در طرح بازآفرینی محلات تاریخی قزوین قائل به حفظ میراث فرهنگی هستیم
در طرح بازآفرینی محلات تاریخی قزوین قائل به حفظ میراث فرهنگی هستیم

      نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: ما در محلات اصیل و تاریخی قزوین قائل به حفظ میراث فرهنگی و بافت‌های تاریخی هستیم با این حال نباید این موضوع مانعی برای مطالبات به حق اهالی و ساکنین این مناطق باشد. دکتر فاطمه محمدبیگی اظهار کرد: بازآفرینی محلات قدیمی قزوین آرزوی […]

 

 

 

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس گفت: ما در محلات اصیل و تاریخی قزوین قائل به حفظ میراث فرهنگی و بافت‌های تاریخی هستیم با این حال نباید این موضوع مانعی برای مطالبات به حق اهالی و ساکنین این مناطق باشد. دکتر فاطمه محمدبیگی اظهار کرد: بازآفرینی محلات قدیمی قزوین آرزوی من است چراکه سال‌ها در کوچه پس کوچه‌های این محلات زندگی کرده و از آن خاطره دارم.
وی بیان کرد: متأسفانه سال‌هاست به بهانه بازآفرینی شاهد قفل شدن محلات اصیل و تاریخی قزوین هستیم که این موجب نارضایتی مردم و تحمیل هزینه‌های بسیار اجتماعی شده است. محمدبیگی خاطرنشان کرد: محلاتی مانند بلاغی، هادی آباد، سردار و دباغان از جمله محلات اصیل با بافت تاریخی در قزوین است که سال‌ها درگیر موضوع بازآفرینی شده و اهالی آن بلاتکلیف شاهد عدم اقدام جدی مسئولان برای تعیین تکلیف این موضوع هستند. وی تصریح کرد: باید تسهیلات ویژه برای اهالی و ساکنین این محلات در نظر گرفته شود، در سفر وزیر راه و طی مکاتباتی که با وی داشتم بر ضرورت اختصاص بودجه ملی برای سرعت گرفتن پروژه‌های بازآفرینی این ۴ محله تأکید داشته و آن را به‌عنوان مطالبه جدی اهالی این مناطق پیگیر هستم.

 

بقعه امامزاده حسن پاکدشت زیر چنگک لودرها

بر اساس اعلام اداره اوقاف استان تهران، آواربرداری از بنای قاجاری امامزاده حسن پاکدشت آغاز شده تا برای این بنای تاریخی نمای اصلی احداث شود. اداره اوقاف استان تهران در صفحه مجازی خود در اینستاگرام پستی منتشر کرده است که در آن از شروع عملیات آواربرداری برای اجرای عملیات احداث نمای اصلی استان امامزاده حسن پاکدشت خبر داده است. در حالی متولیان اوقاف شهرستان پاکدشت از تخریب و احداث نمایی جدید برای این امامزاده حسن خبر می‌دهند که مشخص نیست با توجه به ثبت ملی این اثر، طرح این نما توسط میراث فرهنگی تایید و تصویب شده یا خیر؟ آستان امامزاده حسن (ع) در مرکز روستای یبر داغلان، در فاصله ۱۲۰۰ متری شمال جاده تهران ـ مشهد قرار گرفته و تا

پاکدشت پنج کیلومتری فاصله دارد. اصل بنای این بقعه قاجاری است و شامل یک اتاقک خشتی قدیمی و فرسوده با گنبدی مخروطی و یک در ورودی ساده است و نیاز به بازسازی دارد. ضریح داخل حرم به صورت مشبک و فلزی است. این بقعه در فهرست آثار تاریخی ـ فرهنگی سازمان میراث فرهنگی به ثبت رسیده است.