تهران-ایرنا-رییس جمهوری گفت: یکی از معیارهای دین مبین اسلام این است که زنان در جایگاه متعالی انسانی خود قرار بگیرند. به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر شنبه در نشست با فعالان امور زنان و خانواده با اشاره به ارائه بخشی از فعالیت زنان جامعه در بخش های مختلف گفت: یکی از […]
تهران-ایرنا-رییس جمهوری گفت: یکی از معیارهای دین مبین اسلام این است که زنان در جایگاه متعالی انسانی خود قرار بگیرند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی عصر شنبه در نشست با فعالان امور زنان و خانواده با اشاره به ارائه بخشی از فعالیت زنان جامعه در بخش های مختلف گفت: یکی از معیارهایی که ما در دولت یازدهم و دوازدهم مد نطر قرار دادیم این بود که زنان، جوانان، اقوام و اقلیتهای مذهبی در این دولت بتوانند فرصت و شرایط فعالیت را در جامعه داشته باشند.
وی در این نشست که به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار شد، افزود: شاید امروز یکی از شاخصهایی که برای هر حکومتی ذکر شود، این است که زنان در آن جامعه چگونه هستند؟ این یک سوال جهانی است؟ یعنی ما وقتی میخواهیم درباره یک تمدن، کشور، نظام و انقلابی بحث کنیم یکی از سوالات ما این است که در این جامعه زنان دارای چه شرایطی هستند؟ آیا فعالیت خانمها آزاد است و فرصت لازم برای این که در آن جامعه استعداد، دانش و هنر خود را بروز دهند، آزاد است.
روحانی گفت: ممکن است در جامعهای خانمی هم باسواد و استعداد و هنرمند باشد و هم مفید در جامعه باشد اما این فرصت به او داده نشود. گاهی فرصت یادگیری به آنها داده نمیشود. زمانی فرصت رفتن خانمها به مدرسه و دبیرستان وجود نداشت.
رییس جمهوری اضافه کرد: اگر بخواهیم در انقلاب اسلامی هم معیاری عرضه کنیم، این است که این انقلاب برای بانوان چه کار کرد؟ آیا بانوان جامعه ما امروز امنیت بیشتری برای شغل دارند؟ و آیا فرصت بیشتری برای فعالیت دارند. آیا ارزش کار آنها همانند ارزش کار مردان است، مساوی یا پایینتر است؟
رییس دولت تدبیر و امید یادآور شد: در سابق بعضی کارهایی بود که از خانمها دعوت میکردند که آنها انجام دهند به خاطر این که مزد کمتری بدهند. میگفتند اگر آقایی این کار را انجام دهد، مزد آن بالاتر است اما خانمها مزد کمتری میخواهند. مهم است که آیا کاری که خانمی انجام میدهد به ارزش و فعالیتش بدون هیچ تبعیضی نگاه میکنیم یا اینکه بین مرد و زن تبعیض قائل میشویم.
وی گفت: در دین مبین اسلام که دارای ارزش زیادی است و میتوانیم در سطح جهانی به آن افتخار کنیم، یکی از معیارهای آن این بود که زنها در جایگاه متعالی انسانی خود قرار بگیرند. در زمان جاهلیت و قبل از اسلام وضع زنان چگونه بود و دارای چه ارزشی بودند؟ آیا دارای ارزش بودند یا نبودند؟ جامعه ای که دختر را به عنوان ننگ در خانواده خود تلقی کند و ببیند، تعبیری که قرآن مجید دارد.