سئول بازیگر مسابقه هسته‌ای در خاورمیانه می‌شود؟
سئول بازیگر مسابقه هسته‌ای در خاورمیانه می‌شود؟

یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی اعلام کرد که تلاش‌های کشورش برای حذف تولید کربن تا سال ۲۰۵۰ تا حدودی به بازگشت به انرژی هسته‌ای متکی است، اگرچه دولت قبلی سعی کرد از انرژی اتمی فاصله بگیرد. بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، یون این سخنان را در امارات متحده عربی، مقابل شیخ محمد بن زاید آل […]

یون سوک یول، رئیس‌جمهور کره جنوبی اعلام کرد که تلاش‌های کشورش برای حذف تولید کربن تا سال ۲۰۵۰ تا حدودی به بازگشت به انرژی هسته‌ای متکی است، اگرچه دولت قبلی سعی کرد از انرژی اتمی فاصله بگیرد. بنا بر گزارش آسوشیتدپرس، یون این سخنان را در امارات متحده عربی، مقابل شیخ محمد بن زاید آل نهیان مطرح کرده و بر تعهد سئول به انرژی هسته‌ای تأکید داشت. وی در تلاش است تا اولین نیروگاه اتمی شبه‌جزیره عربستان را به پایان برساند. این می‌تواند کره‌جنوبی را در صف قراردادهای تعمیر و نگهداری سودآور و پروژه‌های آتی امارات متحده عربی قرار دهد که سئول در سال‌های اخیر شانس بیشتری برای کسب آن‌ها به دست آورده است.
روز یکشنبه، یون همچنین از نیروهای ویژه کره جنوبی (گروه مأموریت ویژه ۷۰۷) مستقر در امارات متحده عربی بازدید کرد. حضور سربازهای کره‌ای ناشی از توافق ساخت نیروگاه هسته‌ای بود، اما علت آن مبهم است. نیروهای کره‌ای مستقر در امارات ۱۵۰ نفرند.
یون که در سیاست خارجی رویکردی تهاجمی دارد، همراه با همسرش در لباس نظامی صحرایی در جمع سربازان گفت: «امارات متحده عربی ملت برادر ماست. این تنها یک کشور خارجی به نام امارات نیست، اینجا کشور شماست». او هم‌چنین مدعی شد: «امنیت ملت برادر ما امنیت ما است. خطرناک‌ترین دشمن امارات، ایران است، ما در وضعیت بسیار مشابهی با امارات هستیم چون خطرناک‌ترین دشمن ما نیز کره شمالی است». اظهارات یون در حالی مطرح می‌شود که اماراتی‌ها در تلاش‌اند تا روابط خود با ایران را که یک شریک تجاری بزرگ است، حفظ کنند. امارات همچنین محل استقرار حدود ۳۵۰۰ سرباز آمریکایی در پایگاه هوایی الظفره، یک پایگاه دریایی در فجیره و سایر نقاط است.
در حال حاضر، اماراتی‌ها برای محافظت از خود در برابر تهدیدات هوایی، ۳.۵ میلیارد دلار برای سامانه موشکی زمین به هوای چئونگانگ ۲ (Cheongung) از کره جنوبی هزینه کرده‌اند. مقامات اماراتی پس از هدف قرارگرفتن در حملات پهپادی دوربرد توسط شورشیان حوثی یمن، پهپادهایی که احتمالاً توسط یا با کمک تهران ساخته شده‌اند، به طور فزاینده‌ای نگران حفاظت از حریم هوایی خود هستند.