برنامه «پرونده های فلسطین» (Causa Palestina) شبکه هیسپان تی وی این هفته به شکنجه فلسطینی ها در زندان های رژیم صهیونیستی و سکوت جامعه بین المللی در این خصوص می پردازد. به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، برنامه «پرونده های فلسطین» (Causa Palestina) با اجرای خوان کارلوس روسو در این قسمت به […]
برنامه «پرونده های فلسطین» (Causa Palestina) شبکه هیسپان تی وی این هفته به شکنجه فلسطینی ها در زندان های رژیم صهیونیستی و سکوت جامعه بین المللی در این خصوص می پردازد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، برنامه «پرونده های فلسطین» (Causa Palestina) با اجرای خوان کارلوس روسو در این قسمت به رفتار نیروهای رژیم صهیونیستی بازندانیان فلسطینی و نحوه دستگیری و سکوت جامعه بین المللی اختصاص دارد.
این برنامه با نگاهی به شیوه های ظالمانه سرکوب و دستگیری فلسطینی ها توسط نظامیان اسرائیلی، نشان می دهد که صهیونیست ها اکثرا با یورش به منازل غیرنظامیان فلسطینی و بستن چشمبند و دستبند اقدام به دستگیری و شکنجه و بازجویی از آنها می کنند.
همچنین نیروی رژیم صهیونیستی از سیاه چال ها و سلول های انفرادی استفاده می کنند. گروه های حقوق بشر اگرچه اذعان می کنند که این اعمال تحقیرآمیز، ظالمانه و غیرانسانی است و با قوانین بین المللی مطابقت ندارد ولی با این وجود در قبال این اعمال سکوت می کنند.
برنامه «پرونده های فلسطین» سه شنبه ساعت ۰۴:۳۰ بامداد از شبکه هیسپان تی وی روی آنتن می رود و بازپخش آن همان روز ساعات ۹:۳۰،۱۳،۱۸:۳۰ و روز چهارشنبه ساعات ۲:۳۰ بامداد و ۱۶:۳۰ برای مخاطبین اسپانیایی زبان این شبکه معاونت برو مرزی صداوسیما پخش خواهد شد.
در شبکه پرس تی وی مبارک هنیا و مهمانانش بررسی میکنند؛
دلایل کاهش نفوذ آمریکا در آفریقا
کاهش نفوذ ایالات متحده در آفریقا و افزایش احساسات ضدآمریکایی در این قاره موضوع مورد بحث برنامه «آفریقا امروز» (Africa Today) شبکه پرس تیوی است.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، برنامه «آفریقا امروز» به تهیه کنندگی عاطفهسادات دربندی در برنامه این هفته خود به سفر آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به آفریقا و دلایل کاهش نفوذ ایالات متحده در کشورهای آفریقایی میپردازد.
فرح معالم، سیاستمدار و وکیل کنیایی مهمان این بخش برنامه است و مبارک هنیا، مجری «آفریقا امروز» از او اهدافی را که بلینکن در سفرش به آفریقا داشته جویا می شود و از او میپرسد چرا ایالات متحده شاهد کاهش سریع قدرت و نفوذ خود در آفریقاست؟
ظهور چین در آفریقا و تمایل آفریقاییها به انجام پروژههای تجاری و زیرساختی با چین به جای آمریکا محور دیگر گفتوگو با فرح معالم است.
«آفریقا امروز» همچنین نگاهی خواهد داشت به اولین ارز دیجیتال نیجریه که می تواند رشد اقتصادی را در این کشور تقویت کند. هنیا مبارک مجری، در گفتوگو با امین یوسف بنیانگذار افروبایت به طرح سوالاتی از جمله ارز دیجیتالeNaira از زمان راهاندازی چگونه است؟ این ارز برای مردم معمولی هم سود خواهد داشت؟ و آیا این ارز به رشد اقتصادی نیجریه در بلندمدت کمک خواهد کرد؟ میپردازد.
برنامه «آفریقا امروز» دوشنبه ساعت ۱۱:۰۰ به وقت تهران به مدت ۲۵ دقیقه از شبکه پرس تیوی پخش میشود. تکرار این برنامه دوشنبه ساعت ۰۰:۰۰، سهشنبه ساعت ۰۷:۰۰ و ۱۶:۰۰، چهارشنبه ساعت ۲۱:۰۰، پنجشنبه ساعت ۱۲:۰۰ و جمعه ساعت ۰۸:۰۰ روی آنتن خواهد رفت.
صفحه ویژه کودک و نوجوان آیفیلم با «پاستاریونی» دیدنی تر شد
سریال «پاستا ریونی» در صفحه ویژه کودک و نوجوان در وبسایت آیفیلم بارگذاری شده است.
بهگزارش روابطعمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، کودکان و نوجوانان مخاطب آیفیلم میتوانند سریال «پاستاریونی» را در کنار سریالهای خاطرهانگیز و ماندگاری دیگر در وبسایت این سبکه دریافت و مشاهده کنند.
سریال «پاستاریونی» ساخته سال ۱۳۹۷به کارگردانی و نویسندگی سهیل موفق و تهیه کنندگی بیتا منصور است. بازیگرانی چون گوهر خیراندیش، سام درخشانی، محمد نادری، مهتاب ثروتی، حمید سپید نام و بهاره رهنما در آن به ایفای نقش پرداخته اند.
«پاستاریونی» داستان غذاها است، البته نه هر غذایی! فیلم با بریانی اصفهانی ها شروع می شود و کوشان وقتی رستوران پدرش در تهران را ورشکسته می بیند، تصمیم می گیرد یک بریانی به جای رستوران فست فود پدرش در تهران افتتاح کند. رستورانی که به دلیل یک رقیب بسیار قدرتمند و مجلل در آن گوشه خیابان، پاستا دا پیتزا، رونق خود را از دست داده است.
صفحه ویژه کودک و نوجوان سایت آی فیلم از طریق آدرس http://fa.ifilmtv.ir/s/koodak در دسترس بوده و هزینه اینترنت برای تماشای آثار بارگذاری شده در این صفحه، نیم بهاست.
قهرمان تالاب و محیطبان نمونه تالابی سال ۱۴۰۰ معرفی میشود
معاون محیطزیست دریایی و تالابها سازمان حفاظت محیط زیست، از برگزاری برنامه انتخاب و تقدیر از قهرمان و محیط بان نمونه تالابی کشور خبر داد.
احمد رضا لاهیجان زاده اظهار داشت: در نظر داریم به منظور شناسایی، جمعآوری و طبقهبندی تجربیات موفق مرتبط با حفاظت بهینه اکوسیستمهای تالابی و تشویق و گسترش فرهنگ تالابی در کشور، برنامه سالانه انتخاب قهرمان تالاب و محیطبان نمونه تالابی سال ۱۴۰۰ طبق روال هر سال همزمان با روز جهانی تالابها (۲ فوریه ۲۰۲۲ میلادی برابر با ۱۳ بهمن ۱۴۰۰) از قهرمان و محیط بانان نمونه تالابی تقدیر شود.
معاون محیطزیست دریایی و تالابها سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه آخرین فرصت ارسال آثار برای شرکت در این برنامه تا ۲۵ دی ماه امسال است، تصریح کرد: جایزه قهرمان تالاب در سه بخش فعالیتهای تحقیقاتی- مطالعاتی و فعالیتهای اجرایی و مشارکت مردمی اهداء خواهد شد.