رایزنی برای بازگشت شرکت‌های هواپیمایی خارجی به ایران
رایزنی برای بازگشت شرکت‌های هواپیمایی خارجی به ایران

رئیس سازمان هواپیمایی کشور از رایزنی برای بازگشت شرکت های هواپیمایی خارجی به ایران در آینده نزدیک خبر داد. تورج دهقانی زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه در حال حاضر از پروازهای اروپایی شرکت‌های هواپیمایی خارجی تنها لوفت هانزا در کشور پرواز دارد، گفت: در حال رایزنی برای افزایش پرواز شرکت‌های هواپیمایی اروپایی […]

رئیس سازمان هواپیمایی کشور از رایزنی برای بازگشت شرکت های هواپیمایی خارجی به ایران در آینده نزدیک خبر داد.
تورج دهقانی زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی کشور با بیان اینکه در حال حاضر از پروازهای اروپایی شرکت‌های هواپیمایی خارجی تنها لوفت هانزا در کشور پرواز دارد، گفت: در حال رایزنی برای افزایش پرواز شرکت‌های هواپیمایی اروپایی هستیم که امیدوارم هرچه سریع‌تر به نتیجه برسیم.
او با بیان اینکه رایزنی‌های صورت گرفته باعث شده تا شرکت هواپیمایی اتریش (Austrian Airlines) پروازهایش را از ۲۶ تیرماه ۱۴۰۰ به ایران از سر بگیرد، افزود: این شرکت هفته‌ای سه پرواز در مسیر وین ـ تهران و تهران ـ وین انجام خواهد داد.
دهقانی زنگنه بیان کرد: پرواز‌های ترکیه در ایران انجام می‌شود، اما تور‌های ترکیه همچنان با دستور ستاد ملی مقابله با کرونا لغو است، اما مسافران این کشور می‌توانند با مراجعه به آژانس‌ها، هتل و یا محل اقامت خود را تعیین کنند.
براساس این گزارش پیش از این و در اواخر فروردین ماه امسال، هواپیمایی لوفت‌هانزا پرواز‌های خود به ایران از سر گرفت.
همچنین از اواسط فرودین ماه امسال با لغو تمامی تور‌های ترکیه موافقت شد. بر این اساس مقرر شد جمعیت هلال احمر نسبت به تشدید مراقبت‌های بهداشتی در مرز‌های زمینی و هوایی با ترکیه و کنترل دقیق مسافران ورودی از کشور ترکیه در مرز‌های زمینی و هوایی اقدام کند و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با همکاری وزارت امور خارجه و وزارت راه و شهرسازی نسبت به تعیین مراکز آزمایشگاهی مورد تایید در خارج اقدام و اطلاع رسانی لازم در این ارتباط از طریق وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و امور خارجه به شهروندان و شرکت‌های هواپیمایی انجام می‌شود تا پس از این، افراد، فقط در صورت ارائه گواهی سلامت معتبر مورد تایید وارد کشور شوند.

با حکم وزیر راه و شهرسازی؛
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین منصوب شد

وزیر راه و شهرسازی در حکمی سیدعلی هاشمی را به عنوان مدیرکل راه و شهرسازی و رییس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان قزوین، منصوب کرد.
محمد اسلامی در حکمی سیدعلی هاشمی را به عنوان مدیرکل راه و شهرسازی و رییس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان قزوین منصوب کرد.
در متن حکم آمده است: با توجه به تعهد، تخصص و تجربه جنابعالی به موجب این حکم شما را به عنوان مدیرکل راه و شهرسازی و رییس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان قزوین منصوب می‌نمایم.
انتظار دارد با عنایت به سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و الگوی اقتصاد مقاومتی و در راستای سیاست‌های دولت تدبیر و امید و با رعایت قوانین، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های ابلاغی با اعمال مدیریت صحیح و مطلوب در بکارگیری منابع و ظرفیت‌های ملی و استانی نسبت به انجام وظایف و ماموریت‌های محوله در حوزه مسکن و شهرسازی با اولویت تولید مسکن، بازآفرینی شهری، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل اقدام کنید. همچنین ضرورت دارد در تعامل با استاندار استان، مدیران و مسئولان محلی به ویژه شهرداران اهتمام ویژه بعمل آورده و موجبات تحول اساسی در حوزه‌های ماموریت را فراهم آورید.
در پایان حکم آمده است: امید است با عنایات خداوند متعال و در سایه توجهات حضرت ولی عصر(عج) در خدمت به مردم استان در جهت سرافرازی جمهوری اسلامی ایران موفق و موید باشید.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خوزستان خبر داد:
استفاده از ۷۰ دستگاه ماشین آلات و ۲۵۰ نیروی راهدار در طرح «راهداری محوری» استان خوزستان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خوزستان با اشاره به اجرای طرح راهداری محوری در ۴ محور شریانی استان، گفت: این طرح به منظور ارتقا ایمنی جاده‌ها طی ۳ ماه اجرایی می‌شود. غلام‌عباس بهرامی‌نیا، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خوزستان، در مورد اجرای طرح راهداری محوری در این استان گفت: این طرح در چهار کریدور شریانی استان با هدف تسریع در پیشبرد طرح‌های راهداری، ارتقا ايمنی و حفظ سلامت سفر كاربران جاده‌ای و تسهيل در عبور و مرور از اواخر اردیبهشت ماه در استان آغاز شده و طی حدود ۳ ماه تا اواخر مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه برای اجرای طرح راهداری محوری از ظرفیت ۷۰ دستگاه ماشین آلات و ۲۵۰ نیروی راهدار استفاده می‌شود، افزود: در مرحله اول اجرای این طرح با استفاده از اعتبارات جاری و نگهداری راه‌های اداره كل، محورهای پرتردد و شریانی شامل محورهای اهواز-هفتکل، باغملک-ایذه، دهدز-اهواز، رامهرمز-بهبهان، اهواز-آبادان، اهواز-شوش و اندیمشک-پل زال از اواخر اردیبهشت تحت پوشش طرح راهداری محوری قرار گرفته است که از مجموع ۱۸۰۰ کیلومتر راه شریانی استان در فاز اول ۵۰۰ کیلومتر تحت عملیات این طرح قرار دارد.
بهرامی‌نیا تصریح کرد: طرح‌های راهداری محوری شامل لكه‌گيری و روكش آسفالت، چاله‌پركنی و درزگيری، نصب، رنگ آميزی و شست‌وشوی علائم، شانه‌سازی و اصلاح شيب شيروانی، ترانشه‌برداری، ساماندهی گاردریل‌ها، حذف و کاهش نقاط پرحادثه، شانه‌سازی، هرس درختان و غیره است که با اجرای آن‌ها شاهد افزایش ضریب ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات خواهیم بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خوزستان اضافه کرد: در هر یک از محورهای یاد شده ادارات راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان‌های تابعه در حوزه استحفاظی مربوط به خود و یا به صورت مشارکتی با سایر ادارات شهرستان‌های همجوار نسبت به عملیات راهداری آن محور اقدام می‌کنند.
وی در پایان اشاره کرد: طرح‌های راهداری که ما در سال ۱۴۰۰ در استان در دست انجام داریم شامل بهسازی رویه راه‌ها، خط کشی راه‌های شریانی، بازسازی ماشین‌آلات فرسوده، اجرای حفاظ میانی راه و نواحی پرتگاهی منتهی به پل ها است.