روایت یک دختر آمریکایی  از ستاره هایی که چیدنی نیستند
روایت یک دختر آمریکایی  از ستاره هایی که چیدنی نیستند

تاکنون پنج هزار نسخه از کتاب «ستاره‌ها چیدنی نیستند» در قالب جایزه کتاب و زندگی در سراسر کشور توزیع شده و قرار است پنج هزار نسخه دیگر نیز در این قالب عرضه شود. کتاب «ستاره‌ها چیدنی نیستند»، داستان زندگی یک دختر آمریکایی و چالش‌ها و پرسش‌هایش درباره حجاب را با زبانی داستانی روایت می‌کند. محمدعلی حبیب‌اللهیان، […]

تاکنون پنج هزار نسخه از کتاب «ستاره‌ها چیدنی نیستند» در قالب جایزه کتاب و زندگی در سراسر کشور توزیع شده و قرار است پنج هزار نسخه دیگر نیز در این قالب عرضه شود.
کتاب «ستاره‌ها چیدنی نیستند»، داستان زندگی یک دختر آمریکایی و چالش‌ها و پرسش‌هایش درباره حجاب را با زبانی داستانی روایت می‌کند. محمدعلی حبیب‌اللهیان، نویسنده این اثر، تلاش کرده با انجام پژوهش و پس از آن، ارائه یک روایت داستانی، موضوع حجاب را از منظر تاریخی و سپس اجتماعی
بررسی کند.
نویسنده در این کتاب ضمن پرداختن به سابقه حجاب و پوشش در میان ادیان و اقوام مختلف، تلاش دارد نگاهی نیز به فعالیت‌های سیاسی که حول این موضوع در غرب شکل گرفته، بپردازد. از این منظر، کتاب پیشینه و دغدغه‌های امروز زنان مسلمان در این‌باره را به یکدیگر پیوند داده و بدون اینکه بخواهد به مرز روایت تاریخی خشک نزدیک شود، یک داستان را از دل آن
بیان می‌کند.
او در گفت‌وگو با تسنیم درباره چرایی انتخاب این نگاه تاریخی گفته است: طرح موضوع زنان با رویکرد تاریخی از اهمیت زیادی برخوردار است. مهم است که جایگاه زن را در گذشته عالم بدانیم، بدانیم که چه بر سر زنان رفته است، چه کسانی ظلم‌هایی بر زنان روا داشته‌اند و بعد متوجه شویم که همین افراد، امروز چه موضعی دارند؟ با بررسی این روند متوجه می‌شویم همان افرادی که در طول تاریخ به زنان ظلم کرده‌اند، امروز در لباس دیگری ظاهر شده و در کنار طرح دفاع از حقوق زنان همان هدف  گذشته خود را دنبال می‌کنند.
کتاب با روایت جلسات و فعالیت‎‌ها یک مؤسسه‌ای آمریکایی که در قالب مدافعان حقوق زنان فعالیت می‌کنند، آغاز می‌شود. مؤسسه‌ای که زیرنظر وزارت امورخارجه این کشور، تعدادی از مخالفان حجاب را گرد هم آورده تا با تخریب چهره اسلام و اعتقادات دینی در خصوص زنان، این بخش از جامعه اسلامی را نجات دهد. «سارا»، شخصیت اصلی کتاب، در خلال فعالیت‎‌‌هایش در این مؤسسه، گرفتار تعارضات فکری و سؤالات هویتی می‌شود و ذهن جستجوگرش، پای او را به مرکز مطالعات اسلامی نیویورک می‌کشاند؛ مرکزی که در بدو ورودش، او را متوجه عکس‌نوشته‌ای از آیت‌الله بهجت می‌کند با این مضمون که: «ما به‌این دنیا آمده‌ایم تا قیمت ‌پیدا کنیم، نه‌اینکه به‌هر قیمتی زندگی کنیم»… .
کتاب «ستاره‌ها چیدنی نیستند» محور سیزدهمین دوره مسابقه کتابخوانی «کتاب و زندگی» قرار گرفته که از نیمه آبان‌ماه با همکاری دفتر نشر معارف و مرکز رسانه‌ای شیرازه در حال برگزاری است. تاکنون پنج هزار نسخه از این کتاب در کتابفروشی‌ها توزیع شده و قرار است پنج هزار نسخه دیگر نیز در این قالب به علاقه‌مندان عرضه شود.
علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه کتابخوانی می‌توانند عدد ۶ را به ۵۰۰۰۲۴۶۰ ارسال کنند. جوایز این دوره از پویش «کتاب و زندگی»، ۵۰۰ میلیون ریال جوایز  نقدی خواهد بود که با قرعه‌کشی به برگزیدگان اهدا خواهد شد.