دو هزار قبض برق در کشور مربوط به پرمصرف هاست
دو هزار قبض برق در کشور مربوط به پرمصرف هاست

    سخنگوی صنعت برق می گوید: حدود ۲ هزار مشترک پرمصرف در دور‌ه های گذشته قبوض بالای ۵ میلیون تومان دریافت کرده اند که با افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف و محاسبه پلکانی مصرف برق این مشترکان تا ۱۵ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.رجبی مشهدی گفت: کمتر از دو هزار قبض برق در کشور عمدتا […]

 

 

سخنگوی صنعت برق می گوید: حدود ۲ هزار مشترک پرمصرف در دور‌ه های گذشته قبوض بالای ۵ میلیون تومان دریافت کرده اند که با افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف و محاسبه پلکانی مصرف برق این مشترکان تا ۱۵ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.رجبی مشهدی گفت: کمتر از دو هزار قبض برق در کشور عمدتا در استان‌های تهران، غرب مازندران و مشهد است که برخی از این مشترکان از خانه‌های لوکس و از امکانات وسیع برقی برای گرم کردن آب استخر، جکوزی‌ها و سایر وسایل برقی که در اختیار دارند استفاده می‌کنند که باعث افزایش مصرف برق شده و قطعا این مشترکان باید برق را غیر یارانه‌ای پرداخت کنند. از ابتدای بهمن امسال تعرفه های جدید قبوض برق اعمال شد. قبوض برق مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت می کنند حدود ۲۰ هزار تومان خواهد بود، اما مشترکانی که تا ۱.۵ برابر الگو مصرف می کنند به ازای هرکیلووات ساعتی که بیشتر از الگوی مصرف، برق مصرف کردند تا ۱.۵ برابر را ۳۷۰ تومان پرداخت می کنند؛ تا ۲ برابر را ۴۷۰ تومان و ۲.۵ برابر به بالا را کیلوواتی ۸۰۲ تومان پرداخت می کنند.

 

واردات ۸ قلم آنتی بیوتیک و ویتامین دامی ممنوع شد
مشاور رییس سازمان دامپزشکی کشور گفت: به‌منظور حمایت از تولید داخلی داروهای دامپزشکی، برای هشت قلم آنتی بیوتیک و مولتی ویتامین توسط سازمان دامپزشکی کشور ممنوعیت ثبت سفارش اعمال شده است. امین اسدی درباره ممنوعیت واردات تعدادی از داروهای دامی افزود: اکنون ۳۱۷ قلم داروی تولید داخل در کشور تولید می‌شود که برای پنج قلم آنتی بیوتیک و سه قلم مولتی ویتامین ممنوعیت ثبت سفارش اعمال شده است. وی گفت: با توجه به اینکه صنعت داروسازی دامپزشکی تولید داخل از رشد قابل توجهی برخوردار است علاوه بر دانش داروسازی، در این صنعت سرمایه گذاری هنگفتی انجام شده به طوری که اکنون تعداد ۲۴۶ کارخانه تولید دارو و مواد بیولوژیک با تکنولوژی بسیار بالا و رعایت همه استانداردهای لازم از جمله اجرای کاهش کامل GMP در کشور وجود دارد. وی گفت: حمایت از تولیدکنندگان داخلی باعث می‌شود شرکت‌ها ظرفیت های بلا استفاده را به کار بگیرند و این موضوع خود باعث شکوفایی تولید داخلی و توسعه صادرات، افزایش اشتغال و رونق اقتصادی در کشور می‌شود. اسدی تصریح کرد: اقلام دارویی که این سازمان ممنوعیت ثبت سفارش را در خصوص آنها اعمال کرده، علاوه بر تامین نیاز داخلی به برخی از کشورهای منطقه نیز صادر می شوند و هر کدام از این اقلام بین ۹ تا ۱۸ تولیدکننده داخلی دارد.

 

اتمام طرح ۵۵۰ هزارهکتاری خوزستان و ایلام پنج سال زمان می‌برد
مدیرعامل موسسه جهاد نصر گفت: اتمام طرح ۵۵۰ هزار هکتاری خوزستان و ایلام در صورت تامین اعتبار به موقع فاز دوم، حدود پنج سال زمان می‌برد. محمد جواد صالحی نژاد در تشریح عملکرد این موسسه به عنوان مجری طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری و مجری طرح شبکه های فرعی آبیاری و زهکشی غرب و شمال غرب کشور اظهار داشت: فاز اول این طرح در سطح ۲۹۵ هزارهکتار در سال ۱۳۹۳ کلید خورد و در سال ۱۳۹۷ به اتمام رسید. وی افزود: برای اجرای فاز دوم این طرح در سطح ۲۵۵ هزارهکتار برای شبکه‌های اصلی و فرعی در مجموع نزدیک ۷۵ هزار تا ۸۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو نیاز دارد که در صورت تامین اعتبار در سال ۱۴۰۵ به اتمام خواهد رسید. مدیرعامل موسسه جهاد نصر تصریح کرد: از این میزان ۴۰ هزار میلیارد تومان برای اجرای شبکه های فرعی باید به وزارت جهاد کشاورزی و نزدیک ۳۵ تا ۴۰ هزار میلیارد تومان به وزارت نیرو برای اجرای شبکه های اصلی اختصاص یابد. وی ادامه داد: اواخر سال گذشته مبلغ ۵۰ میلیارد تومان برای مطالعه طرح در اختیار موسسه جهاد نصر قرار گرفت.

 

طرح درج قیمت تولید کالا
تدوین شد
معاون وزیر صمت با بیان اینکه مردم حق دارند بدانند یک کالا از مبدا تولید و یا واردات تا مصرف، چه مسیرهایی را طی می‌کند، گفت: طرح درج قیمت تولید کالا در کشور تدوین شده است. عباس تابش با بیان اینکه تبیین طرح درج قیمت تولید کالا ضرورت دارد، تاکید کرد: باید طرح‌های جدیدی برای مقابله با گرانی تدوین می‌شد لیکن طرح درج قیمت تولید کالا در کشور اجرا می‌شود وی با بیان اینکه مبنای این طرح، به عنوان طرح دولت، اجرای ماده ۲۳ سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی است، تاکید کرد: مردم حق دارند بدانند یک کالا از مبدا تولید و یا واردات تا مصرف، چه مسیرهایی را طی می‌کند. وی با بیان اینکه در این طرح، ما حقوق تولید کننده، شرکت پخش، نمایندگی و خرده فروش را به رسمیت می‌شناسیم و در مقابل هرکسی که دست در جیب مردم کند، ایستاده‌ایم، گفت: حق مصرف کننده است که بداند قیمت خرید کالا توسط توزیع کننده به چه میزان بوده است. معاون وزیر صمت با بیان اینکه برای مردم و حاکمیت فاکتورهای کاغذی بی ارزش است، امروز فاکتور رسمی، قیمت درج تولید کالا بر روی محصول است، گفت: عدد قیمت درج شده بر روی کالا، عین فاکتور فروش، مبنای محاسبه مالیاتی، مبنای تشکیل پرونده تعزیرات و بازرسین است.

 

سازوکار واگذاری بنگاه‌های دولتی در سال آینده مشخص شد
نمایندگان مجلس شورای اسلامی سازوکار واگذاری بنگاه‌های دولتی پس از احراز صلاحیت حرفه‌ای را تعیین کردند. نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه عصر امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱، بند الف و ب تبصره ۲ لایحه بودجه را بررسی کرده و به تصویب رساندند. بر اساس بند الف تبصره ۲، به دولت اجازه داده می‌شود بنگاه‌های دولتی مشمول گروه‌های (۱) و (۲) موضوع ماده (۲) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی با اصلاحات و الحاقات بعدی را پس از احرازصلاحیت حرفه‌ای و اهلیت فنی و مالی و همچنین‌ عدم بدهی معوق متقاضی به نظام بانکی، سازمان خصوصی‌سازی و صندوق‌های بازنشستگی با رعایت ماده (۶۳) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور واگذار یا منتقل نماید. در مواردی که بدهی متقاضی به نظام بانکی، سازمان خصوصی‌سازی و صندوق‌های بازنشستگی از مطالبات متقاضی از دولت، شرکت‌ها و بانک‌ها دولتی کمتر است، شرط فوق لازم الرعایت نمی‌باشد. به منظور ثبات بخشی به بازار سرمایه، دولت مجاز است در صورت‌ عدم آمادگی بازار سرمایه در جذب سهام موضوع این بند، معادل سهام فروش نرفته را به طلبکاران دستگاه‌های اجرائی بابت اجراطرح (پروژه) ها و نیز سایر مصارف این قانون به ذی نفعان واگذار نماید.