جمله، سرویس حمل و نقل رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: هر ۴ مرز ایران با کشور عراق از هر دو طرف بسته است و مردم به هیچ عنوان فریب کلاهبرداریهای مجازی را نخورند. داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با تاکید بر اینکه از تمامی زوار اربعین درخواست میشود که به […]
جمله، سرویس حمل و نقل
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای گفت: هر ۴ مرز ایران با کشور عراق از هر دو طرف بسته است و مردم به هیچ عنوان فریب کلاهبرداریهای مجازی را نخورند.
داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با تاکید بر اینکه از تمامی زوار اربعین درخواست میشود که به اطلاعیههایی که از طریق ستاد اربعین صادر میشوند، توجه کنند، گفت: در حال حاضر هیچ مرز زمینی برای اربعین باز نیست و تا زمانی که در این خصوص مجوزی صادر نشود ما هیچ اقدامی انجام نخواهیم داد.
او با بیان اینکه ما هیچ ثبت نامی برای تور اربعین نداریم، افزود: آخرین خبری که در خصوص اربعین اعلام شده آن است که ایران درخواست داده که تعداد مسافران اربعین از ۳۰ هزار نفر به ۶۰ هزار نفر افزایش یابد که هنوز دولت عراق موافقت رسمی خود را در این خصوص اعلام نکرده است.
امانی بیان کرد: جا به جایی تمامی مسافران تنها از طریق بخش هوایی، آن هم با دستور العمل و شرایطی که ستاد اربعین اعلام میکند، خواهد بود.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اگر گشایشی در تعداد زائران و بحث بازگشایی مرزها اعلام شود به سرعت اقدام و اطلاع رسانیها انجام خواهد شد، افزود: در حال حاضر زائران اربعین به هیچ عنوان به مرزها مراجعه نکنند، چرا که تمام مرزهای زمینی منتهی به کشور عراق هم از طرف ایران و هم از طرف عراق بسته است.
او تاکید کرد: دولت عراق تاکنون برای بازگشایی مرزها موافقتی اعلام نکرده است؛ بنابراین به هیچ عنوان ما ثبت نامی در فضای مجازی نداریم و مردم فریب تبلیغات تورهای اربعین در فضای مجازی را نخورند.
امانی با بیان اینکه ثبت نام این تورها به طور قطع کلاهبرداری است، افزود: اگر قرار باشد دولت عراق موافقتی انجام دهد و یا شرایط جدیدی را اعلام کند، از طریق دستگاههای نظارتی و متولی ستاد اربعین به صورت رسمی اعلام میشود.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای بیان کرد: مردم به هیچ عنوان به مرزهای شلمچه، مهران، خسروی و چزابه مراجعه نکنند، چرا که تمامی این مرزها بسته هستند و مردم و یا زائران در صورت مراجعه بازگردانده خواهند شد.
امانی یاد آور شد: سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای هیچ برنامه برای اعزام زائران به صورت زمینی ندارد.
روزانه ۶۲ هزار تن کالاها از بندر امام جابهجا میشود
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در سفر یک روزه به خوزستان و بازدید از اسکله و پایانه بار بندر امام خمینی گفت: حمل کالاهای اساسی از بنادر یکی از موضوعات مهم کشور است که اکنون روزانه ۶۲ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی جابهجا میشود.
داریوش امانی با تأکید بر اینکه حمل کالاهای اساسی از بنادر یکی از موضوعات مهم کشور است، اظهار کرد: در سفر قبلی با روزانه یک هزار و ۹۰۰ کامیون روند جابهجایی کالاهای اساسی را از بندر امام انجام میدادند.
معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد: اما بر اساس مصوبه شورای عالی ترابری و با برنامهریزیهای صورت گرفته مقرر شده که این تعداد روزانه به دو هزار و ۵۰۰ کامیون برسد. امانی اضافه کرد: از اول شهریورماه کالاهای اساسی در بندر امام خمینی روزانه توسط بیش از دو هزار و ۵۰۰ کامیون به سراسر کشور جابهجا میشود که نسبت مدت مشابه سال گذشته شاهد رشد ۵۲ درصد حمل کالاهای اساسی از این بندر هستیم.
وی به افزایش ۲۰ درصدی تناژ کالاهای اساسی جابهجا شده از بندر امام خمینی اشاره کرد و گفت: اکنون روزانه ۹۲ هزار تن کالاهای اساسی از بنادر کشور جابهجا میشود که از این میزان ۶۲ هزار تن مربوط به بندر امام خمینی بوده و ۳۰ هزار تن دیگر از بنادر امیر آباد، انزلی، نوشهر، چابهار و فریدون کنار به سایر نقاط کشور جابهجا شده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰ میلیون تن کالاهای اساسی از بنادر کشور جابهجا شده است که سهم بندر امام خمینی از این میزان ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تن است.
وی با بیان اینکه روند خروج کالاهای اساسی از بندر امام خمینی نسبت به واردات این کالاها بیشتر شده است، خبر داد: همچنین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن کالاهای اساسی آماده حمل از این بندر و تا یک ماه آینده بارگیری خواهند شد.
امانی تأکید کرد: با تمهیدات اندیشیده شده این ظرفیت وجود دارد که جابهجایی کالاهای اساسی از بنادر کشور به روزانه ۱۰۰ هزار تن برسد.
بنا به گفته معاون وزیر راه و شهرسازی، واکسیناسیون رانندگان حملونقل جادهای با پیگیریهای صورت گرفته توسط ستاد کرونای وزارت راه و شهرسازی در حال انجام است.