رئیس‌ هیات مذاکره کننده ایران وارد وین شد
رئیس‌ هیات مذاکره کننده ایران وارد وین شد

علی باقری رئیس‌ هیات مذاکره کننده ایران با ۱+۴ روز شنبه در صدر هیاتی برای شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام وارد وین پایتخت اتریش شد. مذاکرات ایران با کشورهای گروه ۱+۴ پس از چندین ماه وقفه قرار است روز دوشنبه ۸ آذر از سرگرفته شود. این اولین مذاکرات برجامی ایران در دولت ابراهیم رئیسی […]

علی باقری رئیس‌ هیات مذاکره کننده ایران با ۱+۴ روز شنبه در صدر هیاتی برای شرکت در نشست کمیسیون مشترک برجام وارد وین پایتخت اتریش شد.
مذاکرات ایران با کشورهای گروه ۱+۴ پس از چندین ماه وقفه قرار است روز دوشنبه ۸ آذر از سرگرفته شود.
این اولین مذاکرات برجامی ایران در دولت ابراهیم رئیسی است که در سطح معاونان وزیر امور خارجه انجام می شود.
ایران اعلام کرده است که مذاکرات وین باید با محور لغو تمامی تحریم ها علیه ایران انجام شود.
هیات آمریکا به سرپرستی رابرت مالی به طور غیرمستقیم در وین حضور دارد.
آمریکا بعد از خروج از توافق هسته ای عضویتش در برجام لغو شد و کشورهای عضو باقی مانده بر این تاکید دارند تا وقتی آمریکا به طور رسمی به برجام بازنگشته است حق حضور در مذاکرات به طور مستقیم ندارد.

درخواست عباسی از مردم در آستانه آغاز مذاکرات رفع تحریم
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در آستانه آغاز مذاکرات رفع تحریم از مردم خواست با صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی در میدان حاضر شوند.
فریدون عباسی نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی در صفحه شخصی خود در توئیتر، نوشت:
« ‏همزمان با آغاز ‎مذاکرات رفع تحریم، عزت ایرانی برای نشان دادن قدرت نرم خود، با صرفه جوئی در مصرف حامل های انرژی، در میدان عمل حاضر خواهد شد.
صدا و سیما با اطلاع رسانی روزانه اقتدار مردم ایران را به نمایش بگذارد.»

حضور «مخبر» جلسه رأی اعتماد “نوری”
یک عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، معاون اول رئیس جمهور حضور پیدا خواهد کرد.
مجتبی یوسفی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: ۷ آذرماه جلسه رأی اعتماد یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در مجلس برگزار می شود.
وی افزود: با توجه به اینکه رئیس جمهور در سفر هستند، به جای ایشان آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور حضور خواهند داشت.
به گزارش ایسنا، تاکنون رئیس جمهور باغ‌گلی و فیاضی را به عنوان وزیران پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرده بود که آن ها نتوانستند از مجلس رأی اعتماد بگیرند.
یوسف نوری سومین گزینه پیشنهادی برای وزارت آموزش و پرورش برای رأی اعتماد به مجلس است.

صلاحیت نوری در کمیسیون آموزش تایید شد
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تایید صلاحیت یوسف نوری وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در جلسه این کمیسیون خبر داد. رضا حاجی‌پور در خصوص جلسه امروز صبح کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: در جلسه کمیسیون که با حضور یوسف نوری وزیر پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد به جمع بندی بررسی صلاحیت وی پرداختیم، در ابتدای این نشست نمایندگان به دغدغه های خود و مطالبات فرهنگیان اشاره کردند و در ادامه نوری به مطالب مطرح شده پاسخ داد و برنامه های خود را تشریح کرد.
وی افزود: در این نشست همچنین نمایندگان مباحثی چون ارتقای فضا و سرانه آموزشی در کشور، توزیع کتب درسی و بهبود محتوای آن و ساماندهی در برگزاری کلاس های حضوری و غیرحضوری، اصلاح وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان، ساماندهی نیروی انسانی در آموزش و پرورش و اجرای رتبه بندی فرهنگیان را مورد تاکید و اشاره قرار دادند.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان عنوان کرد: در پایان بررسی ها میزان رضایت اعضای کمیسیون از برنامه ها، سوابق و صلاحیت وزیر پیشنهادی به رای گذاشته شد و اکثریت اعضای کمیسیون به صلاحیت وزیر پیشنهادی رأی مثبت دادند.

آیت‌الله نوری همدانی: تضعیف و تخریب نمازجمعه به مصلحت نیست
آیت‌الله نوری همدانی تصریح کرد که تضعیف و تخریب نمازجمعه به بهانه‌های مختلف مصلحت نیست.
آیت الله نوری همدانی در دیدار با رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، با تأکید بر اینکه تقویت جایگاه نمازجمعه، امروز بسیارضروری است، گفت: از آنجا که این جایگاه، واسطه بین مردم ونظام است و باید حقایق، طبق موازین شرعی در آن تبین شود، تخریب ویا تضعیف آن مصلحت نیست.
نوری همدانی، در این دیدار، با تجلیل از خدمات صورت گرفته در دوران مسئولیت حجت‌الاسلام‌والمسلمین حاج علی اکبری، خطاب به وی اظهار کرد: الحمدلله جنابعالی فردی موفق ودارای شایستگی های زیادی می‌باشید و ما ازبرنامه‌هایی که گزارش دادید و از نهاد نمازجمعه حمایت می‌کنیم.
این مرجع تقلید، تریبون نمازجمعه را واسطه بین مردم و نظام دانست که مسائل را تبیین و تحلیل کنند و تصریح کرد: باید مطالبی دقیق و همراه با مطالعه عمیق وجامعیت فراوان و در نظر گرفتن همه ابعاد، دارای محتویات بروز و کامل و جامع در اختیار ائمه جمعه قرار بگیرد.
نوری همدانی، تفسیر قرآن و نهج البلاغه و صحیفه سجادیه را از منابع عالی برای بهرمندی درخطبه‌های نمازجمعه نام برد و افزود: امروز در دنیایی واقع شده‌ایم که باید امامان جمعه زمان‌شناس باشند و مسائل و حقایق عصر ما، یعنی مسائل آخرالزمان راخوب تحلیل کنند و به گوش مردم برسانند.
وی ادامه داد: تقویت نمازجمعه‌ها بسیار ضروری است. نمازجمعه واسطه بین مردم و نظام است و امامان جمعه باید مسائل را بشناسند و با رعایت موازین شرعی بیان کنند و تضعیف و تخریب این جایگاه به بهانه های مختلف به مصلحت نیست.