در حال حاضر ۸۰۰ کلاس بالای ۳۵ نفر دانش آموز داریم همدان، خبرنگار روزنامه جمله
در حال حاضر ۸۰۰ کلاس بالای ۳۵ نفر دانش آموز داریم همدان، خبرنگار روزنامه جمله

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در حال حاضر ۸۰۰ کلاس بالای ۳۵ نفردانش آموز داریم . محمود نقوی در شورای اداری که با حضور وزیر آموزش و پروش تشکیل شده بود اظهار داشت: ۱۸۸ پروژه فعال در حال ساخت و ساز است که تقریبا ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا فضای آموزشی […]

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در حال حاضر ۸۰۰ کلاس بالای ۳۵ نفردانش آموز داریم .
محمود نقوی در شورای اداری که با حضور وزیر آموزش و پروش تشکیل شده بود اظهار داشت: ۱۸۸ پروژه فعال در حال ساخت و ساز است که تقریبا ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا فضای آموزشی تامین شود. وی اظهار داشت: نخستین چالش ما کمبود نیروی انسانی است در حالی که در منطقه غرب کشور هیچ استانی چنین مشکلی را ندارد. وی افزود: امسال به ۸۱ هزار ساعت نیرو در گروه الف نیاز داریم که اگر تمام بازنشستگان به کمک آموزش بیایند نیز باز این نیاز تامین نخواهد شد. مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اعلام اینکه نیروی انسانی ما برای سال ۹۱ برای ۲۵۰ هزار دانش آموزان بوده است عنوان کرد: امسال ۳۵۰ هزار دانش‌آموز با ۲۰ هزار معلم خواهیم داشت که نیروی معلم کمبود داریم.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۸۰۰ کلاس بالای ۳۵ نفر داریم گفت: ۱۸۸ پروژه فعال در حال ساخت و ساز است که تقریبا ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد تا فضای آموزشی تامین شود. مدیر کل آموزش پرورش استان همدان اظهارداشت: در سال گذشته، سهمیه دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ کمتر از نیاز استان بوده است و در سال تحصیلی آینده ۳۱۵ هزار دانشجو با ۲۰ هزار معلم داریم که۱۰ هزار معلم سرکلاس می‌روند و مابقی پشتیبان هستند. نقوی با اشاره به مشکلات طرح امین، مطرح کرد: در این طرح، به همدان ظلم شده و هیچ پرونده‌ای تحویل گرفته نشده در صورتکه باید بیش از ۲۵۰ نفر از ما بپذیرند تا این افراد تعیین تکلیف شوند.
وی خاطرنشان کرد: بالاترین سرمایه هرکشوری سرمایه انسانی است و ۳۰۷ هزار دانش آموز با ۴۱ هزار معلم شاغل و بازنشسته در آن، حضور دارند و در ابتدای سال و آغاز بازگشایی حضوری مدارس، ۹۵ درصد دانش‌آموزان در روز اول بازگشایی مدارس، حضور داشتند و مقام دوم کشوری را کسب کردیم.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کاشان در دیدار
با مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی:
وقف‌نامه بیمارستان نقوی یکی از بی‌نظیرترین وقف‌نامه‌های کشوری است
سرپرست دانشگاه، وقف نامه بیمارستان نقوی را یکی از بی‌نظیــرترین وقــف‌نــامه‌های کشوری برشمرد.
به گزارش وب دا، دکتر کورش ساکی در دیدار با مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی و دبیر کارگروه خیّرین سلامت و مشارکت‌های مردمی در بازدید از واحد موقوفات بیمارستان نقوی گفت: این وقف‌نامه از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور به عنوان الگو معرفی شده است و درآمد حاصل از این موقوفات طبق این وقف‌نامه‌ای که از سوی حاج محمد صادق نقوی تنظیم شده است، صرف تجهیز و تعمیر بیمارستان نقوی و پس از آن امور درمانی عامه مردم کاشان می‌شود.
وی تصریح کرد: بر اساس این وقف‌نامه، تولیت موقوفات بیمارستان نقوی پس از گذشت ۷۰ سال به دانشگاه علوم پزشکی کاشان واگذار می‌شود. مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی و دبیر کارگروه خیّرین سلامت و مشارکت‌ها نیز در این دیدار گفت: شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل دارای شش مرکز آموزشی درمانی است که در کاشان از چهار بیمارستان، سه خیریه بیمارستانی فعال دارد. مهندس رضا محمودی، تامین تجهیزاتی درمانی و برطرف نمودن نیاز مددجویان مستاصل را از اهداف ایجاد خیریه بیمارستانی برشمرد. وی، همچنین با اشاره به قدمت کاشان در صنعت پوشاک و نساجی افزود: امید است صنعت نساجی با پذیرش مسئولیت اجتماعی به بخش سلامت کمک کند و این جزء برنامه‌های بلندمدت وزارت بهداشت است که کاشان در این زمینه جلوتر عمل کرده است.
لازم به ذکر است: دیدار با سرپرست دانشگاه، بازدید از واحد موقوفات بیمارستان نقوی، اداره سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت و واحد خیریه بیمارستان کارگرنژاد از برنامه‌های مشاور وزیر بهداشت در امور اجتماعی و دبیر کارگروه خیّرین سلامت و مشارکت‌ها در کاشان بود.

معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هرمزگان:
جزیره هرمز نماد مقاومت هرمزگان است
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هرمزگان به همراه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان از جزیره هرمز بازدید کردند.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی به همراه معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان در جلسه‌ای برای بررسی موضوعات اجتماعی در جزیره با مسئولین مربوطه دیدار و گفتگو کردند.
«سجاد امیریان‌زاده» معاون اجتماعی ستاد در این جلسه عنوان کرد: هرمز نماد مقاومت مردمی هرمزگان در برابر بیگانگان است و باید برای بهبود وضعیت فرهنگی و اجتماعی در کنار افزایش زیرساخت‌های آن برنامه‌ریزی کرد.
دبیر شورای اجتماعی ستاد اجرایی هرمزگان اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تا کنون بیش از ۵۰ میلیارد تومان برای پیشرفت در جزیره هرمز هزینه کرده است، لکن برای موضوعات اجتماعی همکاری همه دستگاه‌ها را می طلبد.
امیریان‌زاده افزود: پیشگیری از معضلات اجتماعی مستلزم برنامه‌ای مدون در کنار فعالیت‌های گردشگری در هرمز است.
بازدید از اماکن گردشگری و ساحل جزیره هرمز و همچنین اهتراز پرچم امام رضا(ع) همزمان با دهه کرامت و جلسه با مسئولین جزیره از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه بود.