روند ثبت نام اینترنتی «وام» بازنشستگان تامین اجتماعی
روند ثبت نام اینترنتی «وام» بازنشستگان تامین اجتماعی

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به فراهم شدن امکان ثبت نام اینترنتی تسهیلات قرض الحسنه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی گفت: طی روزهای گذشته، بیش از ۹۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران متقاضی، اقدام به ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه کرده و ۴۳ هزار نفر نیز وام خود […]

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به فراهم شدن امکان ثبت نام اینترنتی تسهیلات قرض الحسنه مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی گفت: طی روزهای گذشته، بیش از ۹۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران متقاضی، اقدام به ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه کرده و ۴۳ هزار نفر نیز وام خود را دریافت کرده‌اند.
علی جهانی در این باره اظهار کرد: یک سامانه الکترونیکی به منظور تسهیل ثبت نام و دریافت وام راه اندازی و اخیرا آغاز به کار کرده است و توانسته تا حد زیادی از مراجعات حضوری مستمری بگیران به بانک‌ها بکاهد.
وی افزود: طی چند روز گذشته بیش از ۹۰ هزار نفر از بازنشستگان و مستمری بگیران متقاضی، اقدام به ثبت نام تسهیلات قرض الحسنه کرده اند و از این تعداد ۴۳ هزار نفر وام خود را دریافت کرده اند.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه در فرایند پرداخت وام، پیامکی از سوی بانک رفاه به منظور تایید هویت فرد وام گیرنده ارسال می شود که لازم است بازنشستگان ما حتما به این پیامک پاسخ داده و صحت دریافت وام را تایید کنند که در این مرحله هنوز ۲۰ هزار نفر به این پیامک پاسخ نداده اند. البته این حق و فرصت برای مستمری بگیران ما محفوظ می ماند اما حتما نسبت به تایید پیامک اقدام کنند.
جهانی با بیان اینکه سال گذشته نزدیک به ۳۴۰ هزار نفر تسهیلات قرض الحسنه را دریافت کردند گفت: تا پایان امسال نیز ۴۰۰ هزار بازنشسته در شش مرحله تسهیلات بانکی را دریافت خواهند کرد. به طور متوسط هر ۴۰ روز، یک مرحله اجرا می شود.
وی ادامه داد: برای این امر در مجموع ۲۶۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است و مبلغ وام به هفت میلیون تومان افزایش یافته است. سن دریافت وام نیز از ۷۰ به ۷۷ سال افزایش یافته است.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه پس از اتمام مراحل ثبت نام و ارائه مدارک به بانک، بانک عامل مکلف شده است از یکم تا سوم هر ماه مبلغ تسهیلات را به حساب بازنشستگان واریز کند گفت: بنابراین نیازی به مراجعه حضوری متقاضیان جهت امر ثبت نام نیست. در نهایت اطلاعات مستمری بگیران دریافت و اقدامات لازم انجام می شود و کانون های بازنشستگی اطلاعات را در اختیار بانک عامل قرار می دهند تا عملیات واریز تسهیلات انجام شود.
افزایش ۳۲ درصدی بیماران بستری کرونا
در هفته گذشته
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: در هفته گذشته شاهد افزایش ۳۲ درصدی تعداد بیماران کرونا مثبت بستری و افزایش ۳۸ درصدی در تعداد بیماران فوت شده نسبت به هفته قبل‌تر بودیم.
سیما سادات لاری درباره وضعیت بیماری کووید ۱۹ در هفته گذشته افزود: در هفته ابتدایی مرداد ماه تعداد ۱۸۰ هزار و ۲۵۷ بیمار سرپایی کرونا مثبت در کشور شناسایی شدند که نسبت به هفته قبل‌تر از آن، افزایش حدود ۲۷ درصدی را نشان می‌دهد.
وی ادامه داد: همچنین در هفته‌ای که گذشت، میانگین بروز موارد مثبت بستری در کشور حدود ۲۷ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و میانگین بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری حدود ۲۴ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت گزارش شده است.
معاون وزیر بهداشت گفت: استان‌های مازندران، ایلام، گلستان و سمنان در هفته گذشته به ترتیب دارای بیشترین میزان بروز موارد مثبت بستری در کشور بوده‌اند و همچنین بیشترین میزان بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ در کشور به ترتیب در استان‌های البرز، هرمزگان، یزد و بوشهر گزارش شده است.
اکنون مجموع جان باختگان این بیماری در ایران به ۹۰ هزار و ۹۹۶ نفر رسید و تا کنون سه میلیون ۳۸۵ هزار و ۱۹۵ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
همچنین ۵ هزار و ۵۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
بیش از ۲۷ هزار پرستار در دولت دوازدهم جذب شدند
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از ۲۷ هزار نیروی پرستاری در دولت دوازدهم جذب مراکز درمانی شدند.
مریم حضرتی در مراسم افتتاح ساختمان یاس فاطمی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی ارتش افزود: حدود یک سال و نیم است که جهان درگیر پاندمی کرونا بوده و در این میان، گروه های بهداشت و درمان به ویژه پرستاران در خط مقدم مبارزه با این بیماری برای بهبود بیماران و سلامت جامعه در تلاش هستند.
وی با اشاره به حمایت نیروهای مسلح به ویژه ارتش جمهوری اسلامی در بحران های مختلف نظیر زلزله کرمانشاه و سیل استان های جنوبی و شمالی اظهار داشت: در بحران کرونا نیز نیروهای مسلح با تمام توان و ظرفیت به میان آمدند و مایه دلگرمی ملت ایران شدند.
حضرتی ادامه داد: دانشکده پرستاری ارتش در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا دانشجو تربیت می کند و از این پس نیز دانشجویان در ساختمان جدید و دارای امکانات کافی برای مراقبت از مردم تربیت می شوند.
وی، اقدامات این معاونت در دولت دوازدهم را مثبت ارزیابی کرد و گفت: تصویب تعرفه خدمات پرستاری در شورای عالی بیمه، ابلاغ آیین نامه تاسیس مراکز ارایه خدمات مراقبت طولانی مدت، اجرای آزمایشی طرح مراقبت تسکینی، آموزش و پیشگیری بیماری‌های غیرواگیر، اجرای آزمایشی طرح پرستار پیگیر، افزایش ۴۳ درصدی تعرفه ارائه خدمات مراقبتی در منزل، اقدامات موثر در جهت الکترونیک سازی ثبت اقدامات پرستاری و نهایی سازی اسناد فنی الکترونیک سازی اوراق پرونده جهت اجرای طرح آزمایشی از جمله اقدامات انجام شده در دولت دوازدهم است.
حضرتی، تدوین بسته‌های استاندارد خدماتی برای مراقبت در منزل، تدوین دستورالعمل واگذاری خدمات کمک پرستاری، تدوین دستورالعمل کاهش تفاوت حقوق نیروهای شرکتی با پرسنل رسمی و پیمانی با مشارکت معاونت توسعه، ایجاد ردیف سوپروایزر کنترل عفونت، برگزاری آزمون صلاحیت حرفه ‌ای برای اولین بار در کشور و برنامه ریزی برای برگزاری دومین آزمون صلاحیت حرفه‌ای گروه‌ های پرستاری، هوشبری و اتاق عمل در شهریورماه سال جاری، توانمندسازی پرستاران در دوره‌ های مدیریت بحران مراقبت تسکینی، آموزش به بیمار و توانمندسازی و آموزش ۵ هزار پرستار در دو سطح مقدماتی و پیشرفته ICU از اهم اقدامات مثبت و ماندگار ۴ سال گذشته عنوان کرد.