رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره نحوه امحاء زباله های عفونی در بیمارستان هایی که بیمار کرونایی دارند، توضیح داد. دکتر کیانوش جهانپور درباره نحوه امحاء زباله های عفونی در بیمارستان هایی که بیمار کرونایی دارند، گفت: به هر حال یکی از دلایلی که ما استفاده از ماسک را برای […]
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره نحوه امحاء زباله های عفونی در بیمارستان هایی که بیمار کرونایی دارند، توضیح داد.
دکتر کیانوش جهانپور درباره نحوه امحاء زباله های عفونی در بیمارستان هایی که بیمار کرونایی دارند، گفت: به هر حال یکی از دلایلی که ما استفاده از ماسک را برای جمعیت عادی توصیه نمی کنیم، ضمن اینکه اثرگذاری زیادی در پیشگیری از ابتلا به بیماری ندارد، بحث امحاء آن هم مطرح است.
وی افزود: باید توجه کرد که امحاء ماسک دارای پروتکل است و مانند ماسک های بیمارستانی جزو زباله های بیمارستانی و عفونی قلمداد میشود.جهانپور ادامه داد: در بیمارستان ها و مراکز درمانی، زباله های عفونی ابتدا گندزدایی شده و غیرعفونی میشوند و سپس به همراه سایر زباله های بیمارستانی طبق پروتکل های موجود دفن میشود.
وی بار دیگر ضمن توصیه به مردم عادی که از ماسک استفاده نکنند، گفت: افراد بیماری که علائم شبه آنفلوانزا داشته و ماسک استفاده میکنند ترجیحا ماسکی را که استفاده کردند، ابتدا داخل کیسه فریزر قرار داده و درب آن را ببندند و آن را در سطل زباله درب بسته قرار دهند.
مسمومیت و مرگ دهها حیوان در چین بخاطر مواد ضدعفونی
طبق اعلام رسانههای دولتی چین، کارشناسان ادعا کردهاند که دهها حیوان وحشی در مناطق نزدیک به مرکز شیوع کروناویروس پس از مسمومیت با مواد ضدعفونی کنندهای که توسط کارگران برای جلوگیری از گسترش این ویروس در حجم زیادی استفاده شده، تلف شدهاند.
لاشه بیش از ۱۰۰ حیوان وحشی در نزدیکی مرکز شیوع کروناویروس در چین کشف شده است.
در مجموع ۱۳۵ لاشه از حیوانات متعلق به ۱۷ گونه از جمله توکای سیاه، گراز وحشی و راسو در شهر «چونگکینگ” که هم مرز با استان “هوبئی” چین است، پیدا شده است.
مقامات چین اعلام کردهاند که مرگ دستهجمعی این حیوانات احتمالاََ به دلیل استفاده بیش از اندازهی کارگران از مواد ضد عفونی کننده برای مهار شیوع کروناویروس بوده است.
آنها تأکید کردند که آزمایشها نشان داده هیچ یک از این حیوانات مرده به کروناویروس جدید، آنفلوآنزای مرغی یا بیماری نیوکاسل مبتلا نبودهاند. بیماری نیوکاسل یک بیماری بسیار مسری است که پرندگان زیادی را در سراسر جهان مبتلا کرده است.مقامات لاشه حیوانات را به روشهای سازگار با محیط زیست دفع کردهاند و همچنین مکانهایی را که این لاشهها پیدا شدهاند، ضدعفونی کردهاند.
کارگران و کارکنان بهداشتی در سراسر چین برای جلوگیری و کنترل شیوع ویروس اقدام به تمیز و ضدعفونی کردن مکانهای عمومی کردهاند.در شهر «تائییوان” در استان “شانشی” مقامات مخزنهایی از مواد ضد عفونی کننده را به مناطق دورافتاده فرستادهاند تا مناطق مسکونی به طور کامل ضد عفونی شوند.
همچنین مقامات محلی برخی مناطق چین از جمله استانهای «جیلین”، “شاندونگ” و “چهجیانگ” از هواپیماهای بدون سرنشین برای پاشیدن مواد ضد عفونی کننده استفاده کردهاند.
بنا بر گزارش دیلی میل، دولت چین برای جلوگیری از شیوع این بیماری، دهها میلیون نفر را در استان «هوبئی” که شهر “ووهان” مرکز آن است، قرنطینه کرده است.
نگرانیهای جهانی از احتمال همهگیری کروناویروس
افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در جهان نگرانیهایی را در مورد همه گیری احتمالی این بیماری و پیامدهای مخرب و کشنده آن برای تمامی کشورها به دنبال داشته است.
افزایش ناگهانی موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹، «دئگو» چهارمین شهر بزرگ کره جنوبی را به حالت قرنطینه در آورده است و موجب شده پروازهای ورودی به این شهر به حالت تعلیق درآید.
همچنین پس از آنکه سه نفر از افراد آلوده به کروناویروس در ایتالیا جان خود را از دست دادند، «الیویه ورای” وزیر بهداشت فرانسه در اظهاراتی گفت: بزودی با همتایان اروپایی خود رایزنی خواهم داشت تا در مورد بهترین اقدام برای مقابله با همه گیری احتمالی این ویروس در اروپا بحث و تبادلنظر شود.
وی افزود: در حال حاضر همه گیری در فرانسه مشاهده نشده اما در ایتالیا با وضعیت مسئله سازی روبرو هستیم و با تمام دقت در حال بررسی اوضاع هستیم.
به گزارش خبرگزاری رویترز، ایتالیا برخی از شهرها و روستاهایی که بیشترین آمار مبتلایان به کروناویروس را داشتهاند به حالت قرنطینه درآورده و برگزاری تجمعات در بسیاری از مناطق شمالی این کشور ممنوع اعلام شده است.