در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه مدیرعامل و استاندار؛   نقش بانک ملی ایران در توسعه اقتصادی اردبیل تشریح شد
در حاشیه مراسم امضای تفاهمنامه مدیرعامل و استاندار؛   نقش بانک ملی ایران در توسعه اقتصادی اردبیل تشریح شد

      مدیرعامل بانک ملی ایران و استاندار اردبیل در حضور رئیس جمهور تفاهمنامه همــــکاری برای توســــعه استان را امضا کردند مدیرعامل بانــــک ملی ایران در گفت و گـــو با رسانه‌های استان اردبیل به تشریح اقدامات این بانک برای کمک به پیشرفت اقتصادی این استان پرداخت. محمد رضا حسین زاده با اشاره به نقش […]

 

 

 

مدیرعامل بانک ملی ایران و استاندار اردبیل در حضور رئیس جمهور تفاهمنامه همــــکاری برای توســــعه استان را امضا کردند

مدیرعامل بانــــک ملی ایران در گفت و گـــو با رسانه‌های استان اردبیل به تشریح اقدامات این بانک برای کمک به پیشرفت اقتصادی این استان پرداخت. محمد رضا حسین زاده با اشاره به نقش مستقیم بانک ملی ایران در «راه اندازی خط تولید تایرهای رادیال باری-اتوبوسی کارخانه آرتاویل تایر» و «کارخانه کامیون سازی مشگین شهر»، گفت: این دو پروژه بسیار مهم و حائز اهمیت است و علاوه بر رونق اقتصادی و اجتماعی منطقه، موجب اشتغال قریب به یک هزار نفر می شود. وی با بیان این که پروژه راه آهن اردبیل-میانه سال ها معطل تأمین اعتبار بوده است، گفت: پس از تامین مالی این پروژه توسط بانک ملی ایران، سرعت پیشرفت آن به خوبی افزایش یافت به طوری که اکنون به مرحله ریل گذاری رسیده است. حسین‌زاده خاطرنشان کرد: بانک‌ها در آن زمان تعهد کردند در پروژه‌های زیرساختی استان اردبیل از جمله آب و فاضلاب شهرستان‌های اردبیل و نمین، آب‌رسانی به صدها روستای این استان، پایاب سدهای گیوی، سبلان، تأمین اعتبار تعدادی از پروژه های تولیدی استان و… مشارکت کنند که خوشبختانه تعدادی از این پروژه ها کلید خورده است.

وی افزود: ما متعهد شده ایم در تأمین اعتبار پروژه های مهم، صادرات محور و اشتغالزایی همچون سرم سازی اردبیل، نیروگاه مشگین شهر، کریستال و بلورسازی نمین، پالایشگاه غلات و ذرت پارس آباد، تولید داروهای گیاهی اردبیل و… همکاری کنیم. به گفته او، اجرای این پروژه‌ها علاوه بر رونق اقتصادی، به ایجاد اشتغال برای طیف وسیعی از جوانان منطقه نیز خواهد انجامید. مدیرعامل بانک ملی ایران منابع و منافع این بانک را متعلق به همه مردم کشور خواند و تاکید کرد: امروز هیچ نقطه ای از کشور نیست که اثری از فعالیت های بانک ملی ایران در آن دیده نشود و این مایه افتخار همه ماست.

 

تجلیل از پژوهشگران با حمایت بانک صادرات ایران 

 

​آیین معرفی و تجلیـــل از پژوهشگران با حضور جمعــی از پژوهشــگران، دانشــــجویان و اســـاتید دانشگاهی در دانشــــگاه علامه طباطبایی تهران و با حمایت بانک صادرات ایران برگزار شد.

این همایش به کوشش معاونت توسعه و منابع انسانی این دانشگاه، با هدف توسعه و ترویج پژوهش‌ و به اشتراک گذاشتن تجربه‌های موفق و با رویکرد ارتقای پژوهش‌های علمی برگزار و از پژوهش‌گران برتر تجلیل به عمل آمد. جلال دهقانی فیروزآبادی، معاون پژوهشی دانشگاه طی سخنانی در این مراسم، با بیان اینکه، تقویت انجام پژوهش‌های تقاضامحور و کاربردی و حل مشکل یکی از سیاست‌ها و اولویت‌های دانشگاه علامه طباطبایی است، افزود: به طور کلی در رنکینگ‌ها و رتبه‌بندی دانشگاه‌‌ها، پژوهش بسیار مهم است و بر این اساس ما به دنبال این هستیم که علاوه بر تولید علم محض، در زمینه‌های کاربردی وارد عمل شویم تا بتوانیم برای حل مشکلات و چالش های موجود کشور راه‌ حل ارائه کنیم.  وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اهمیت تقویت همکاری بین جامعه و صنعت بیان داشت: دانشگاه بدون جامعه و صنعت نمی تواند کارکرد اصلی خود را ایفا کند و باید بتوانیم در حوزه جامعه و صنعت از حاصل اندیشه و فکر اعضای محترم هیات علمی استفاده کنیم. بانک صادرات ایران حمایت از بخش‌های مختلف علمی و پژوهشی کشور را در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی و کمک به  ارتقای جایگاه تحقیق و پژوهش در نهادهای علمی و دانشگاهی در دستور کار خود دارد.

 

 

 

تاکید دوباره بانک ملت بر فعال سازی رمز پویا

 

بانک ملت در اطلاعیه ای مجددا بر ضرورت فعال سازی رمز پویا از سوی مشتریان این بانک تاکید کرد. با هدف تسهیل در دریافت خدمت رمز پویا (یکبار مصرف) از سوی مشتریان،  سامانه رمزنگار ملت از سوی بانک ملت طراحی شده است و مشتریان می توانند از طریق اپلیکیشن و نسخه پیامکی سامانه رمز نگار ملت برای تراکنش های نیازمند رمز دوم، رمز پویا دریافت کنند. بر اساس این گزارش، غیرفعال سازی رمزهای ایستای فعلی و فعال سازی رمز پویا در بانک ملت از طریق مراجعه به دستگاه های خودپرداز و پایانه های بانکی غیرنقد به سادگی امکان پذیر است.این گزارش می افزاید، مشتریان برای فعال سازی رمزپویا لازم است از صحت شماره تلفن همراه ثبت شده خود در بانک ملت اطمینان حاصل کرده و در صورت مغایرت به یکی از شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه کنند. نسخه پیامکی سامانه رمز نگار نیز برای مشتریان فاقد گوشی‌ هوشمند یا مشتریانی‌که تمایلی به استفاده از خدمات فوق به صورت نرم افزار موبایلی ندارند، طراحی و عملیاتی شده است و  مشتریان می‌توانند خدمات مربوط به سامانه‌های مذکور (سامانه اپلیکیشن- پیامکی) را به صورت همزمان فعال و از هرکدام که مایل بودند استفاده کنند.