راه ماندگاری شرکت‌های ساختمانی در فضای رقابتی فعلی حضور در بورس است
راه ماندگاری شرکت‌های ساختمانی در فضای رقابتی فعلی حضور در بورس است

  راه ماندگاری شرکت‌های ساختمانی در فضای رقابتی فعلی حضور در بورس است دبیر سندیکای شرکت های ساختمانی، اظهار کرد: طی سال های اخیر، تامین مالی پروژه ها و به خصوص بودجه پروژه های عمرانی کاهش یافته که با رکود در صنعت ساختمان، شرکت های ساختمانی نتوانسته اند با حداکثر ظرفیت فعالیت کنند. ایرج گلابتونچی […]

 

راه ماندگاری شرکت‌های ساختمانی در فضای رقابتی فعلی حضور در بورس است
دبیر سندیکای شرکت های ساختمانی، اظهار کرد: طی سال های اخیر، تامین مالی پروژه ها و به خصوص بودجه پروژه های عمرانی کاهش یافته که با رکود در صنعت ساختمان، شرکت های ساختمانی نتوانسته اند با حداکثر ظرفیت فعالیت کنند.
ایرج گلابتونچی افزود: باید شرایطی فراهم شود که این شرکت ها به چرخه فعالیت برگردند و علاوه بر اشتغال خود، اشتغال دیگر بخش های اقتصادی وابسته به حوزه ساخت که فعالیت پشتیبانی و تهیه مصالح می کنند را حفظ کند.
وی، با بیان اینکه درمجموع ۵۶ هزار و ۵۰۰شرکت در حوزه عمرانی و ساخت وساز دارای صلاحیت هستند، اظهار کرد: از این تعداد، ۳۵۰۰ شرکت طراحی و مهندس مشاور هستند و ۵۳ هزار شرکت در حوزه ساخت فعالیت می کنند که تنها ۳۰ درصد آنها فعال هستند.
عضو هیات مدیره سندیکای شرکت های ساختمانی، ادامه داد: با توجه به این که ۵۳ هزار شرکت ساختمانی در ۵ گروه رتبه بندی شده اند، بیش ترین آسیب را شرکت های رتبه ۳، ۴و ۵ می بینند به این خاطر که رتبه های بالاتر سابقه و بنیه مالی خوبی دارند و می توانند با کاهش هزینه ها، پابرجا بمانند اما شرکت های رتبه پایین تر که ۷۰ تا ۷۵ درصد شرکت هارا شامل می شود، اغلب نیروی جوان، تازه وارد و آسیب پذیر تر هستند . گلاب تونچی، شرکت های کاملا خصوصی، دارای رتبه بالا بودن و خوش نامی شرکت ها را از شرایط عضویت در سندیکا برشمرد و تصریح کرد: ۲۰ تا ۲۵ درصد شرکت ها دارای بنیه مالی قوی و رتبه بالا هستند و اغلب شرکت های رتبه بالا عضو سندیکا هستند که در ۵ سال اخیر تعداد اعضای این سندیکا از ۶۰ به ۷۰۰ عضو رسیده در حالی که حدود ۲۳ شرکت از اعضای سندیکا که دارای سابقه طولانی عضویت بودند، نتوانستند به فعالیت ادامه دهند.
وی، با بیان این که برخی از شرکت های بزرگ عضو سندیکا در بورس فعال هستند، گفت: یکی از راهکارهایی که بتوان فعالیت شرکت های ساختمانی را حفظ کرد، عرضه سهام این شرکت ها در بورس است که در این صورت امکان ماندگاری آنها بیش تر است.

 

 

شروع پرقدرت سرمد با رشد ۱۳۴درصدی
حق بیمه تولیدی

بررسی آمارهای فروردین ۱۴۰۱ بیمه سرمد نشان می‌دهد، این شرکت گام های بلندی را جهت ارتقای جایگاه خود از ابتدای امسال برداشته است.
بر اساس آمار، حق بیمه تولیدی بیمه سرمد تا پایان فروردین ۱۴۰۱ به بیش از ۱۷۷ میلیارد تومان رسیده است؛ عددی که نشان می‌دهد حق بیمه تولیدی سرمد در فروردین ۱۴۰۱ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، ۱۳۴ درصد رشد را تجربه کرده است.
هم‌چنین بر اساس برنامه سال ۱۴۰۱ سرمد، حق بیمه تولیدی در فروردین ماه ۱۰۵ درصد تحقق پیدا کرده است که آمار امیدوارکننده و خوبی برای این شرکت محسوب می‌شود.
با توجه به عملکرد و تحولات بیمه سرمد در شش ماهه دوم سال ۱۴۰۰ از جمله جذب بیمه‌گذاران بزرگی مانند سازمان تامین اجتماعی و آمار جالب توجه شرکت در ابتدای سال جاری، به نظر می‌رسد سرمد در مسیر تحقق برنامه‌ها و اهداف خود برای رشد و توسعه قرار گرفته است.
ادامه این روند، می‌تواند سهامداران و بیمه‌گذاران این شرکت را به آینده امیدوارتر کند و جایگاه سرمد را در صنعت بیمه کشور ارتقا دهد.


رشد ۳۱ درصدی تولید حق بیمه و كاهش
۲۱ درصدی نسبت خسارت بیمه دانا

معاون فنی بیمه های اموال و مسئولیت شرکت بیمه دانا، از رشد بیش از ۳۱ درصدی این معاونت از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
منصور حسینی در گفتگویی با تشریح عملکرد این معاونت در سال گذشته و اعلام برنامه های سال جدید اظهار داشت: عملکرد صادره در رشته های بیمه های اموال و مسئولیت از تاریخ اول فروردین ماه سال ۱۴۰۰ تا ۱۶ اردیبهشت ماه همین سال، از مبلغ ۴.۹۶۲.۳۴۲ میلیون ریال به مبلغ ۶.۵۳۲.۷۵۰ میلیون ریال از ابتدای فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تا ۱۶ اردیبهشت ماه همین سال رسیده است. به گفته وی، در بازه زمانی مورد اشاره، رشته های بیمه های اموال و مسوولیت حدود ۳۱.۶ درصد رشد داشته است. حسینی در خصوص عملکرد این معاونت در حوزه پرداخت خسارت نیز گفت: رقم پرداخت خسارت از مبلغ ۲.۴۶۶.۴۹۲ میلیون ریال در تاریخ ۱۶ اردیبهشت ماه سال گذشته، به رقم ۱.۹۴۷.۲۲۳ میلیون ریال تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری رسیده که حاکی از کاهش ۲۱ درصدی نسبت خسارت می باشد.