دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی  با سرپرست شركت توزیع برق مازندران
دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی  با سرپرست شركت توزیع برق مازندران

منصور زارعی کیاپی و علی بابایی کارنامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در شرکت توزیع نیروی برق مازندران ضمن بازدید از امور دیسپاچینگ و فوریت های برق با مهندس حسینی کارنامی سرپرست این شرکت دیدار و گفتگو کردند. روند خاموشی های احتمالی ناشی از کمبود تولید؛ اقدامات مدیریت مصرف در سطح امورهای ۱۸ گانه […]

منصور زارعی کیاپی و علی بابایی کارنامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی با حضور در شرکت توزیع نیروی برق مازندران ضمن بازدید از امور دیسپاچینگ و فوریت های برق با مهندس حسینی کارنامی سرپرست این شرکت دیدار و گفتگو کردند. روند خاموشی های احتمالی ناشی از کمبود تولید؛ اقدامات مدیریت مصرف در سطح امورهای ۱۸ گانه و چالش‌های توزیع برق مازندران در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مهندس حسینی کارنامی در این دیدار با بیان اینکه تمامی تلاش‌های صورت گرفته در توزیع برق مازندران در جهت تامین و ارائه برق مطمئن و پایدار است، گفت: با توجه به مشکلات ناشی از کمبود تولید ستاد مدیریت پیک بار ۱۴۰۰ در این شرکت تشکیل و روزانه کارگروه‌های اجرایی موارد مرتبط به مدیریت مصرف و عبور از پیک بار را در تابستان جاری رصد می‌کنند وی با اشاره به بازدید ۲۶ اکیپ بصورت روزانه از ۵۰۶ دستگاه اجرایی؛ دانشگاه‌ها؛ مجتمع‌های تفریحی و اصناف در جهت مدیریت بهینه مصرف برق گفت: تاکنون برق ۳۵ دستگاه اجرایی و بانک‌ها در شهرستان‌های این استان بدلیل عدم رعایت الگوی مصرف قطع شده است. سرپرست شرکت توزیع برق مازندران در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه  استفاده و بکارگیری غیرمجاز ازدستگاه‌های ماینر برای استخراج رمزارز ظرف یک سال اخیر خساراتی را به شبکه توزیع استان وارد کرده است، گفت: کاهش نزولات آسمانی در سال ۱۳۹۹ و فروردین و اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ عاملی موثر در کاهش تولید نیروگاه‌های برق آبی کشور است و در سال جاری با توجه به بارندگی‌های اندک و گرمای زودرس هوا و همچنین تغییر معادلات ناشی از شیوع بیماری کرونا میزان مصرف برق، شیب افزایشی به خود گرفته  که این مساله با توجه به ایجاد محدودیت تولید در نیروگاه های برق آبی، نگران کننده است. وی با بیان این که در تابستان جاری برای اطمینان از تامین برق استان در ساعات اوج بار نیازمندکاهش در مصرف برق در ساعات هستیم از تدوین و انتشار جداول خاموشی‌های احتمالی در سایت این شرکت برای اطلاع عموم از قطعی برق احتمالی خبر داد. وی همچنین به تماس‌های بیشمار مردم با مرکز فوریت‌های برق در زمان خاموشی‌ها اشاره و خاطر نشان کرد: پایش نحوه پاسخگویی و بررسی روند اقدامات اکیپ‌های عملیاتی امورهای ۱۸ گانه بطور روزانه علاوه بر کنترل متمرکز خاموشی‌ها تحلیل و بررسی می‌شود. وی در پایان با تشکر از پیگیری نمایندگان حوزه انتخابیه شهرستان‌های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت ترویج بیش از پیش مدیریت مصرف در همه آحاد جامعه در جهت جلوگیری از هرگونه خاموشی احتمالی تاکید کرد
حمل ۱۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر جنوبی کشور 
به همدان
  همدان، خبرنگار روزنامه جمله
 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای همدان گفت: از اردیبهشت ماه امسال تاکنون ۱۰ هزار تن کالای اساسی از بنادر جنوبی کشور به مقصد این استان بارگیری و حمل شده است. به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان، صفر صادقی‌راد اظهار داشت: این میزان کالای اساسی با هماهنگی انجمن‌های صنفی شرکت‌ها و موسسات حمل و نقل کالا و رانندگان وسایل نقلیه سنگین سراسر استان با ۸ هزار دستگاه کامیون به این استان حمل شده است.
وی با بیان اینکه این میزان کالا بر اساس سهمیه همدان از بنادر جنوبی کشور بارگیری و حمل شده است، افزود: این کالاها شامل کالاهای اساسی و نهاده‌های دامی از جمله کنجاله سویا، جو و ذرت است که از بندر امام خمینی(ره) خوزستان برای این استان بارگیری شده است.
مدیرکل راهداری استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه موضوع حمل کالاهای اساسی و بحث حمل چغندر از اردیبهشت ماه امسال کلید خورد، یادآور شد: با پیگیری‌ها و تعاملی که از طریق اداره کل و انجمن‌های صنفی استان انجام شد از اردیبهشت ماه خوشبختانه روند حمل چغندر از خوزستان به استان از روند بسیار خوبی برخوردار بوده و مشکلی در زمینه حمل چغندر نداریم به گونه‌ای که تاکنون ۱۵۸ هزار تن چغندر جابجا شده است. صادقی‌راد با بیان اینکه در ارتباط با حمل کالاها و نهاده‌های دامی از بنادر، خوشبختانه استان همدان یکی از استان‌های پیشرو است، بیان داشت: تنها دغدغه‌ای که در این زمینه وجود دارد این است که همه رانندگانی که به بنادر جنوبی اعزام می‌شوند  بار استان همدان را حمل نمی‌کنند و این موجب  می‌شود که روند جابجایی کالاها و نهاده‌های دامی به کندی انجام شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان تأکید کرد: انتظاری که از رانندگان داریم این است که همانگونه که در همه عرصه‌ها حضوری مهم داشته‌اند در این زمینه هم یاریگر اداره باشند و اولویت کاری خود را حمل نهاده‌های دامی قرار دهند و سعی کنند در کمترین زمان ممکن این کالاها را جابجا کنند. این مسئول تصریح کرد: به منظور تشویق شرکت‌ها در استان زمینه صدور بارنامه کنجاله و جو در استان فراهم شده که شرکتهای حمل و نقل استان می‌توانند از مبدا استان کامیون را اعزام کرده و بارنامه خود را هم صادر کنند.
در نشست خبری با خبرنگاران عنوان شد:
مشکلات اقتصادی تنها کمپ اعتیاد بانوان 
در کاشان را تعطیل کرد
در نشست خبری که به مناسبت هفته‌ گرامیداشت مبارزه با مواد مخدر به انجام رسید متقی‌نژاد گفت : تعطیلی کمپ ترک اعتیاد بانوان در کاشان امروز به دغدغه‌ای تبدیل شده که لازم است مسئولان در راستای احیای آن تمام تلاش خود را به کار بگیرند. متقی‌نژاد معاون مدیرکل و رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان در این نشست خبری که با حضور جمعی از اصحاب رسانه‌ی کاشان در محل دفتر ریاست بهزیستی شهرستان برپا شده بود گفت: از مواد مخدر به عنوان بلائی خانمان سوز یاد می‌شود که می‌تواند زندگی هر انسانی را به تباهی بکشاند و از سویی موجب بروز خسارات متعدد به جامعه و خانواده‌ها می‌شود و در این روزها که در هفته مبارزه با مواد مخدر قرار داریم درباره مبارزه با این آسیب اجتماعی حرف‌ها و صحبت‌های مختلفی انجام می‌شود و از این بلای خانمان‌سوز و مضرات آن بسیار یاد می‌شود  اما آنچه مهم بوده آن است که آثار این اقدامات دیده شود.
وی با اشاره اجمالی به زیان‌های مصرف مواد مخدر صنعتی و سنتی اینگونه عنوان کرد که جدیدا از مواد مخدر انواع و گونه‌های مختلفی مشاهده شده و توجه به همین موضوع ایجاب می کند تا والدین با مراقبت بیشتر از جوانان و نوجوانان بگونه ای رفتار کنند تا دلبندانشان دچار این بلای خانمان سوز نشوند چراکه گرفتاری به آن قطعا خسارات جبران ناپذیری را به دنبال دارد. رئیس اداره بهزیستی شهرستان کاشان با بیان اینکه کمپ زنان در کاشان به دلیل مشکلات اقتصادی به مرخصی رفته است، افزود: وجود کمپ زنان در شهرستان کاشان لازم و ضروری است چراکه می‌تواند شهرستان‌های تابعه خود نظیر آران و بیدگل، نطنز و اردستان را تحت پوشش قرار دهد. رئیس اداره بهزیستی کاشان با تاکید بر لزوم کارآفرینی برای بهبودیافتگان گفت: از سوی اداره بهزیستی شهرستان کاشان در سه ماهه نخست امسال۱۸ مورد تسهیلات اشتغالزایی چهار درصد به معتادان بهبودیافته شهرستان پرداخت شد.
وی با اشاره به اینکه ۵۸ طرح تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی اشتغالزایی چهار درصد از ابتدای سال ۹۹ تا کنون به معتادان بهبودیافته شهرستان پرداخت شده اظهار داشت همچنین کارفرمایانی که معتادان بهبودیافته را تا پنج سال بکارگیرند افزون بر اینکه حق بیمه کارگری معتاد بهبودیافته را بهزیستی به آنان اعطا می‌کنند می‌توانند به ازا هر فرد بهبود یافته تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی را دریافت کنند.