رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچنان مناسب نیست
رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچنان مناسب نیست

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در هفته آخر مرداد ماه نیز همانند هفته‌های اخیر مناسب نبوده و به میزان ۳۹ درصد گزارش شده است. سیما سادات لاری افزود: پروتکل‌های بهداشتی به معنی استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی ۱.۵ تا ۲ متر، تهویه مناسب، عدم حضور در […]

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: میزان رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در هفته آخر مرداد ماه نیز همانند هفته‌های اخیر مناسب نبوده و به میزان ۳۹ درصد گزارش شده است.
سیما سادات لاری افزود: پروتکل‌های بهداشتی به معنی استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی ۱.۵ تا ۲ متر، تهویه مناسب، عدم حضور در تجمع و رعایت موارد بهداشتی اعلام شده به اصناف است.
وی ادامه داد: متاسفانه در هفته آخر مرداد ماه نیز میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در کشور همانند دو ماه اخیر به شدت پایین بوده و با اندکی افزایش نسبت به هفته قبل‌تر، به ۳۹.۰۲ درصد رسیده است. این در شرایطی است که این میزان از هفته‌های اول تابستان تاکنون روند نزولی داشته است.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: کمترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازه زمانی ۲۰ تا ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، یزد، چهارمحال و بختیاری، همدان و گیلان گزارش شده است. همچنین وضعیت پروتکل‌های بهداشتی در استان‌های کرمان، فارس، بوشهر، لرستان، ایلام، البرز، زنجان، کردستان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در بازه ۳۳ تا ۴۰ درصد گزارش شده است. در بقیه استان‌ها این شاخص بین ۴۱ تا ۴۹ درصد گزارش شده است.
وی افزود: بیشترین استفاده از ماسک در اماکن عمومی در استان‌های هرمزگان، سمنان و خراسان جنوبی و کمترین میزان در استان‌های یزد، گیلان و سیستان و بلوچستان و کمترین میزان رعایت فاصله گذاری در اماکن عمومی در استان‌های یزد، گیلان و چهارمحال و بختیاری گزارش شده است.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خواهش ما از همه هموطنان عزیز این است که همه پروتکل‌های بهداشتی مانند استفاده از ماسک، فاصله گذاری فیزیکی و عدم حضور در تجمع‌ها را رعایت کنند. همه افرادی که واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند نیز باید این موارد بهداشتی را رعایت کنند.
ایران این روزها خیز پنجم کرونا را سپری می کند و این خیز از ابتدای تیر ماه از جنوب کشور به مرکز کشور آغاز شد.
از زمان شیوع کرونا در ایران (اسفند ۹۸) تاکنون ۱۰۱هزار و ۳۵۴ نفر از هموطنان جان خود را از دست داده‌اند.

ثبت ۵۵۰ هزار جریمه در ترددهای غیرمجاز بین استانی
رییس مرکز اطلاعات و کنترل راهور نیروی انتظامی از ثبت ۵۵۰ هزار جریمه در ترددهای غیرمجاز بین استانی از ۲۴ تا ۳۰ مرداد ماه و تعطیلات کرونایی خبر داد.
سرهنگ احمد شیرانی افزود: میزان ترددهای بین شهری نسبت به ایام سال گذشته در محورهای تهران – قزوین ۸۰ درصد، کاشان – اصفهان ۷۰ درصد و هراز – فیروزکوه ۵۰ و میانگین کل کشوری ۴۸ درصد کاهش داشته است.
وی گفت: طرح منع تردد از ساعت ۱۲ روز ۲۴ مرداد ماه اجرا شد و در ابتدا با تراکم مواجه شدیم که این تراکم در ساعت‌هایی بعد و تاکنون کنترل شد و از آن جایی که اصل در اجرای این طرح بر ممنوعیت ورود و خروج خودروها به شهرهای قرمز و نارنجی بود متخلفان ضمن جریمه به شهرهای مبدا بازگردانده شدند.
رییس مرکز اطلاعات و کنترل راهور ناجا گفت: آمار ارائه شده وزارت بهداشت در مورد میزان فوتی‌های ناشی از کرونا موید اثرات مثبت این طرح بوده است.
سرهنگ شیرانی گفت: ناوگان حمل و نقل عمومی با یک سوم مسافر حق تردد آن هم با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را داشتند و این ناوگان در پایانه‌ها و پاسگاه‌های بین شهری کنترل شد.
به گفته وی این طرح تا پنجم شهریور ماه ادامه دارد و افراد برای اخذ مجوز باید به فرمانداری‌ها مراجعه کرده و مجوز ارائه شده باید دارای مدت زمان معین باشد.
به گفته سرهنگ شیرانی، پلیس هیچ گونه مجوزی برای ترددها ارائه نمی‌دهد و تنها مرجع ارائه دهنده مجوز تردد فرمانداری‌ها هستند.
سخنگوی ستاد ملی مقابله کرونا از تعطیلی ۶ روزه همه اصناف، بانک‌ها و مشاغل دولتی در سطح کشور از ۲۴ مرداد ماه به جز اصناف ضروری به منظور کمک به کنترل این بیماری مهلک خبر داد.
علیرضا رییسی افزود: از ساعت ۱۲ روز یکشنبه ۲۴ مرداد تا جمعه پنجم شهریور منع تردد یا به عبارتی دیگر، ممنوعیت تردد اعمال خواهد شد و نباید ترددی به جز موارد استثنا مانند آمبولانس‌ها و کامیون حمل غذا و غیره صورت گیرد. همه مجوزهای صادرشده برای تردد نیز لغو شده است.

کشف ۲۰ هزار و ۶۸۴ میلیارد ریال ماینر در کشور
رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از کشف حدود ۱۷۰ هزار دستگاه استخراج ارز دیجیتال به ارزش ۲۰ هزار و ۶۸۴ میلیارد ریال از ابتدای ورود این پلیس به مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارزها و قاچاق دستگاه‌های استخراج رمز ارز تاکنون در کشور خبر داد.
سردار محمدرضا مقیمی در تشریح جزییات این خبر افزود: در ابتدای زمزمه وجود خرید و فروش ارزهای دیجیتال در کشور، پلیس با تشکیل اتاق فکر مستمر و تیم‌هایی از کارآگاهان زبده و با تجربه کار مطالعاتی و تحقیقاتی خود را در زمینه رمز ارزها در کشور آغاز کرد.
وی افزود: با عنایت به اینکه یکی از مأموریت‌های مهم پلیس امنیت اقتصادی مبارزه با استخراج غیرقانونی ارزهای دیجیتال، کشف و جمع‌آوری ماینرهای قاچاق است، این پلیس با اتکا به دانش و اطلاعات پیشین از طریق رصد و جمع‌آوری اطلاعات و اقدامات فعالان این عرصه بررسی موضوع در زمینه نحوه استخراج رمز ارز، ورود ملزومات سخت افزاری به کشور و… را با جدیت بیشتر در دستور کار خود قرار داده و به صورت مستمر چندین طرح مقابله‌ای در کشور را اجرا کرد.
رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: کارآگاهان از ابتدای ورود این پلیس در مبارزه با مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارزها و قاچاق دستگاه‌های استخراج‌گر رمز حدود ۱۷۰ هزار دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۲۰ هزار و ۶۸۴میلیارد ریال کشف و چهار هزار و ۱۶۳ متهم را دستگیر و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی داده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به مصوبات شورای عالی امنیت ملی مبنی بر ممنوعیت تولید و استخراج رمز ارز در کشور و به منظور جلوگیری از تبعات زیان‌ بار اقتصادی و اجتماعی ناشی از قطعی مکرر برق با همکاری سایر مراجع مرتبط بالاخص وزارت نیرو برخورد با متخلفان این حوزه، کماکان و با جدیت بیش از پیش در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد.
سردار مقیمی با اشاره به نقش مخرب فعالیت غیرقانونی مزارع استخراج رمز ارزها در نظام اقتصادی کشور و شبکه توزیع و برق رسانی به دلیل مصرف بیش از اندازه برق گفت: در راستای وظایف قانونی پلیس امنیت اقتصادی، برای همکاری با نهادها و ارگان‌های ذیربط مخصوصاً وزارت نیرو در خصوص شناسایی و جمع‌آوری مزارع غیرقانونی استخراج ارزهای دیجیتال آمادگی کامل دارد و از شهروندان نیز درخواست کرد در صورت آگاهی از هرگونه فعالیت غیرمجاز افراد سودجو موضوع را از طریق فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.