مهران سالاریه، از ستاد نوسازی ناوگان، در نشست اعضای مجمع مراکز اسقاط خودروهای فرسوده اعلام کرد که از ۱۶۰ هزار خودروی فرسوده پذیرش شده، بخشی اسقاط شده و مابقی در حال طی مراحل اسقاط هستند. او تأکید کرد که این خودروها از چرخه خارج شدهاند و صرفهجویی سوخت مورد نظر دولت نیز محقق شده است.
از ابتدای امسال تاکنون، اسقاط خودروهای فرسوده نسبت به ششماهه مشابه سال گذشته بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشته و پیشبینی می شود با تداوم این روند، تا پایان سال جاری این میزان رشد به ۵۰۰ درصد خواهد رسید. در چهار سال گذشته، یعنی از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ در مجموع ۵۷ هزار خودرو اسقاط شده است در حالی که فقط سال گذشته، ۷۲ هزاردستگاه خودرو اسقاط شده بود.
به گفته تحلیلگران بازار خودرو رشد سرمایهگذاری در بازار اسقاط خودروهای فرسوده نشان از آن دارد که این روند افزایشی جذابیتهای جدیدی را در این بازار به وجود آورده است. بسیاری از مراکز اسقاط که در گذشته غیرفعال بودند، دوباره فعال شدهاند و سرمایهگذاری در این حوزه نسبت به سال گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است.
البته سرمایه گذاری در این بازار با ریسک هایی نیز همراه است و فعالان باید با دیدگاه بلندمدت وارد این حوزه شوند، زیرا افرادی که به دنبال سود مقطعی هستند، معمولاً با زیان مواجه میشوند.