احیای تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه برنامه مدیریت زیست بومی تالاب هامون آماده شده است، تصریح کرد: مهمترین مسئله‌ای که مورد بررسی قرار گرفته این است که ما چه قدر توانایی کاهش وابستگی‌هایی معیشتی به تالاب هامون را داریم و چه‌قدر می‌توانیم مصرف آب را در حوزه آبخیز این تالاب کاهش دهیم.

باقرزاده کریمی با تاکید بر اینکه برنامه مدیریت زیست بومی تالاب هامون به صورت مشارکتی با دستگاه‌های ذی‌ربط تدوین شده است، اظهار کرد: چون احیای تالاب هامون پروژه‌ای بین‌المللی است ما توانسته‌ایم که مشارکت جوامع بین‌المللی از جمله اتحادیه اروپا را نیز جلب کنیم. اتحادیه اروپا حدود ۱۰ میلیون یورو برای این کار تخصیص داده است که طی پنج سال و از سال ۲۰۲۰ در ایران برای احیای هامون هزینه می‌شود.