مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران و شهردار ساری با حسن احمدی نوری سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران در محل این شرکت دیدار و گفت و گو کردند. به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، در این نشست که پیرو جلسات قبلی نمایندگان و مدیران شهری و استانی مازندران برگزار شد، سید محمد نظری […]
مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران و شهردار ساری با حسن احمدی نوری سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران در محل این شرکت دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت بازآفرینی شهری ایران، در این نشست که پیرو جلسات قبلی نمایندگان و مدیران شهری و استانی مازندران برگزار شد، سید محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی مازندران، جواد طالبی شهردار ساری، علی اخلاقی و حسین الماسی معاونان شرکت بازآفرینی شهری ایران و مدیران کل مربوطه حضور داشتند.
در این نشست وضعیت محلات هدف و پروژههای مرتبط با حوزه بازآفرینی شهری ساری و نیز مصوبات جلسات گذشته مورد بررسی قرار گرفت و افراد حاضر در جلسه به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
همچنین سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران بر ساماندهی و نوسازی هرچه سریعتر بافتهای فرسوده و تاریخی ساری تاکید و دستورات لازم جهت تسریع در امور را صادر کرد.
دیدار دو نماینده مجلس با سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران
دو نماینده مجلس شورای اسلامی با حضور در شرکت بازآفرینی شهری ایران با سرپرست این شرکت دیدار کردند.
به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، علی زنجانی حسنلوئی نماینده مردم شریف نقده، اشنویه، محمدیار و نالوس و اسماعیل حسین زهی نماینده مردم شریف خاش، میرجاوه، بخش های نصرت آباد و کورین و عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی امروز سهشنبه ۱۸ آبان با حسن احمدی نوری سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران در محل شرکت دیدار و گفت و گو کردند.
در این دو دیدار وضعیت مناطق حاشیهنشین و بافت فرسوده حوزههای انتخابیه نمایندگان با سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم جهت تسریع در امور توسط سرپرست شرکت بازآفرینی شهری ایران صادر شد.
شایان ذکر است، تعدادی از مدیران محلی و استانی و همچنین معاونین و مدیران مربوطه شرکت بازآفرینی شهری ایران نیز در این نشست ها حضور داشتند.
رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی:
ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در ساختوساز و اجرای نهضت ملی مسکن تقویت میشود
شکرچیزاده، رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از برگزاری نشستهای متعدد با شرکتهای دانشبنیان ارایه دهنده روشهای فناوری در ساختوساز خبر داد.
محمد شکرچیزاده رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی درباره برنامههای آن مرکز برای استفاده از فناوریهای نوین و بهبود کیفیت مصالح ساختمانی با توجه به اجرای طرح نهضت ملی مسکن، توضیح داد: از زمانی که اجرای طرح نهضت ملی مسکن در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اعلام آمادگی کرده است تا بتواند معرفی مناسبی از صنعتیسازی و بهرهمندی از روشها و فناوریهای نوین ساخت و شرکتهای ارایه دهنده این تکنولوژی ارایه بدهد.
رییس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با تاکید بر اینکه از سال ۱۳۸۶ تاکنون مسئولیت بررسی، تعیین و تایید فناوریهای نوین در سیستمهای ساختمانی به مرکز تحقیقات محول شد، گفت: منظور از فناوریهای نو، فناوریهایی است که هنوز در مقررات ملی و کنترل ساختمان، همه جوانب آن مورد بررسی قرار نگرفته است و مرکز تحقیقات به عنوان نهاد حاکمیتی، مسئولیت بررسی و تعیین آنها را بر اساس قوانین کشور و آییننامههای اجرایی و مصوبات مربوطه برعهده دارد. در جلساتی نیز که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد این مسئولیت برعهده مرکز تحقیقات، قرار گرفت تا هم ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و هم ظرفیت شرکتهایی که فناوریهای نو را برای ساخت و ساز مسکن تعقیب میکنند، مورد استفاده قرار بگیرد.
شکرچیزاده از برگزاری جلساتی در هفته جاری و هفته آتی با شرکتهای دارای فناوریهای نوین در ساخت و ساز خبر داد و افزود: در جلساتی که به زودی برگزاری میشود، آخرین وضعیت شرکتهای دانش بنیان و دارای فناوریهای نوین مورد ارزیابی قرار میگیرد و گزارشهای مربوطه نیز به وزارتخانه اعلام خواهد شد. همچنین با شرکتهای دانش بنیان به شکل مجزا، جلساتی را در خصوص اجرای نهضت ملی مسکن با تاکید بر سه عامل زمان، کیفیت و هزینه خواهیم داشت تا از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان در اجرای قانون جهش تولید مسکن، استفاده بهینه بشود.
وی خاطرنشان کرد: در هفتههای اخیر، شاهد مراجعات بیشتری از شرکتهای دارای فناوریهای نوین به مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی بودیم که این خود نویدبخش این موضوع است که بتوانیم از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم و بتوانیم در کنار روشهای سنتی از روشهای نوین نیز در ساخت و ساز، بهره ببریم.
شکرچیزاده تصریح کرد: در دستور کار مرکز است تا ارزیابی واقعگرایانه از اجرای روشهای فناوری در ساخت و ساز طی سنوات گذشته داشته باشد. همچنین یک برآورد کارشناسانه و آسیبشناسانه به ویژه از پروژههای مسکن مهر به ویژه آنهایی که از روشهای نوین استفاده شده داشته باشیم تا بتوانیم از نتایج آنها در طرح نهضت ملی مسکن بهرهمند شویم.