معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: بستری های کرونایی در تهران با عبور از ۱۰ هزار بیمار رکورد جدیدی را از ابتدای بروز بیماری تا هشتم مرداد ماه ثبت کرده است. دکتر نادر توکلی افزود: درحال حاضر وضعیت بیماری کرونا در تهران اصلا خوب نیست و همچنان در اوج […]
معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: بستری های کرونایی در تهران با عبور از ۱۰ هزار بیمار رکورد جدیدی را از ابتدای بروز بیماری تا هشتم مرداد ماه ثبت کرده است. دکتر نادر توکلی افزود: درحال حاضر وضعیت بیماری کرونا در تهران اصلا خوب نیست و همچنان در اوج تعداد بستری هستیم. وی ادامه داد: حداکثر ظرفیت بستری کرونایی در تهران حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار است که در حال حاضر بخش عمده آن پر شده است. معاون درمان ستاد فرماندهی کرونا در تهران، تعداد بستری های بیمارستان روز هشتم مرداد ماه را هزار و ۷۷۲ نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد ۲۰۸ نفر در بخش های مراقبت های ویژه بستری شدند. توکلی بر لزوم افرایش خدمات کلینیک های جامع درمان موقت بیماران کرونایی تاکید کرد و گفت: این مرکز کمک بسیار زیادی در کاهش بار بیمارستان ها داشته است. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ مرکز در این مناطق فعال هستند، اظهار داشت: حدود ۴ هزار و ۵۰۰ بیمار به صورت روزانه به این مراکز مراجعه دارند و مراجعه کنندگان به این کلینیک ها خدمات تخصصی کرونا دریافت کردند.
کرونا جان ۴۱۱ نفر دیگر را گرفت
کرونا در ۲۴ ساعت گذشته جان ۴۱۱ نفر دیگر از هموطنان ما گرفت. به گزارش وبدا، از دیروز تا امروز ۱۱ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۷ هزار و ۱۸۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که چهار هزار و ۳۱۷ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به سه میلیون و ۹۴۰ هزار و ۷۰۸ نفر رسید و مجموع جان باختگان این بیماری به ۹۱ هزار و ۴۰۷ نفر رسید، تا کنون سه میلیون و ۴۰۴ هزار و ۵۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
۵ هزار و ۶۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.
هلالاحمر در واردات واکسن عملکرد خوبی داشته است
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش هلالاحمر در واردات واکسن گفت: این جمعیت تا امروز عملکردی خوبی در زمینه واردات واکسن داشته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر، حسینعلی شهریاری در خصوص واردات واکسن به کشور که توسط جمعیت هلالاحمر انجام میشود افزود: همین تعداد واکسنی که به کشور آمده را جمعیت هلالاحمر وارد کرده و به نظر میآید کشورها قرار نیست به جمهوری اسلامی ایران واکسن بدهند.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر نقش هلالاحمر و رایزنیهای بینالمللی این جمعیت برای واردات واکسن به کشور گفت: در حال حاضر هلالاحمر، با همکاری صلیب سرخ امکان واردات واکسن را برای کشور فراهم میکند و ما امیدواریم که بیشتر از این بتوانند واکسن وارد کشور کنند. این نماینده مجلس در ادامه با انتقاد از برخی کارشکنیها برای واردات واکسن به کشور گفت: در برخی از اخبار شنیدهام که جمعیت هلالاحمر توانایی واردات ۳۰ میلیون واکسن را به کشور دارد اما با مشکلات و سنگاندازیهای روبرو است، مجلس انتظار دارد به صورت شفاف این سنگاندازیها گفته شود تا هرچه سریعتر جلوی آن گرفته شود.
حریرچی: تعداد فوتیها به ۸۰۰ نفر هم میتواند افزایش پیدا کند
ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، گفت: نخستین کشوری بودیم که به طور وسیع درگیر کرونا شدیم و حتی در چین ابتدا فقط به “ووهان” محدود بود. حریرچی با عنوان “شیب فزاینده کرونا، هر ۴ دقیقه فوت یک ایرانی”، به اینکه هنوز به قله پیک پنجم نرسیده ایم اشاره کرد و افزود: در ۱۰ روز آینده روند افزایشی را خواهیم داشت، ۲۶.۵ درصد تعداد مراجعان سرپایی، ۳۲ درصد تعداد بیماران بستری شده و ۳۸ درصد تعداد بیماران فوت شده افزایش پیدا کرده است. معاون کل وزارت بهداشت همچنین با اشاره به اینکه امروز ۳۶۶ فوتی داشتیم، گفت: در مجموع جانباختگان ما در کشور ۹۰ هزار و ۹۹۶ نفر به دلیل کرونا است، اما ممکن است به کانال ۴۰۰ یا ۵۰۰ فوتی هم برسیم. او ادامه داد: اکنون به دلیل تجهیزاتی که توانستیم تهیه کنیم امکانات گسترش پیدا کرده است و لذا میزان مرگ و میر نسبت به پیک آبان ماه پایین تر است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه طبق پیشبینی یک مرکز بین المللی منحنی و مرگ امروز حدود ۳۰۰ بود، گفت: طبق پیش بینی دانشگاه واشنگتن در یک ماه آینده تعداد فوتیها حتی به ۶۰۰ نفر هم میتواند افزایش پیدا کند، اگر دستورالعملها را رعایت نکنیم حتی ممکن است این تعداد به نزدیک ۸۰۰ مورد هم برسد.
معاون کل وزارت بهداشت در ادامه به کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی در کشور اشاره کرد و افزود: رعایت شیوه نامه های بهداشتی در کشور به ۳۹ درصد کاهش پیدا کرده که این درصد کمترین مقدار در طی یک سال اخیر بوده است.