رئیس کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت اعلام کرد:  خطوط پرترافیک برقی می‌شوند
رئیس کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت اعلام کرد:  خطوط پرترافیک برقی می‌شوند

  محمد اسلامی به عنوان رئیس کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت تاکید کرد: اجازه نمی‌دهم هیچ مصوبه‌ای که برای محیط زیست مخاطره آمیز باشد از این کمیسیون به دولت ارسال شود. محمد اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سامانه «سپهتن» در تمام اتوبوس‌ها نصب است، رفتار راننده را ثبت می کند و جایگزین […]

 

محمد اسلامی به عنوان رئیس کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت تاکید کرد: اجازه نمی‌دهم هیچ مصوبه‌ای که برای محیط زیست مخاطره آمیز باشد از این کمیسیون به دولت ارسال شود. محمد اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سامانه «سپهتن» در تمام اتوبوس‌ها نصب است، رفتار راننده را ثبت می کند و جایگزین سیستم توخوگراف شده است. به کارگیری این سامانه در ناوگان باری و با اولویت ناوگان حمل سوخت در دست اقدام قرار دارد.

وی افزود: در نظر داریم مردم با استفاده از اپلیکیشن مربوطه بتوانند بار و مسافر خود در اتوبوس و کامیون را رصد کنند و آخرین اطلاعات مربوط به مکان و زمان رسیدن به مقصد و سایر موارد را به صورت برخط کسب کنند. وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رونمایی از نسخه جدید سامانه سپهتن گفت: نسخه جدید ۱۴۱ کارآمدتر و دو سویه شده است. اکنون مردم می‌توانند نکات مد نظر خود در سطح جاده‌ها و ناوگان را ارسال کنند و آنها بتوانند به هنگام عکس العمل نشان دهند. اسلامی تصریح کرد: سامانه جامع ۱۴۱ از نمونه صهیونیستی به مراتب بهتر، دقیق‌تر و از امنیت بالاتری برخوردار است، بنابراین توصیه می شود مردم از این سامانه داخلی برای انجام سفرها استفاده کنند. وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اقدامات وزارت راه و شهرسازی برای مقابله با افزایش آلودگی هوا گفت: ما از سرمایه آیندگان هزینه کرده‌ایم و نسل آینده را به مخاطره انداخته‌ایم، بنابراین وقت آن فرارسیده که به سمت مصرف بهینه سوخت و کاهش آلودگی هوا حرکت کنیم تا کیفیت هوا به حد استاندارد برسد. وزیر راه و شهرسازی بیان داشت: ما در حال توسعه شبکه ریلی هستیم و در نظر داریم خطوط پر ترافیک را برقی کنیم. همچنین بهینه سازی ناوگان عمومی جاده‌ای با استاندارد یورو ۵ در دستور کار قرار دارد تا آلایندگی کمتری تولید شود. اسلامی از امضا چند تقاهم نامه با وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: نوسازی ناوگان عمومی بار کشور که مدتی بود مسکوت مانده بود دوباره به جریان افتاده است. وی به عنوان رئیس کمیسیون زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت تاکید کرد: اجازه نمی‌دهم هیچ مصوبه‌ای که برای محیط زیست مخاطره آمیز باشد از این کمیسیون به دولت ارسال شود.

 

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد؛

صرفه‌جویی ۶۱ میلیارد تومانی 

در حوزه خدمات دریایی و بندری

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: چهارمین نمایشگاه صنعت حمل‌و‌نقل، لجستیک و صنایع وابسته در حوزه دریایی مورد استقبال شرکت‌های فعال در این زمینه است و این امکان وجود دارد که ظرفیت‌های بسیاری در دریا و بندر در این نمایشگاه ارائه شود.

محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در حاشیه چهارمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌و‌نقل، لجستیک و صنایع وابسته با اشاره به این که برگزاری این نمایشگاه مورد استقبال بسیاری از شرکت‌های فعال در حوزه دریا قرار گرفته است، اظهار داشت: این نمایشگاه قطعا این توان را دارد که ظرفیت‌های بسیار زیادی را در حوزه خدمات دریایی و بندری ارائه دهد.

وی افزود: در این نمایشگاه بخشی از توانایی تولید‌کنندگان داخلی معرفی شده است و این امکان به وجود آمده تا آشنایی نسبت به با سایر نیازمندی‌های بخش دریایی و بندری حاصل شود.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بیش از ۵ هزار کیلومتر طول سواحل کشور است و این خط ساحلی ظرفیت زیادی را برای بخش بندری ایجاد کرده است. به طوری که ظرفیت‌های دریایی ایران به ۲۴۰ میلون تن افزایش یافته است. به همین دلیل با اتکا به توان داخلی این امکان به وجود آمده تا بتوانیم در این مسیر صرفه‌جویی های زیادی را شاهد باشیم. وی افزود: رویکرد سال جاری سازمان بنادر و دریانوردی بهره‌گیری و استفاده از توان و نیروی متخصصان داخلی است. به همین خاطر سعی شده است حمایت‌های لازم از تولیدکنندگان در این حوزه به شکلی مناسب انجام پذیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که حمایت از تولیدکنددگان داخلی تاکنون منجر به تولید ۷۶۸ قطعه از مهم‌ترین نیاز‌های سازمان بنادر و دریانوردی شده است، اظهار داشت: این امر باعث شده شاهد صرفه‌جویی ۶۱ میلیارد تومانی در حوزه خدمات دریایی و بندری باشیم.

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی افزود: در گذشته بسیاری از تولیدات مورد نیاز در حوزه دریایی و بندری توسط سازندگان خارجی تامین می‌شد، اما ما با حمایت از تولید‌کنندگان داخلی و توجه به سازندگان به این صرفه‌جویی مهم در حوزه دریایی و بندری رسیده‌ایم. حمایت از تولیدات داخلی در دستور کار تمامی دستگاه‌ها قرار گرفته و سازمان بنادر هم در راستای حمایت از تولید کنندگان به این موضوع توجه کرده است.

 

معاون وزیر راه و شهرسازی:

شرایط جامعه مشابه دهه ۶۰ است

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه شرایط امروز همانند دهه ۶۰ است گفت: باید با توان حد اکثری و مجاهدت تلاش کنیم. عبدالهاشم حسن نیا در مراسم بزرگرداشت روز حمل‌ونقل، رانندگان و راهداری اظهار داشت: شرایط امروز ما همانند اوایل دهه ۶۰ است. وی افزود: ما با همان دشمن مشابه روبرو هستیم که که شرایط اقتصادی را به ما تنگ کرده است. رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: باید همانند همان روزها با مجاهدت و تلاش بی وقفه تلاش کنیم. حسن نیا بیان داشت: امیدوارم با استفاده از تجربه‌ای که طی این سال‌ها در سازمان راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای کسب کرده ام، بتوانم دانش آموز خوبی برای کشور در عرصه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای باشم.