حجت الاسلام محمدرضا مبلغی نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی با محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی ایران دیدار و وضعیت مناطق حاشیهنشین و بافت فرسوده حوزههای انتخابیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل […]
حجت الاسلام محمدرضا مبلغی نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی با محمد آئینی معاون وزیر راه و شهرسازی ایران دیدار و وضعیت مناطق حاشیهنشین و بافت فرسوده حوزههای انتخابیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در این دیدار با بیان اینکه بازآفرینی شهری یک کار فرادستگاهی است و بدون اقدام مشترک و همکاری سایر دستگاههای عضو ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار به نتیجه نمیرسد، تاکید کرد: باید اعتماد مردم و سازندگان را برای نوسازی واحدهای مسکونی در محلات کمتر برخوردار جلب کنیم و این امر نیازمند حمایت همه جانبه از سوی اعضای ستادهای بازآفرینی شهری پایدار در استانهاست.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی ایران با بیان اینکه در طرح نهضت ملی مسکن، سالانه ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در بافتهای فرسوده دیده شده است، در این راستا از مدیران شهری کوهدشت خواست تا از ساخت حداقل ۵۰۰ واحد مسکونی در محدوده و محلات هدف بازآفرینی حمایت به عمل آورند.
او با بیان این که کیفیت زندگی در محلات کمتر برخوردار و هدف بازآفرینی شهری کوهدشت باید ارتقا یابد تصریح کرد: تولید مسکن جدید در محلات کمتر برخوردار ضمن افزایش سرانه خدمات روبنایی وزیر بنایی، ارتقا کیفیت زندگی ساکنان را نیز در پی دارد.
شایان ذکر است در این نشست، وحید کرماللهی مدیرکل راه و شهرسازی استان لرستان، نماینده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) استان، مدیر راه و شهرسازی شهرستان کوهدشت و یوسف غفوری مدیرکل دفتر طرح ، برنامه و بودجه، نیز حضور داشتند.
معاون مسکن و ساختمان:
تمامی پروژههای مسکن حمایتی
توسط بخش خصوصی احداث میشود
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، دولت مجری نیست و تمامی واحدها توسط بخش خصوصی احداث میشود از اجرای حدود ۷۰ هزار پروژه مشارکت در سرمایهگذاری در سراسر کشور خبر داد.
محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در خصوص مشارکت شرکتهای داخلی و همچنین بینالمللی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن، نکاتی را ارائه کرد.
معاون مسکن و ساختمان با اشاره به اینکه مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن در دو بخش سرمایهگذاری و ساخت خواهد بود گفت: در بخش مشارکت در سرمایهگذاری، برخی از اراضی دولت که قیمت بالاتری دارند و نمیشود در طرحهای حمایتی مورد استفاده قرار بگیرد، روی آن زمینها، ارزش افزوده ایجاد خواهد شد و منابع حاصل از آن به صندوق ملی مسکن میآید تا به مسکن حمایتی کمک شود. حدود ۷۰ هزار واحد پروژههای مشارکتی در سراسر کشور با کارفرمایی شرکت عمران شهرهای جدید، سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت بازآفرینی شهری ایران، مراحل آن در حال انجام است.
محمودزاده با تاکید بر اینکه دولت خودش هیچ واحد مسکونی را نمیسازد بلکه تمامی پروژههای مسکن حمایتی توسط بخش خصوصی احداث میشود و دولت مجری نیست، توضیح داد: در بخش مشارکت در ساخت که تمامی واحدها توسط بخش خصوصی احداث میشود نیز در یک بخش واحدهایی هستند که مردم برای خود اقدام به ساخت میکنند که عموما شامل پروژههای کوچک و در شهرهای کوچک است و در صورت نیاز پلاک به مردم واگذار میشود و مردم برای خود اقدام به ساخت میکنند.
وی ادامه داد: برای بالاتر از ۵ واحد نیز عموما احداث واحدها به سازندگان حرفهای و ذیصلاح واگذار میشود و سازندگان برای گروههای ساخت و کسانی که به آنها زمین واگذار شده اقدام به ساخت و ساز میکنند. مشارکت سازندگان حرفهای برای پروژههای بالاتر از ۵ واحد است که به شکل انبوهساز، پیمانکار و یا تعاونیهای واجدشرایط وارد میشوند و در ساخت و ساز مشارکت و اقدام به اجرا میکنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه مذاکراتی که با بخش خصوصی بینالمللی انجام شده صرفا برای انتقال تکنولوژی است، اعلام کرد: قرار نیست هیچ پروژهای در کشور توسط هیچ شرکت خارجی به مفهوم آنکه استفاده از نیروی کار خارجی باشد، انجام بشود. زیرا هماکنون نیروهای کار کافی، امکان اجرا و امکان مدیریت همه در کشور وجود دارد. صرفا بحثی که مطرح است در راستای بهرهمندی از توان تکنولوژیک است تا بدین نحو صنعت ساختمان کشور را ارتقا بدهیم.