رسیدگی به موضوعات دریایی مرتبط با تحریم در اولویت سازمان بنادر
رسیدگی به موضوعات دریایی مرتبط با تحریم در اولویت سازمان بنادر

    معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در وضعیتی که حتی آتش سوزی معمولی در بنادر به سوژه رسانه ای دشمن برای تخریب تبدیل می شود، لازم است با حساسیت و‌ جدیت بیشتری به ایمنی بنادر، شناور ها، لایروب ها و سایر حوزه های دریایی توجه کنیم. جلیل اسلامی در نشست بررسی مسائل […]

 

 

معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در وضعیتی که حتی آتش سوزی معمولی در بنادر به سوژه رسانه ای دشمن برای تخریب تبدیل می شود، لازم است با حساسیت و‌ جدیت بیشتری به ایمنی بنادر، شناور ها، لایروب ها و سایر حوزه های دریایی توجه کنیم.
جلیل اسلامی در نشست بررسی مسائل و موضوعات دریایی بنادر که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: با انتشار و شیوع وسیع بیماری کرونا، رویکرد پیگیری، گزارش دهی و انتقال موضوعات، شکل جدی تر و خاص تری پیدا کرده است؛ بنابراین لازم است، پروژه های توسعه ای در دست اجرا با قوت و‌ جدیت مورد پیگیری قرار گیرد.
عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تحریم ناجوانمردانه استکبار جهانی علیه سیستم حمل و نقل دریایی کشور، خاطر نشان کرد: انتظار می رود، در این شرایط حساس و برای پیشگیری از آسیب های احتمالی بیشتر به تجارت و کشتیرانی کشور، موضوعات مربوط به تحریم ها به سرعت تعیین تکلیف شود.
اسلامی در بخش دیگری از سخنان‌اش افزود: علی رغم محدودیت های ناشی از شیوع بیماری کرونا، نباید فرایند آموزش دریانوردان دچار مشکل شود و لازم است، راهکارهای استمرار ارائه خدمات آموزشی از طریق فضای مجازی بررسی شود تا خللی در این حوزه پیش نیاید.
معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی رعایت پروتکل ها و دستورات بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیش از پیش ویروس کووید ۱۹ در بنادر را الزامی و اجتناب ناپذیر دانست.

 

اجرای عملیات ایمن سازی و آسفالت راه های شرق استان مازندران

رئيس اداره راه و شهرسازي شهرستان بهشهر،نکا و گلوگاه از اجرای عملیات ایمن سازی محورهای مواصلاتی شهرستان های بهشهر نکا و گلوگاه خبر داد .
ناصحی رئیس اداره راه و شهرسازی بهشهر ، نکا و گلوگاه ضمن اعلام اين خبر افزود : شهرستان های بهشهر نکا وگلوگاه بدلیل موقعیت و شرایط جاذبه های گردشگری و منابع طبیعی و قطب کشاورزی در شرق استان از شهرستانهای پرترافیک و پرتردد محسوب می شود و به منظور حمل و نقل هرچه سريعتر ، آسانتر يكي از اصلي ترين برنامه های مدیریتی مسئولين استانی و شهرستانی است.
رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان شرق مازندران ضمن اشاره در سال قبل در فاز اول عملیات نصب نیوجرسی به طول ۱۵ کیلومتر به اتمام یافت و در جهت تکمیل ایمن سازی عملیات نصب نیوجرسی به طول ۲ کیلومتر در محور نکا – نیروگاه شهرستان نکا و محور بهشهر – زاغمرز به طول ۴.۵ کیلومتر بوده که هم اکنون در حال اجرا می باشند هم چنین قرادادی بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال با پیمانکار مربوطه انعقاد گردید در جهت تکمیل و اجرای عملیات ( خط کشی ، نصب تابلو و علائم و… ) در محور فوق تا چند روز آینده عملیات اجرایی آن اقدام خواهد شد.
گفتنی است محور گلوگاه – دامغان ( کریدور شمال – جنوب ) یکی از اصلی ترین محور ارتباطی استان مازندران به سمنان در شرق مازندران بوده که قراردادی بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال با پیمانکار مربوطه منعقد و جهت ایمن سازی ( نصب گاردریل و تابلو و علائم و… ) به طول ۷ کیلومتر که هم اکنون در محور فوق درحال اجرا است.
با پیگیری های صورت گرفته در محور های روستایی عملیات آسفالت راه مهدیرجه – یخکش شهرستان گلوگاه عملیات اجرایی ان فعال گردید و همچنین آسفالت ، خط کشی و نصب تابلو علائم به طول تقریبی ۴ کیلومتر در راه روستایی کوا – غلامی شهرستان بهشهر و راه جر کلباد شهرستان گلوگاه به اتمام یافت.

 

تخصیص ۳۵۰۰ میلیارد تومان وام کرونایی
برای بخش حمل‌و نقل

معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی از راه‌اندازی تسهیلات سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی با سود ۱۲ درصد از چند ماه آینده خبر داد.
شهرام آدم نژاد با بیان اینکه برای حفظ صنعت حمل و نقل در تمامی حوزه‌ها نیاز به کمک بوده است، اظهار داشت: بر اساس تصمیماتی که در ستاد هماهنگی دولت اتخاذ شد، قرار بر این شد که تسهیلاتی برای کمک به این بخش در نظر گرفته شود.
وی افزود: ما در حوزه هوایی از اواخر سال گذشته محدودیت‌های پروازی داشتیم، تردد با خطوط راه‌آهن کاهش یافت، در بخش دریایی نیز تقریبا عدم تردد داشتیم و در بخش جاده‌ای نیز از سوی ستاد مبارزه با کرونا محدودیت‌هایی اعمال شد بنابراین برای کمک به صنعت حمل و نقل باید تسهیلاتی در نظر گرفته می‌شد که بر این اساس ۳۵۰۰ میلیارد تومان منابع برای این بخش اختصاص یافت.
معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه تسهیلات ۳۵۰۰ میلیارد تومانی با سود ۱۲ درصد از چند ماه آینده آغاز می‌شود، افزود: علاوه بر این برای بخش جاده‌ای تسهیلات دیگری در نظر گرفتیم، به این ترتیب که وام ۶ میلیون تومانی برای ۱۱۳ هزار راننده جاده‌ای و ۱۲ میلیون تومان نیز به شرکت‌ها با سود ۱۲ درصد داده می‌شود.
وی با بیان اینکه ارائه تسهیلات به شرط اشتغال خواهد بود، تصریح کرد: همه شرکت‌ حمل و نقل هوایی، دریایی و ریلی در چارچوب میزان کارکرد و جابجایی اولویت بندی شده‌اند و وام به آنها تخصیص داده می‌شود.
آدم‌نژاد گفت: با توجه به شواهد امر ما مدت زیادی باید با کرونا زندگی کنیم بنابراین باید برنامه‌ریزی صورت گیرد و نسبت به احیای صنعت حمل و نقل اقدام کنیم تا با حداقل ضرر این صنعت حفظ شود.
وی تاکید کرد:‌ در حال حاضر اعطای تسهیلات آغاز شده و در مرحله ارتباط شرکت‌ها و بانک‌ها و اخذ تضامین است که بعد از طی فرآیند بوروکراسی وام‌ها ارائه خواهد شد.