رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد؛   پیشی گرفتن عرضه ارز بر تقاضای آن در سامانه نیما
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد؛   پیشی گرفتن عرضه ارز بر تقاضای آن در سامانه نیما

رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی اعلام کرد که عرضه ازر بر تقاضای آن در سامانه نیما پیشی گرفته است. دکتر عبدالناصر همتی در یادداشتی با اعلام این مطلــب افزود: وضعیـت سامانه نیما و پیشی گرفتن عرضه ارز بر تقاضای آن که نقش مهمی در ثبات این روزهای بازار ارز دارد، نشانه خوبی است که […]

رئیس کل بانک مرکزی در یادداشتی اعلام کرد که عرضه ازر بر تقاضای آن در سامانه نیما پیشی گرفته است.

دکتر عبدالناصر همتی در یادداشتی با اعلام این مطلــب افزود: وضعیـت سامانه نیما و پیشی گرفتن عرضه ارز بر تقاضای آن که نقش مهمی در ثبات این روزهای بازار ارز دارد، نشانه خوبی است که اتخاذ سیاست‌های درست صادراتی و ارزی می‌تواند این روند را مستمرا بهبود بخشد.وی تصریح کرد: کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، متنوع سازی درآمدهای ارزی، تعیین نقشه راه برای صادرات کشور و از همه مهمتر ثبات در سیاست‌ها از اهم موضوعات سیاست گذاری در کشور است.

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در این‌ راستا دو موضوع مهم در جلسه روز قبل هیات دولت مطرح شد:

۱-توجه بیشتر به مساله اصلاح و ارتقا فضای کسب و کار

۲-ثبات در مقررات صادراتی و اجتناب از صدور بخشنامه های موردی در مقاطع مختلف سال برای منع صادرات با هدف تنظیم بازار

رئیس شورای پول و اعتبار همچنین افزود: نقشه راه برای رونق صادرات، تعیین کشورهای هدف صادراتی، مشخص کردن سهم هرکدام از کالاهای صادراتی در سبد صادراتی و تعیین یک برنامه هدفمند حداقل ۵ ساله برای کشورمان اقدامی ضروری است.

وی گفت: در این راستا و در کنار گسترش تعامل با کشورهای مختلف، باید بطور جدی تلاش شود محدودیت های تحریم های خصمانه را که آثار منفی زیادی بر اقتصاد کشور و وضعیت اقتصادی مردم دارد به فرصتی جهت رونق تولید و جهش صادرات غیرنفتی تبدیل کنیم.

 

 

 

تأمین‌مالی بیش از ۱۷هزار طرح روستائی ‌و‌عشایری 

مهندس فلاح فر عضو هیأت مدیره پست بانک ایران با اشاره به عاملیت این بانک در اجرای قانون حمایت از توسعه و اشتغال پایدار درمناطق روستائی و عشایری اعلام کرد: این بانک با پرداخت بیش از ۱۴هزار میلیارد ریال تسهیلات در قالب قانون مذکور توانسته است بیش از ۱۷هزار طرح اشتغالزا در مناطق روستائی و عشایری را از ابتدای سال ۹۷ تا پایان نیمه اول مهرماه سال‌جاری تأمین مالی نماید.

وی در ادامه تصریح کرد: این بانک در زمینه اعطای تسهیلات به حوزه‌های کشاورزی، صنایع و معادن کوچک، خدمات فناوری اطلاعات، گردشگری، صنایع دستی، سرمایه در گردش روستائی، معرفی‌شدگان کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران، جمعا ۱۷ هزار و ۸۷۸ طرح به ارزش بیش از ۱۴هزارمیلیارد ریال و ایجاد بیش از ۵۶ هزار شغل اقدام نموده است.

فلاح فر در ادامه عنوان‌کرد: در بخش کشاورزی تعداد ۴هزار و ۹۵۹ طرح به ارزش بیش از ۵هزار ۴۵۴ میلیارد ریال، بخش صنایع و معادن کوچک یک‌هزار و ۲۱۹ طرح به ارزش ۲هزار ۴۱۸ میلیارد ریال، خدمات و فناوری اطلاعات یک‌هزار و ۱۹۵ طرح به ارزش یک هزار و ۲۳۲ میلیارد ریال، گردشگری ۳۳۹ طرح به ارزش یک هزار و ۳۳۹ میلیارد ریال، سرمایه در گردش روستائی به تعداد ۱۵۷طرح به ارزش ۲۰۱میلیارد ریال و صنایع دستی ۴هزار و ۴۲۰ طرح به ارزش بیش از یک هزار و ۱۶۶ میلیارد ریال توسط پست بانک ایران تأمین مالی شده است.

 

 

توجه به نیازهای مشتریان از اولویت‌های بانک کارآفرین

افشیــن کریمی معاون امور اجرایی بانـــــک کارآفرین در بازدید از شعبه لواسانی غربی این بانک، پیش‌شرط اساسی برای بقای بانک‌ها را برآوردن نیازها و درخواســـت‌های مشتریان دانست.

در جریان این بازدید، ندا آقاخانی رئیس شعبه لواسانی غربی، گزارشی از عملکرد شعبه در زمینه وضعیت منابع و مصارف، اعتبارات و تسهیلات، مطالبات غیرجاری، ضمانت‌نامه‌ها، امور ارزی و سایر آمارهای مربوطه ارائه داد.

کریمی پس از استماع گزارش رئیس شعبه، بر لزوم نیازسنجی مشتریان و برنامه‌ریزی برای پاسخگویی به این نیازها تاکید کرد و گفت: مشتری‌مداری و تکریم مشتریان، بزرگ‌ترین سرمایه بانک کارآفرین است. بنابراین برای ارتقاء سطح رضایتمندی مشتریان و سپرده‌گذاران، مشتری‌مداری باید در رأس فعالیت همکاران ما در شعب قرار بگیرد. بر اساس این گزارش وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دنیای امروز، دنیای رقابت بنگاه‌های اقتصادی برای تسخیر بازار و جذب مشتریان جدید است. محور عمده این رقابت‌ها بر به‌کارگیری روش‌ها و برنامه‌های جذب مشتریان متمرکز شده است. بنابراین خدماتی که در هر شعبه ارائه می‌شود، باید با در نظر گرفتن موقعیت مکانی و متناسب با نیازهای مشتریان همان شعبه طراحی شود.