استان گلستان، سینا غریب: دولت سیزدهم به منظور حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در استان گلستان را سه برابر کرده است، اما جای خالی طرح برای گرفتن وام قرضالحسنه به چشم میخورد فرصتی که میتواند اشتغالزا و امیدآفرین باشد. مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان از بهرهبرداری ۳۱۸ پروژه […]
استان گلستان، سینا غریب:
دولت سیزدهم به منظور حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک تسهیلات صندوق کارآفرینی امید در استان گلستان را سه برابر کرده است، اما جای خالی طرح برای گرفتن وام قرضالحسنه به چشم میخورد فرصتی که میتواند اشتغالزا و امیدآفرین باشد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان از بهرهبرداری ۳۱۸ پروژه مورد حمایت این موسسه مالی در استان همزمان با هفته دولت خبرداد و گفت: این پروژهها با سرمایهگذاری ۸۵۰ میلیون ریال و ۳۷۶ فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
رسول شهرکی در نشست خبری به مناسبت هفته دولت در خصوص جزئیات برخورداری از تسهیلات صندوق افزود: اعتبارات صندوق نسبت به سال گذشته سه برابر رشد داشته است که منابع برای اعطای تسهیلات وجود دارد اما متقاضی برای طرح نیست.
وی اظهار کرد: کمیته فنی باید طرحهای مورد تائید را به صندوق کارآفرینی امید برای دریافت تسهیلات معرفی کند، برخی تسهیلات متاسفانه مشتری ندارند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید گلستان بیان کرد: از مجموع این اعتبارات ۷۸۰ میلیارد ریال توسط این صندوق پرداخت شده و بقیه توسط سرمایهگذاران تامین شده است.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون هزار و ۲۰۰ فقره تسهیلات به میزان هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال در قالب تسهیلات بند الف تبصره ۱۸، اشتغال پایدار روستایی و وجوه مردمی و سایر تفاهمنامهها با دستگاههای دیگر در حوزههای کشاورزی، صنعت و خدمات به متقاضیان گلستانی پرداخت شد و نتیجه اجرای این طرحها، هزار و ۶۰۰ نفر صاحب شغل شدند.
شهرکی ادامه داد: این صندوق بیشتر از کسب و کارهای خرد و متوسط، خوداشتغالزا و کارفرمایی با پرداخت تسهیلات حمایت میکند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گلستان ادامه داد: حداکثر میزان پرداخت این تسهیلات ۴۰ میلیارد ریال با نرخ سود ۶ درصد و دوره بازپرداخت ۹ ساله است که دریافت کننده این تسهیلات باید به ازای هر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال یک نفر را
بیمه کنند.
شهرکی گفت: این صندوق سه اولویت برای پرداخت تسهیلات در روستاها در نظر گرفته که شامل صندوقهای خُرد محلی، فامیلی و خانوادگی و طرحهای هر روستا یک محصول و روستای بدون بیکار است.
وی بیان کرد: در خصوص صندوقهای خُرد محلی، فامیلی و خانوادگی، بسیج سازندگی به اعضای صندوق آموزشهایی در خصوص تولید، بستهبندی و فروش برخی محصولات میدهد که به ازای هر نفر اشتغال از این بخش ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات پرداخت خواهد شد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گلستان گفت: همچنین در قالب طرح روستای بدون بیکار تاکنون ۱۳۳ فقره تسهیلات به میزان ۱۰۰ میلیارد ریال در استان پرداخت شد.
شهرکی به سفر اسفند ماه سال گذشته رییس جمهور و برخی اعضای هیات دولت به گلستان اشاره کرد و گفت: در این سفر مردم استان با ارسال نامه به دولت خواستار دریافت وام شدند که از میان چهار هزار و ۹۰۰ نامه رسیده، چهار هزار و ۵۰۰ نامه در ستاد مرکزی صندوق مورد تایید قرار گرفت و تاکنون ۴۰۰ فقره تسهیلات به متقاضیان به میزان ۸۲ میلیارد ریال پرداخت شد و آن دسته از نامههایی مشمول دریافت تسهیلات نشدند اعم از استخدام، بدهی معوقه به بانکها و چکهای برگشتی که در حیطه اختیارات
صندوق نیستند.
وی یادآور شد: از پرداختیهای این بخش ۵۰ مورد برای اشتغال و ۳۵۰ مورد دیگر تسهیلات ضروری بود.وی اولویت صندوق کارآفرینی امید در سال جاری را حمایت از طرحهایی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد اعلام کرد و افزود: طرحهای دانش بنیان و تکمیل زنجیره تولید از اولویت های صندوق به منظور حمایتهای تسهیلاتی هستند.
شهرکی گفت: صندوق در روستاها سه برنامه استراتژیک را پیگیری میکند صندوقهای خرد محلی که به صورت خانوادگی و فامیلی در روستاها تشکیل میشوند به کمک بسیج سازندگی تفاهمنامهای در این زمینه امضا شده است بسیج سازندگی در زمینه تولید، بسته بندی و فروش به افراد آموزش میدهد و صندوق کارآفرینی امید نیز ۲۵۰ میلیون تومان تسهیلات میدهد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گلستان ادامه داد: از محل بند الف تبصره ۱۸ نیز تعداد ۳۰۰ فقره تسهیلات به میزان ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات ارائه کردیم همچنین از محل اشتغال پایدار روستایی تاکنون ۱۱۱ فقره تسهیلات به مبلغ ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان این صندوق تسهیلات پرداخت کرده است.
شهرکی گفت: نقاط مستعد در طرح روستای بدون بیکار به کمک مدیرکل امور روستایی، فرمانداری و دهیاری شناسایی میشوند، کمبودهای روستایی احصاء و برای دریافت تسهیلات به صندوق معرفی میشود هدف ما حمایت از کسب و کارهای خرد و کوچک است.
مدیرعامل شرکت گاز گلستان:
۳۴ پروژه گازرسانی در گلستان به بهرهبرداری رسید
مدیرعامل شرکت گاز گلستان گفت: ۳۴ پروژه زیرساختی و توسعهای در شرکت گاز گلستان با اعتبار بیش از ۱۳۱ میلیارد تومان در هفته دولت به بهرهبرداری رسید.علی طالبی اظهارکرد: گازرسانی به هشت روستا طی این مدت انجام شده و عملیات اجرایی سه روستای دیگر هم آغاز
شده است.
وی بیان کرد که با این تعداد پروژه، جمع پروژههای روستایی در دست اقدام به ۲۲ روستا رسیده است.طالبی ادامه داد: همچنین به ۷۹ واحد صنعتی، تولیدی و کشاورزی گازرسانی شده و تعداد واحدهای صنعتی گازدار به هزار و ۱۲۸ واحد رسیده است.مدیرعامل شرکت گاز گلستان بیان کرد: همچنین به شهرک صنعتی گمیشان که آخرین شهرک صنعتی بدون گاز بوده، گازرسانی خواهد شد.وی اضافه کرد: پروژههای زیرساختی در کلاله، مینودشت و علی آبادکتول که برای اجرای آنها ظرفیت سازی شده در حال انجام است.طالبی در خصوص اجرایی کردن نقشههای جی آی اس بیان کرد: که ۸۶ درصد نقشههای گاز استان تحت پوشش قرار دارد.طبق گفته مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان کامیونت بحران آماده شده و به هفت پاسگاه مرزبانی هم گازرسانی خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۷۶ درصد انرژی استان با گاز تأمین میشود، گفت: ۹۳۳ روستا داریم که به ۹۹ درصد آنها گازرسانی شده و ۳۴ روستای هم دارای مشکلات سند و غیره هستند که باید با تعامل دیگر دستگاهها برطرف شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران خبر داد؛
خرید ۸۱ دستگاه مولد فتوولتائیك قابل حمل برای تامین برق عشایر از محل عوارض برق
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: با توجه به اهمیت دولت به بخش تولید و عشایر و دامداران که جزء مهمترین تولید کنندگان لبنیات و محصولات گوشتی کشور هستند، در راستای تامین رفاه و آسایش این اقشار در مازندران، ۸۱ دستگاه مولد فتوولتائیک قابل حمل برای تامین برق عشایر دو سر بی برق استان در سال ۱۴۰۱ توسط وزارت نیرو از محل عوارض برق تامین گردیده است .
مهندس سید کاظم حسینی کارنامی افزود : در همین راستا ۴۱ دستگاه مولد فتوولتاییک به ظرفیت ۱۰۰ وات به عشایر شهرستان آمل و سوادکوه تحویل و آموزشهای لازم جهت استفاده از این سامانه به آنها داده شده است
وی خاطرنشان کرد : همچنین طرح توانمندسازی اقشار کم برخوردار جامعه از طریق توسعه نیروگاههای تجدید پذیر مقیاس کوچک با انعقاد تفاهمنامهای مابین وزارت نیرو، معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، سازمان بهزیستی کشور و سازمان جهاد سازندگی در حال اجراست که در مازندران نیز این طرح با احداث ۱۰۰۰ سامانه خورشیدی ۵ کیلوواتی انجام میپذیرد .
حسینی کارنامی اضافه کرد: از مهمترین اهداف این طرح میتوان به افزایش درآمد و رفع فقر در روستاها و مناطق محروم حاشیه شهرها، تنوع بخشیدن به سبد تامین انرژی کشور، تقویت پدافند غیر عامل در پایدار سازی تامین برق، افزایش بهرهمندی کشور از مزایای اقتصادی پهنه سرزمینی با توجه به شرایط مطلوب تابش خورشید، کاهش مصرف سوختهای فسیلی و کمک به بهبود شرایط زیست محیطی کشور اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران ابراز امیدواری کرد با توسعه نصب این نیروگاهها گام موثری کاهش پیک بار در تابستانها برداشته شود.
مَشعل گاز در منزل پدر شهید جلالی شهر بیکاه شعله ور شد
با حضور استاندار و مدیر عامل شرکت گاز استان هرمزگان، پروژه گازرسانی به شهر بیکاه و سه روستای اسلامآباد، سَکَل و ده گِل کَن در منزل پدر شهید عزت اله جلالیزاده در هفته دولت، افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان هرمزگان، همزمان با هفته دولت سال جاری، پروژه گازرسانی به شهر بیکاه و سه روستای اسلامآباد، سَکَل و ده گِل کَن از تابع شهرستان رودان با حضور استاندار هرمزگان، نماینده شرق استان در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل، سرپرست امور مهندسی و اجرای طرحها، رئیس منابع انسانی، سرپرست روابط عمومی و فرمانده پایگاه مقاومت بسیج شهید خاکسار نژاد شرکت گاز استان هرمزگان، فرماندار، امام جمعه و رئیس اداره گاز شهرستان رودان، شهردار و شورای اسلامی شهر بیکاه و سایر مسئولین محلی و مردم شریف بیکاه و روستاهای اطراف، در منزل پدر شهید عزت اله جلالیزاده از خانواده معظم شهدای هشت سال دفاع مقدس اهل بیکاه، افتتاح و مشعل گاز شعله ور شد.
گفتنی است با تحقق این پروژه، بیش از ۵ هزار خانوار و صنایع مستقر در این منطقه، از نعمت گاز طبیعی بهرهمند شدند و اعتبار آن نیز بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال بوده است.
شایان ذکر است قبل از افتتاح این پروژه نیز، استاندار، مدیر عامل شرکت گاز استان هرمزگان و سایر مسئولین با خانواده شهید دیدار کردند.
نوشتنی است شهید عزتاله جلالیزاده متولد ۱۳۴۶ و در ۱۶ سالگی در عملیات مهران و هشتم مرداد ماه سال ۱۳۶۲ به مقام والای شهادت رسید.
به مناسبت هفته دولت انجام شد؛
راهاندازی شش پروژه مخابراتی در شهرستان مراوه تپه
به مناسبت هفته دولت شش طرح مخابراتی در شهرستان مراوه تپه راهاندازی شد.
مدیر مخابرات منطقه گلستان که در مراسم راه اندازی متمرکز این پروژهها گفت: این پروژهها اغلب در مناطق روستایی بوده که سرمایهگذاری افزون بر ۹۱ میلیارد ریال انجام شده است.
شهمرادی افزود: فیبر رسانی به سایت همراه اول عیدگاه مراوه تپه، ارتقاء تکنولوژی سایتهای همراه اول یلقی سرلن، عرب قره حاجی و فرق سر همچنین طرح توسعه قپان از پروژههای راهاندازی شده و کلنگزنی طرح جابجایی سایت گوکدره از پروژههای یاد شده است.
در ادامه لقمان قربانی فرماندار شهرستان مراوه تپه با قدردانی از تلاشهای انجام شده توسط مخابرات به جهت ارتقاء کیفیت و توسعه شبکه، ارتباطات مخابراتی را نیاز اساسی مردم در حال حاضر عنوان کرد و افزود: امیدوارم توسعه و ایجاد زیرساختهای مخابراتی با کیفیت به طور مستمر ادامه داشته و نگاه ویژهای به نقاط مرزی و محروم استان در این زمینه وجود
داشته باشد.
در پایان این مراسم که در روستای فرق سر برگزار شده بود شش طرح مخابراتی نام برده شده به صورت متمرکز راهاندازی شد.