مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران گفت: زلزله شب گذشته تهران به هیچ یک از محورها آسیب نزده و هم اکنون تردد در همه محورهای استان در جریان است. حیدر نوروزی درخصوص آخرین وضعیت راه های استان تهران بعد از زلزله پنجشنبه شب در منطقه دماوند، اظهار داشت: در زلزله […]
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران گفت: زلزله شب گذشته تهران به هیچ یک از محورها آسیب نزده و هم اکنون تردد در همه محورهای استان در جریان است.
حیدر نوروزی درخصوص آخرین وضعیت راه های استان تهران بعد از زلزله پنجشنبه شب در منطقه دماوند، اظهار داشت: در زلزله شب گذشته به صورت جزئی و مقطعی در محدوده کمرخانی محورهای هراز و شمیرانات شاهد مقداری ریزش بودیم.
وی افزود: همکاران ما خیلی زود در محل حاضر و اقدام به برداشتن ریزش ها کردند. هم اکنون جاده ها باز و تردد در محورهایی که ذکر شد در جریان است.
وی ادامه داد: براساس آخرین گزارش هایی که دقایقی پیش به دست من رسید، تمام محورهای استان باز بوده و شاهد روانی تردد در آن ها هستیم.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران با اشاره اینکه محورهای هراز، شمیرانات و فیروزکوه مشکلی برای تردد ندارند، اظهار داشت: خوشبختانه زلزله شب گذشته به هیچ یک از مسیرها آسیب نزده و همان طور که گفته شد هیچگونه گزارشی مبنی بر تخریب محور واصل نشده است.
حمل یکسره محموله های گندم ترانزیتی کشور هند به افغانستان
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان گفت: اولین محموله ۵ هزار تنی گندم اهدایی هند به افغانستان در سال ۹۹، از طریق بندر چابهار به مقصد رسید.
بهروز آقایی با بیان این که قرار است محموله ۷۵ هزار تنی گندم از طریق بندر چابهار به افغانستان ترانزیت شود، بیان کرد: اولین بخش از سری جدید کمک های انسان دوستانه دولت هند به مردم افغانستان ۲۷ فروردین ماه در بندر شهید بهشتی چابهار پهلو گرفت.
وی ادامه داد: این محموله در قالب ۲۰۳ کانتینر توسط کشتی نگار از شناورهای جمهوری اسلامی، وارد بندر چابهار شد که بلافاصله عملیات تخلیه و بارگیری این کالا با تجهیزات استراتژیک و مدرن این بندر بزرگ اقیانوسی استارت خورد.
وی گفت: پس از هماهنگی با گمرک، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و تمامی سازمان ها و مراکز ذیربط، تمام این ۲۰۳ کانتینر توسط کامیون های تدارک دیده شده از سوی متصدی حمل، ظرف ۱۲ روز پس از تخلیه از کشتی به مرز میلک -زرنج حمل و وارد کشور افغانستان شد.
به گفته آقایی، تاکنون قریب به ۶۱ کانتینر خالی از این محموله از طریق مرز زرنج – میلک به بندر شهید بهشتی چابهار بازگشته است.
وی تصریح کرد: بازگشت کانتینرهای خالی باقیمانده به بندر چابهار با تخلیه تدریجی محموله اهدایی از طریق مرز میلک همچنان ادامه دارد و تمامی تلاش بر این است که محموله های بعدی بصورت حمل یکسره و در کوتاهترین زمان به کشور افغانستان ارسال شود.
وی خاطرنشان کرد: تخلیه و حمل یکسره کالا از عوامل مهم افزایش ضریب بهره وری بنادر محسوب می شود که تسهیل و تسریع فرآیند قانونی خروج کالا، تشویق و تامین ناوگان حمل زمینی جهت انتقال کالا از بندر چابهار از شرایط تحقق این امر است.
صادرات نخستین محموله میوه و تره بار از بندر دیر به کویت
رئیس اداره بندر و دریانوردی دیر گفت: برای نخستین بار محموله ۴۵۰ تنی میوه و تره بار از این بندر به مقصد کشور کویت صادر شد. فرهاد کاظمی درباره صادرات میوه و تره بار به کویت، اظهار داشت: این محموله به ارزش ۱۰۰ هزار دلار معادل ۱۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است که در رونق اقتصاد منطقه موثر و حرکتی برای حضور و فعالیت هرچه بهتر و بیشتر تجار و بازرگانان در کشور کویت است.
وی بیان کرد: اسکله تجاری بندر دیر با ظرفیت پهلوگیری ۱۰ لاندی گراف و ۶ شناور چوبی و سنتی میتواند بارگیری همزمان کالاهای صادراتی به کشورهای مختلف بویژه حوزه خلیج فارس داشته باشد. بندردیر در ۲۰۰ کیلومتری جنوب مرکز بوشهر و در کنار دریای نیلگون خلیج فارس قرار دارد.
اهمیت مرز زميني دوغارون در اقتصاد كشور
و رونق ترانزیت منطقه
معاون حمل و نقل سازمان راهداري و حمل ونقل جاده اي به همراه مدير كل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان خراسان رضوي، در بازديد از پايانه مرزي دوغارون در خراسان رضوي در جريان عملكرد،پتانسيل ها و ظرفيت ها و مشكلات اين معبر رسمي قرار گرفت.
مهران قرباني از نقطه اختلافي، سالن هاي مسافري و تجاري و منطقه ويژه اقتصادي دوغارون بازدید کرد و در جریان روند فعاليتهاي پايانه مرزي از جمله ترانزيت،صادرات و واردات وزير ساختهاي اداري و تاسيساتي پایانه مرزی قرار گرفت. قرباني در هدف از اين سفر را با توجه به اهميت مرز زميني دوغارون در اقتصاد كشور، بررسي آخرين وضعيت پايانه مرزي دوغارون و خدمات ارائه شده به رانندگان و شركتهاي حمل ونقلي و ايجاد فضايي بهتر براي اين بستر اقتصادي عنوان کرد.
وی ، چشم انداز پيش رو براي اين پايانه را ارتقائ عملكرد توسعه،تعيين خط مرزي وحل مشكل نقطه اختلافي، توسعه زير بنايي عنوان كرد و افزود :
امید است بتوانيم شاهد رشد روز افزون عملكرد اين پايانه مرزی بوده و اين معبر مهم استراتژيكي را به عنوان کریدور حمل ونقل بين المللي از ايران به سمت ازبكستان و تاجيكستان در منطقه مطرح شود. بر اساس این گزارش، معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در ادامه سفر به خراسان رضوی با حضور در جمع انجمنهای صنفی شرکتهای حمل و نقل خراسان رضوی، اظهارداشت: رانندگان حمل و نقل برون شهری در کشور سال گذشته از حدود هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال بیمه تکمیلی درمان بهرهمند شدند. مهران قربانی ، افزود: بیمه تکمیلی رانندگان ۲ سال قبل در شورای عالی ترابری تعیین تکلیف شد و مقرر گردید شرکتهای حمل و نقل نسبت به بیمه تکمیلی رانندگان اقدام کنند.