زینب یوسف‌زاده؛ / هنرمند نقاش بابلی، در «جمله»؛ با نقاشی زندگی می‌کنم
زینب یوسف‌زاده؛ / هنرمند نقاش بابلی، در «جمله»؛ با نقاشی زندگی می‌کنم

  طراحی مانند عمل خداوند می‌ماند که از ترکیب روان هنرمند و تنفس مدل، جان تازه‌ای روی کاغذ پدید می‌آورد. به عبارتی طراحی عملی عاشقانه است و با زندگی هنرمندان عجین شده است. زینب یوسف زاده، متولد ۱۳۶۳، هنرمند نقاش بابلی که تا به امروز آثار کم سابقه‌اش در نمایشگاه‌های گروهی و فردی داخل و […]

 

طراحی مانند عمل خداوند می‌ماند که از ترکیب روان هنرمند و تنفس مدل، جان تازه‌ای روی کاغذ پدید می‌آورد. به عبارتی طراحی عملی عاشقانه است و با زندگی هنرمندان عجین شده است.
زینب یوسف زاده، متولد ۱۳۶۳، هنرمند نقاش بابلی که تا به امروز آثار کم سابقه‌اش در نمایشگاه‌های گروهی و فردی داخل و خارج از کشور به نمایش عموم رسیده است. وی در سال ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱ موفق شد رتبه برتر را در مسابقه نقاشی شهر مسکو به دست آورد.
این هنرمند خوش قریحه، تحصیلات دیپلم خود را در رشته نقاشی، کاردانی در رشته گرافیک، کارشناسی در رشته تصویرسازی گذراند و در حال حاضر مشغول تحصیل دوره کارشناسی ارشد خود در رشته نقاشی است.

یوسف زاده هنرمند نقاش اهل بابل درباره زندگی هنری‌اش گفت: حدود ۱۵سال سابقه کار در مدارس مختلف دارم و کارم را ار مهدکودک و بعد از این مقطع با کودکان کم‌توان ذهنی شروع کردم. سپس در مدارس و موسسه‌های آزاد بسیاری فعالیت داشتم و اکنون در آموزشگاه خودم با هنرجویان بسیاری در سنین مختلف فعالیتم را ادامه می‌دهم.
وی با اشاره به اینکه «من با نقاشی زندگی می‌کنم» بیان کرد: سبک اصلی‌ام رئال با رنگ روغن است که از طبیعت الهام می‌گیرم. دلم می‌خواهد همه چیز را ببینم و نقاشی کنم، هنر از روح هنرمند به وجود می‌آید و نقاشی، هنری است که روح مرا پالایش می‌دهد. زمانی که مشغول نقاشی می‌شوم تنها لحظاتی است که دور از دغدغه‌ها هستم و به هیچ چیز جز هنر فکر نمی‌کنم.
این بانوی هنرمند افزود: هر روز که می گذرد با سبک‌های مختلفی روبه‌رو می شوم. در واقع هر روز خودم را نسبت به رویدادهای هنری به روزرسانی می‌کنم و خدا را شاکرم که این استعداد ذاتی در درونم وجود دارد. از دوران کودکی این استعداد با من همراه بوده و تا امروز به هیچ کلاس آموزشی‌ای نرفته‌ام و هرچیزی که دارم از تجربه و درون خودم است.
یوسف زاده در تشریح نمایشگاه‌هایی که برگزار کرده هم گفت: گروهی به من پیشنهاد برگزاری نمایشگاه در خارج از کشور را دادند و اولین نمایشگاه را در کشور ترکیه برگزار کردیم. خودم به خاطر شرایط مالی نتوانستم در این نمایشگاه حضور داشته باشم اما خوسبختانه در این نمایشگاه نقاشی‌ام در کتابی چاپ شد.
این هنرمند نقاش ادامه داد: نمایشگاهی دیگر با همکاری ایران و ارمنستان در کشور ارمنستان برگزار شد و از ایران حدود ۱۶۰نفر به ارمنستان رفتیم. نمایشگاه در مکانی سه طبقه برگزار شد که طبقه اول مربوط به آثار هنرمندان ارمنستان و طبقه دوم و سوم هم مختص آثار هنرمندان ایرانی بود و بنده در این نمایشگاه جزو ۵۰ نفر برتر شدم و certificate بین‌المللی کسب کردم، جالب اینکه رئیس جمهور ارمنستان هم در یکی از روزنامه‌ها از هنرمندان ایرانی تقدیر و تشکر کرد.
یوسف زاده درباره مسابقه نقاشی در شهر مسکو هم گفت: سال ۱۳۸۱ در مسابقه نقاشی مسکو شرکت کردم و توانستم رتبه برتر جهان را کسب کنم و از کشورهای امریکا و ژاپن بورسیه دریافت کردم اما به خاطر کشورم نرفتم و در ایران ماندگار شدم و ترجیح دادم کارم را در ایران دنبال کنم.
وی درباره آثارش در مسابقه نقاشی مسکو توضیح داد: موضوع نقاشی‌ام کره زمین بود که پرچم‌های کشورهایی که در جنگ بودند اطراف این کره قرار داشتند و پرچم صلح را در وسط کره کشیده بودم. پیامم از خلق این آثار این بود که اگر کل دنیا با هر نژادی که هستیم، با هم دوست باشیم و تلاش کنیم تا جنگ را از بین ببریم زندگی و دنیا زیباتر خواهد شد.
وی افزود: هنرمندی نقاش به نام جیم وارن، کار مرا امضاء کرد و برای این کار تیتر no war را استفاده کردند.
یوسف زاده درباره مشکلاتی که در این مسیر هنری با آن مواجه بوده است، گفت: قطعا در هر مسیری سختی‌هایی وجود دارد ولی در عرصه هنر موانع بیشتری برای پیشرفت است.
وی در خصوص مشکلات فضای مکانی خود ابراز داشت: در این زمینه مشکلات زیادی داشته‌ام. به طور مثال مدتی امکانات لازم حتی گازکشی نداشتیم و هرچقدر به شورای شهر نامه می‌زدم متاسفانه پیگیری نمی‌کردند.
وی با ابراز گلایه از عدم توجه مسئولان روستای زادگاهش اظهار داشت: من علاقه فراوانی به زادگاهم دارم اما متاسفانه از سوی هیأت امنا و شورای اسلامی روستای چاره، نه تنها به پاس این افتخارآفرینی که حاصل تلاش شبانه‌روزی‌ام بوده هیچ همکاری و به نوعی قدردانی از من نداشتند بلکه نهایت کم لطفی را درحقم کردند و در مقابل قدرشناسی مردم روستایم ایستادند. من اما در مقابل این نامهربانی‌ها لازم می‌بینم از مهندس جعفریان رئیس محترم اداره میراث فرهنگی و‌ صنایع دستی شهرستان بابل، آقای مهندس فلاح که بسیار با ما همراه بودند و برای ما مکان را به صورت رایگان ثبت‌نام کردند، تشکر نمایم.
وی در توصیه به هنرجویانی که می‌خواهند مسیر نقاشی را دنبال کنند، گفت: افراد زیادی هستند که با شکست شما خوشحال و با پیشرفت شما ناراحت می‌شوند. به نظرم با وجود همه این موانع اصلا به گذشته و آینده توجه نکنید و فقط به خداوند توکل و به هدف خود فکر کنید و اگر روی هدف خود تمرکز کنید حتما در طول مسیری که گام بر می‌داری، قادر خواهید بود همه موانع را از بین ببرید.
یوسف زاده در پایان ضمن قدردانی از خانواده و دوستانش، تصریح کرد: از آقایان عزیزی، فلاح و به خصوص استاد محمد بابازاده که همیشه همراه و حامی ما بودند، نهایت سپاسگزاری را دارم.