از کاغذ پایه برای جلد کتابهای درسی در شرکت چوب و کاغذ مازندران رونمایی شد، این مراسم در حاشیه پنجمين نمايشگاه بینالمللی كاغذ و مقوا برگزار شد.
در این مراسم که با حضور مهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مدیران و فعالان حوزه سلولزی بخشهای مختلف همراه بود، این کاغذ سفید ۲۰۰ گرمی یکی از نیازهای اصلی تولید کتابهای درسی بود که طی سالیان مختلف از خارج کشور تامین میشد.
امید نیکنژاد، مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران با توضیح درباره این محصول، گفت: طی تحقیقاتی که طی ماههای اخیر داشتیم متوجه شدیم که کشور سالانه به واردات ۵ هزار تن کاغذ برای جلد کتابهای درسی نیاز دارد، زیرا کاغذ خاصی بود که در کشور
تولید نمیشد.
وی ادامه داد: این کاغذ سفید ۲۰۰گرمی نیاز به کوتینگ (ایجاد پوششی از مواد بر روی کاغذ) دارد، باید صیقل داده شود و فرآیندی را طی کند تا بتواند چاپپذیری
داشته باشد.
نیکنژاد با اشاره به فرآیند تولید کاغذ ۲۰۰ گرمی در شرکت چوب و کاغذ مازندران، توضیح داد: این کار با تلاش همکاران ما انجام شد، آزمایشهای اولیه بر روی این کاغذ خوب بود و توانستیم جوابهای مورد نیاز خود را بگیریم.
وی تاکید کرد: در این زمینه نیز صحبتی با شرکت چاپ و نشر کتابهای درسی داشتیم که اگر این اتفاق بیفتد میتوانیم جلد کتابهای درسی را که پیش از این سالانه حدود ۵ هزار تن از آن وارد کشور میشد را تامین کنیم.
نیکنژاد با بیان اینکه کاغذ «کوت شده» گران قیمت است، گفت: امسال چون از ۶ماهه دوم این کار شروع میشود، شاید نتوانیم خیلی تولید داشته باشیم اما برای سال آینده میتوانیم تمام نیازهای این مجموعه را تامین و از خروج ارز از کشور جلوگیری کنیم.وی در ادامه با اشاره به برنامههای کارخانه، توضیح داد: در راستای تعهداتی که داشتیم و برنامهریزیهای خود از سال گذشته، تعهد کرده بودیم، حدود ۳۰ هزار تن کاغذ مورد نیاز کتابهای درسی دانشآموزان کشور را در این مجموعه تولید و عرضه کنیم.
وی افزود: اکنون این تولید از ابتدای مردادماه شروع شده است و به تدریج در حال ارسال برای مجموعه سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی هستیم.
نیکنژاد با بیان اینکه در کنار این موضوع برای تولید کاغذ چاپ و تحریر نیز تعهد داشتیم، عنوان کرد: همچنین امسال ۲۵ هزار تن انواع فلوتینگ به کشور عراق صادر کردیم که نخستینبار بود، این حجم صادرات از کارخانه اتفاق افتاد.وی با اشاره به برنامهریزیهای آتی این کارخانه برای بسط و توسعه فعالیتها، توضیح داد: هدف بعدی، صادرات کاغذ به کشورهای حاشیه خلیج فارس طی سال آینده است؛ تلاش داریم با توجه به ذائقه بازار و نیاز کشور محصولات
خود را تولید کنیم.
با توجه به افزایش قیمت جهانی کاغذ، همچنین حمایت دولت از تولید کاغذ در کشور، تولید کاغذهای جدید و پرکاربرد ازجمله ضروریاتی است که علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، زمینه اشتغالزایی و تولیدات بهینه در کشور را فراهم خواهد کرد.
تجلیل از مدیرعامل بانک مسکن برای حمایت از پروژههای ساختمانی در حوزه مسوولیت اجتماعی
نشان حامی مسوولیت اجتماعی در صنعت ساختمان با توجه به حمایتهای بانک مسکن از پروژههای ساختمانی در این عرصه به مدیرعامل بانک مسکن اعطا شد.
نخستین گردهمایی «مسوولیت اجتماعی و صنعت ساختمان» با موضوع هم اندیشی و توان افزایی در صنعت ساختمان، فرصتها و چالشها با حضور اکبر نیکزاد، رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، محمود شایان مدیرعامل بانک مسکن، حسین علی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی، حمزه شکیب رییس سازمان نظام مهندسی کشور و اقبال شاکری نماینده مجلس شورای اسلامی
برگزار شد. در این همایش به مدیر عامل بانک مسکن نشان حامی مسوولیت اجتماعی در صنعت ساختمان اعطا شد…
۷۱۰۰ روستا تا پایان دولت سیزدهم از تنش آبی خارج خواهند شد
ناظر ملی پروژههای محرومیتزدایی مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو گفت: بیش از ۷ هزار و ۱۰۰ روستا با اعتبار ۱۹ هزار میلیارد تومان در کشور تا پایان دولت سیزدهم از آب سالم
بهره مند می شوند.
مهدی خاناحمدی با اشاره به ایجاد مرکز جهاد آبرسانی در وزارت اظهار کرد: بیش از ۷ هزار و ۱۰۰ روستا با اعتبار ۱۹ هزار میلیارد تومان در کشور در قالب این پروژه از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند میشوند.وی افزود: این پروژه از بزرگترین پروژههای ملی محسوب شده و میانگین پیشرفت پروژه در کل کشور حدود ۱۰ درصد است که استان کردستان نیز در این محدوده قرار دارد.
خان احمدی اظهار داشت: امیدواریم با این اقدام آبرسانی به همه روستاهای دارای تنش آبی استان انجام شود.وی با تأکید بر لزوم توجه به جهاد تبین در اجرای این پروژه ملی، خواستار اطلاع رسانیهای گستردهتر به روستاییان برای اجرای این پروژه با هدف آگاهی و همراهی آنها در راستای اجرای پروژه شد.مجری طرحهای روستایی آبفا کشور هم با اشاره به اینکه این پروژه ۱۱ درصد جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار میدهد گفت: پیش بینی ما این است که با رقم فعلی ۵۲۸ میلیارد تومان بتوانیم تعداد روستاهای بهرهمند از این پروژه را به ۲۵۰روستا برسانیم.
ضربه زدن به جریان مافیا در اولویت است
رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه ضربه زدن به جریان مافیا مورد توجه بوده و در اولویت کاری است، تصریحکرد: هرچند تاکنون اقدامات خوبی انجام شده، اما رصد نیاز به برنامه سازمان یافته دارد تا بتوانیم با تفکر، تعامل، همکاری و همفکری قویتر از گذشته در مقابل آن
ایستادگی کنیم.
«علی مویدی خرم آبادی» در آیین امضای تفاهمنامه سامانه رصد جریان مالی قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: این تفاهمنامه همکاری با مرکز اطلاعات مالی گام دیگری از اقدامات موثر در راستای ارتقا و تامین امنیت حوزه اقتصادی، تجاری و مالی است.وی افزود: ساختارها برای مقابله با آسیب هایی که یک کشور و جامعه را تحت تاثیر قرار می دهند، ایجاد می شود و در کنار هم قرار گرفتن دو ساختار ستاد مقابله با قاچاق کالا و ارز و مرکز اطلاعات مالی کشور می تواند امنیت را برای اقتصاد فراهم کند.
مویدی با بیان اینکه همکاری این نهاد باید زودتر شکل می گرفت، خاطرنشانکرد: از امروز یک گام رو به جلو برداشته شده است که باید از این فرصت بهره کافی را داشته باشیم و عقب ماندگی ها را جبران کنیم و امیدواریم این تفکر مشترک در مسیر هدفمند حرکت کند آثار خوبی برای مردم و اقتصاد به همراه داشته باشد.
تولید روزانه ۲ میلیون تن گوگرد در کشور
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: روزانه ۲ میلیون تن گوگرد در کشور تولید میشود که حدود ۸۰ درصد آنها بدون فرآوری صادر میشود.مجید چگنی در سومین همایش ملی فرآیندهای گاز و پتروشیمی با محوریت توسعه محصولات گوگردی اظهار کرد: روزانه ۲ میلیون تن گوگرد در کشور تولید میشود که حدود ۸۰ درصد آنها بدون فرآوری صادر میشود، درحالیکه با تکیه بر دانش بومی و توان داخلی امکان فرآوری حجمی زیادی از این محصولات وجود دارد.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: تاکنون چند پارک گوگردی با هدف جلوگیری از خامفروشی این محصول در کشور به بهرهبرداری رسیدهاند که توسعه و افزایش ظرفیت آنها نیازمند همت و مشارکت شرکتهای دانشبنیان است.
وی بیان کرد: ایجاد ارزش افزوده در صنعت نفت و گاز و جلوگیری از خامفروشی، یکی از رویکردهای مهم در دولت سیزدهم است که در این مسیر شرکتهای دانشبنیان میتوانند نقش مهمی ایفا کنند.چگنی افزود: متنوعسازی سبد محصولات شرکت گاز از مهمترین راهبرد شرکت ملی گاز ایران است.مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: افزایش سطح بهرهوری و ارتقا ظرفیت صنعت گاز و مدیریت و رصد مصرف و بهینهسازی انرژی در برنامههای تراز انرژی شرکت ملی گاز ایران است.
توزیع کالابرگ الکترونیکی در صف انتظار برای تصمیم گیری
وزیر اقتصاد گفت: دولت هنوز تصمیمی درباره توزیع کالابرگ الکترونیکی اتخاذ نکرده و پس از نهایی شدن مقدمات، رئیس جمهور آن را ابلاغ خواهد کرد.سید احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصاد و دارایی در نشست اختتامیه مدرسه تابستانه سیاستگذاری اقتصاد گفت: هر چیزی که در دانشگاه میخوانیم اگر در اقتصاد کشور به کار بیاید ارزشمند خواهد بود.وی افزود: بخشی از مسایل طولانی مدت ما این است که پژوهشها با کاربست اجرایی خیلی سخت برآورد میشود.وی افزود تا امروز هم یکی از محورهایی که شورای نگهبان و بعضی قوانین مجلس ایراد میکند این است که با آن معیارهای مناطق آزاد مطلوب رعایت نشده است. این یک مثال از مشارکت مفید جمعی از جوانان پژوهشگر در سیاستگذاری اقتصاد است.خاندوزی ادامه داد: برای اینکه مدرسه بتواند مسیرش را پیدا کند بعد از دوره کارورزی پیشنهاد میکنیم اولاً دانشجویان بتوانند به گزارشهایی بهروز وزارت اقتصاد دسترسی پیدا کنند و همچنین برگزیدگان این مجموعه با تناوب هیئتهای خود وزارت اقتصاد شرکت کنند و در جریان سیاستگذاری کشور قرار گیرند.وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره سرانجام کالابرگ الکترونیکی نیز گفت: دولت هنوز تصمیم نهایی درباره کالابرگ الکترونیکی اتخاذ نکرده و پس از آماده شدن مقدمات، رییس جمهور در یکی از جلسات رسمی تصمیم نهایی را ابلاغ خواهد کرد.
وضعیت سهام عدالت متوفیان به مرحله فنی رسید
معاون عملیات شرکت سپردهگذاری مرکزی گفت: اکنون در حال برگزاری جلسات فنی با مرکز مرکزآمار و فناوری قوه قضائیه هستیم که بتوانیم پیاده سازیهای فنی را تا آخر شهریور انجام دهیم.
محمود حسنلو گفت: در رابطه با سامانه انتقال سهام عدالت به وراث چند ماهی است که با قوه قضائیه در ارتباط هستیم؛ اخیرا مرکزآمار و فناوری قوه قضائیه و ریاست آن آقای کاظمی فر موافقتهایی را انجام دادند و اکنون در حال برگزاری جلسات فنی هستیم که بتوانیم پیاده سازیهای فنی را تا آخر شهریور
انجام دهیم.
او گفت: مهمترین مشکلی که در زمینه انتقال سهام عدالت وراث وجود دارد گواهی حذف وراثت است که این گواهی به صورت کاغذی است. این کاغذ باید تبدیل به داده در سامانه شود تا بتوان از آن استفاده کنیم؛ برای این بخش قوه قضاییه قول کمک را داده است. قسمت بعدی که تقسیم دارایی است را سپرده گذاری انجام میدهد و طبق زمان بندی امیدواریم که به پایان شهریور برسانیم، اگر نرسید در آن زمان دلایل را بررسی خواهیم کرد.
پیش از این مطرح شده بود که سامانه انتقال سهام عدالت به وراث تا پایان شهریور راه اندازی خواهد شد.