بنابر اعلام وزارت بهداشت، به دنبال پیشتازی کرونای دلتا در کشور، متاسفانه شمار جانباختگان روزانه کرونا مجددا افزایش داشته و در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰۹ تن از این بیماران در کشور جان خود را از دست دادند. به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۱۷ میلیون و ۲۳۳ هزار و […]
بنابر اعلام وزارت بهداشت، به دنبال پیشتازی کرونای دلتا در کشور، متاسفانه شمار جانباختگان روزانه کرونا مجددا افزایش داشته و در ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰۹ تن از این بیماران در کشور جان خود را از دست دادند.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۱۷ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۶۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۶ میلیون و ۴۷۶ هزار و ۷۷۳ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۲۳ میلیون و ۷۱۰ هزار و ۴۳۴ دُز رسید. در شبانه روز گذشته، بیش از ۵۷۲ هزار دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
از دیروز تا امروز ۲ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۴۰ هزار و ۶۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵ هزار و ۴۸۷ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۷۵۶ هزار و ۳۹۴ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۰۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰۳ هزار و ۳۵۷ نفر رسید. خوشبختانه تا کنون سه میلیون ۹۹۳ هزار و ۲۱۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۷ هزار و ۷۲۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تاکنون ۲۸ میلیون و ۹۳ هزار و ۵۸۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۳۰ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
کادر درمان به تزریق دُز سوم واکسن کرونا نیاز دارند
معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان نظام پزشکی بر لزوم تزریق دُز سوم واکسن کرونا به کادر درمان تاکید کرد.
«علی تاجرنیا» معاون توسعه منابع و مدیریت سازمان نظام پزشکی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به اثر واکسیناسیون بر میزان فوتی و ابتلا به ویروس کرونا، بیان کرد: واقعیت مطلب این است که به نسبت آن چیزی که در گذشته وجود داشته به صورت چشمگیری میزان مرگ و میر، بعد از واکسیناسیون کاهش پیدا کرده است، البته آمار دقیقی نداریم، اما تعداد فوتی در ۵ الی ۶ ماه اول سال انگشت شمار بوده است.
وی ادامه داد: البته ابتلا به بیماری بعد از واکسیناسیون هم وجود دارد، اما میزان آن به شدت کاهش پیدا میکند.اما طبق آنچه در سه ماه گذشته بین کادر درمان مشاهده شد، نیاز به تزریق دز سوم برای آنها وجود دارد.
تاجرنیا افزود: در همین راستا رئیس سازمان نظام پزشکی نامهای را به وزارت بهداشت نوشت که با توجه به اینکه در دنیا این اقدام صورت گرفته، این موضوع در ایران هم مورد توجه قرار گیرد. وی گفت: به نظر میرسد، طی هفتههای آینده امکان تزریق دز یادآور یا همان دز سوم وجود داشته باشد، اما بدون شک واکسیناسیون به صورت چشمگیر و قابل توجهی تاثیر خوبی داشته و ما شاهد کاهش مرگ و میر در بین کادر درمان هستیم.
تاجرنیا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طبق نظر برخی کارشناسان واکسن اسپوتنیک اثر کافی نداشته و حتی در روسیه هم نتیجه بخش نبوده است، بیان کرد: واقعیت مطلب این است در آن زمانی که واکسن اسپوتنیک برای همکاران تزریق شد، اختیار زیادی برای تعیین نوع واکسن نداشتیم، ضمن اینکه طبق آمارها واکسن اسپوتنیک اثربخشی بالای ۹۰ درصد را نشان میداد.
وی ادامه داد: بخش اول تزریق واکسن، افراد ۵۰ سال به بالای جامعه پزشکی بودند که از این واکسن استفاده کردند، اما در ادامه نزدیک دو سوم اعضای جامعه پزشکی از واکسن آسترازنکا که آن هم واکسن معتبری است استفاده کردند.
او افزود: بنابراین نکتهی مهم این است که تمام کسانی که واکسن زدند میزان ابتلا در آنها کمتر است و طبیعتا مرگ و میر در آنها کاهش پیدا کرده، طبیعی است هرچه به واکسنهای باکیفیتتر دست پیدا کنیم خیلی بهتر است.