در دو هفته اخیر، سه جوان و نوجوان در بوشهر خودکشی کرده‌اند
در دو هفته اخیر، سه جوان و نوجوان در بوشهر خودکشی کرده‌اند

    علی‌اکبر فاطمی، رئيس شورای شهر کاکی در استان بوشهر با اشاره به خودکشی سه جوان و نوجوان در دو هفته گذشته در استان بوشهر، گفته است: « از قبل نیز موارد قتل و خودکشی در شهرهای صنعتی استان بوشهر بوده که رسانه‌ای نشده‌اند». او از دانش‌آموز ۱۱ ساله در شهرستان دیر، نوجوان ۱۶ […]

 

 

علی‌اکبر فاطمی، رئيس شورای شهر کاکی در استان بوشهر با اشاره به خودکشی سه جوان و نوجوان در دو هفته گذشته در استان بوشهر، گفته است: « از قبل نیز موارد قتل و خودکشی در شهرهای صنعتی استان بوشهر بوده که رسانه‌ای نشده‌اند».
او از دانش‌آموز ۱۱ ساله در شهرستان دیر، نوجوان ۱۶ ساله لرستانی در شهرستان کنگان و جوان ۲۱ ساله کارگر در شهرستان جم به عنوان سه مورد خودکشی نام برده که به گفته او «همگی آنها با حلق آویز کردن خود» خودکشی کرده‌اند.
پیش از این رسانه‌ها گزارش داده بودند که نوجوان ۱۱ ساله بوشهری به علت نداشتن تلفن همراه و عدم توان مالی خانواده برای خرید آن خودکشی کرده است و فقر اقتصادی نیز عامل اصلی خودکشی نوجوان ۱۶ ساله لرستانی بوده است. درباره علت خودکشی جوان ۲۱ ساله که خبر خودکشی او روز شنبه منتشر شد، جزییاتی منتشر نشده است.
فاطمی بدون ارائه آمار دقیقی درباره این میزان خودکشی در استان بوشهر، از «فقر مالی مردم » به عنوان علت اصلی قتل و خودکشی در شهرهای صنعتی این استان نام برده است.
در همین رابطه روز گذشته سایت اینترنتی سازمان ثبت احوال استان بوشهر از سوی کسانی که خود را « هکرهای عدالت‌خواه ایران» نامیده‌اند، با انتشار عکس محمد موسوی‌زاده، دانش‌آموز ۱۱ ساله‌ای که در بندر دیر خودکشی کرد، هک شد. هکرها بر روی این صفحه نوشته‌اند: «محمدهای زیادی هر روز در فقر و بدبختی در این مملکت پر از نفت و ثروت با شکم گشنه و در آرزوی تحصیل و زندگی معمولی شب را صبح می‌کنند. حق نوادگان رئیس‌علی دلواری و مردم شریف بوشهر اینقدر فقر و فلاکت نیست.» /ایلنا

 


تظاهرات لبنانی‌ها در سالگرد اعتراضات سراسری علیه فساد

گزارش‌ها حاکی است که صدها نفر روز شنبه در بیروت پایتخت لبنان به مناسبت سالگرد اعتراضات گسترده به بحران اقتصادی به خیابان‌ها آمدند.
معترضان در این تجمع اعتراضی تاکید کردند که از خواسته‌های خود برای انقلاب و برکناری میشل عون، رئیس جمهوری دست نکشیده‌اند.
اکتبر سال گذشته لبنان شاهد آغاز اعتراضات گسترده‌ای نسبت به فساد، تشدید وخامت اوضاع اقتصادی و سقوط بیشتر ارزش واحد پولی لبنان بود. معترضان میگویند، مقامات سیاسی لبنان مسئول بدترین وضعیت از زمان پایان جنگ داخلی در سال ۱۹۹۰ هستند.
انفجار مهیب بندر بیروت در روز ۱۴ مرداد، که دست‌کم ۱۹۰ کشته برجای گذاشت و بخشی از کل پایتخت این کشور را ویران کرد، بحران در لبنان را وارد مرحله تازه‌ای کرده است . در پی وقوع این انفجار، نخست‌وزیر و اعضای دولت لبنان کناره‌گیری کردند. اما هنوز دولت جدید شکل نگرفته است.
پیش از این فاجعه که طبق ارزیابی مقامات دولتی بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار خسارت به جا گذاشته است، لبنان با بحران مالی شدید و تورمی افسار گسیخته روبه‌رو بود.
منتقدان این بحران عمیق را نتیجه چند دهه فساد و سوء مدیریت نخبگان سیاسی می‌دانند؛ کسانی‌‌که تاکنون حاضر نشده‌اند اصلاحات ضروری را اجرایی و یا از قدرت کناره‌گیری کنند./رویترز

جزئیات تازه از
پرونده کیوان.الف، متجاوز خبرساز

وکیل پنج نفر از شاکیان پرونده کیوان.الف گفت: بخشی از موضوعاتی که سردار رحیمی عنوان کرده، به‌ویژه اعداد و ارقامی که در مورد تعداد تجاوزهای او مطرح شده، خلاف واقع است؛ همینطور ایشان گفته بودند که چند نفر از خارج از کشور تماس گرفته و شکایتشان را به صورت تلفنی مطرح کرده‌اند. ما چنین چیزی هم در قانون نداریم.
پرونده تجاوزهای سریالی کیوان الف، یکی از موضوعات جنجالی دو ماه گذشته است. پسر جوانی که با به‎ راه افتادن موج گسترده‌ افشاگری‌های آزارهای جنسی، به اتهام تجاوز به دختران دانشجو بازداشت شد و گاه به گاه، اخبار تازه‌ای از پرونده‌ او به گوش می‌رسد.
در تازه‌ترین خبرها، سردار حسین رحیمی، در دیدار با نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی جزئیات تازه‌ای از این پرونده ارائه داده است؛ از اعتراف او به تجاوز به بیش از ۳۰۰ دختر طی ۱۰ سال گذشته گرفته تا شکایت ۳۰ نفر از قربانیان از متهم و حتی شکایت تلفنی برخی از شاکیان در خارج از کشور. گفته‌هایی که البته توسط سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران رسانه‌ای شد. این گفته‌ها اگرچه بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشت، اما با واکنش وکیل شاکیان پرونده همراه بود؛ تا جایی که او در گفت‌وکو با همشهری آنلاین صراحتا اعلام کرد که «گفته‌های سردار رحیمی خلاف واقع است»./بهارنیوز