رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام کرد؛ توسعه متوازن سامانه‌های هوشمند حمل و نقل جاده‌ای چشم‌انداز مرکز مدیریت راه‌های کشور
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اعلام کرد؛ توسعه متوازن سامانه‌های هوشمند حمل و نقل جاده‌ای چشم‌انداز مرکز مدیریت راه‌های کشور

    قائم مقام و مدیر کل خدمات اجتماعی سازمان حراست کل کشور به همراه معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اعضای هیأت عامل سازمان از مرکز مدیریت راه‌های این سازمان بازدید کردند . به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‏ای داریوش امانی معاون وزیر […]

 

 

قائم مقام و مدیر کل خدمات اجتماعی سازمان حراست کل کشور به همراه معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اعضای هیأت عامل سازمان از مرکز مدیریت راه‌های این سازمان بازدید کردند .
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‏ای داریوش امانی معاون وزیر و رئیس این سازمان در این بازدید با اشاره به این که بیش از ۹۰ درصد جابجایی بار و مسافر کشور توسط بخش حمل و نقل جاده‌ای انجام می‌شود، قابلیت‌ها، اقدامات و اطلاعات ارزشمند موجود در مرکز مدیریت راه‌ها را برای استفاده بهینه از ظرفیت راه‌ها و حمل و نقل کشور حائز اهمیت برشمرد.
وی ماموریت اصلی این مرکز را مدیریت نصب، نگهداری و پشتیبانی تجهیزات حمل و نقل هوشمند جاده‌ای، تهیه نرم افزارهای جامع مدیریت سامانه‌های هوشمند، تشکیل بانک‌های اطلاعاتی و تهیه نرم افزارهای تحلیل و داده کاوی و بهره‌برداری از سامانه‌های هوشمند شامل تحلیل اطلاعات و تهیه گزارش‌های تحلیلی دوره‌ای و موضوعی، مدیریت اطلاعات، پایش وقایع و پیگیری و هماهنگی عملیات و اطلاع‌رسانی و دریافت اطلاعات و شکایات از کاربران جاده‌ای از طریق سامانه جامع ۱۴۱ برشمرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی توسعه متوازن سامانه‌های هوشمند حمل و نقل جاده‌ای با هدف افزایش سهولت تردد و تردد و ایمنی ترافیک را چشم‌انداز مرکز مدیریت راه‌های کشور ذکر کرد.
بر اساس این گزارش امامی قائم مقام سازمان حراست کل کشور نیز ضمن تاکید بر اهمیت خدمات ارائه شده توسط مرکز مدیریت راه‌های کشور اظهار داشت: سازمان راهداری حمل ونقل جاده‌ای باید از این ظرفیت بسیار مهمی که در اختیار دارد، حداکثر استفاده را بنماید و با پیگیری‌های مستمر و دقیق بتواند این خدمت بسیار مهم را که مسئولیت خطیر آن به این بخش سپرده شده است، در اولویت قرار داده و به نحو احسن انجام دهد و موجبات رضایتمندی مردم و بویژه کاربران جاده را فراهم نماید.
وی با بیان این‌که این خدمتی که توسط سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای ارائه می‌شود، نمایانگر اقتدار یک نظام است، افزود: یکی از مطالبات مردم ارائه یک راه ایمن و هموار برای آنان است و این پیگیری‌ها و رسیدگی به جرائم و شکایات که توسط سامانه‌های ثبت تخلفات و جرایم صورت می‌گیرد، از وجود نظم و نظارت در امور حکایت دارد.
وی افزود: وقتی تخلفی صورت پذیرد و مردم یقین پیدا کنند این تخلفات ثبت و توسط دستگاه‌های ذیربط پیگیری می‌شود، نشان دهنده آن است که نظام و سیستمی در کشور حاکم است که بر اساس حساب و کتاب دقیق اداره می‌شود که این امر دلگرمی و رضایت مردم را به‌دنبال خواهد داشت.
قائم مقام سازمان حراست کل کشور در ادامه بیان داشت: باید از این فرصت نهایت بهره‌برداری شود اما مهمتر از همه این است که به نقطه‌ای برسیم که دیگر در کشور تخلف صورت نگیرد و هیچ جریمه‌ای وصول نگردد که این نشانه موفقیت یک دستگاه در کشور است .
امامی اظهار داشت: به نظر می‌رسد کاهش برخی تخلفات در گرو توجه بیش از پیش به مقوله آموزش و فرهنگ‌سازی در کشور است.
وی افزود: ما به عنوان یک دستگاه زمانی می‌توانیم ادعا کنیم که وظایف خود را به عنوان یک دستگاه حاکمیتی انجام داده‌ایم که بتوانیم حداقل نیازمندی‌های مردم را برآورده سازیم و آن‌گاه از مردم مطالبه گری کنیم. بنابراین تمام دستگاه‌ها و ارگان‌ها باید تلاش کنند با تدبیر بیشتر و برنامه‌ریزی دقیق‌تر خواسته‌های مردم را در اسرع وقت به نتیجه برسانند .
قائم مقام سازمان حراست کل کشور ادامه داد: در اصل نسخه فرهنگی نظام جمهوری اسلامی کشور ما ایراد واشکالی وجود ندارد و حتی دشمنان نیز نتوانسته‌اند ایراد اساسی به آن وارد کنند هر مشکل و ایرادی که وجود دارد در بخش‌های اجرایی، مدیریتی و تصدی گری است که باید اصلاح شود.
وی افزود: مردم سرمایه‌‌های اصلی و پشتوانه این نظام هستند که نارضایتی آنان موجب بروز مشکلات عدیده در کشور خواهد شد، بنابراین زمانی می‌توانیم از مردم مطالبه گری کنیم که همان‌طور که وظیفه داشتیم به مردم خدمت کرده باشیم .
امامی با اشاره به اهمیت نظام تصدی‌گری و خدماتی در کشور و اهمیت راه و شبکه راه‌های کشور گفت: حاکمیت باید تمام توجه خود را به ارائه خدمت در راه‌های کشور معطوف کند زیرا اگر خللی در شبکه راه‌های کشور ایجاد شود، تمام دستگاه‌ها از جمله شبکه‌های بانکی، بهداشت و درمان، شبکه توزیع برق و تمام دستگاه‌هایی که وابسته به این شبکه و رگ حیاتی کشور هستند، آسیب خواهند دید .
وی افزود: شبکه راه‌های کشور یک شبکه زیرساختی است چرا که پایه و اساس تمام شبکه‌های موجود در کشور وابسته به این شبکه است، اگر کادر درمان ما توانست در اقصی نقاط کشور به مردم کشور واکسن تزریق کند به واسطه عبور ایمن از همین شبکه به کل کشور بود.
وی آمادگی این نهاد را در ارائه خدمات در جهت پیشبرد اهداف سازمان اعلام کرد و افزود: این نهاد آمادگی دارد تا گزارشاتی که از مجموعه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ارسال می‌شود، با تبدیل به دغدغه‌های مردمی، آنها را به مجلس، نظام تصمیم گیری کشور و مجموعه دستگاه‌های اجرایی و دولتی به منظور حصول به نتیجه سریع‌تر منعکس کند.