علی اکبری نماینده مردم شیراز در مجلس با اشاره شرایط فعلی کشور ، گفت: « بیاعتمادی در جامعه به دلیل مسائل مختلف ایجاد شده است. ما از یک طرف گرفتار یک سری عوامل محیطی هستیم که خارج از اراده ماست ازجمله تحریمها و بخش دیگر آن به عوامل داخلی بازمیگردد که من فکر میکنم […]
علی اکبری نماینده مردم شیراز در مجلس با اشاره شرایط فعلی کشور ، گفت: « بیاعتمادی در جامعه به دلیل مسائل مختلف ایجاد شده است. ما از یک طرف گرفتار یک سری عوامل محیطی هستیم که خارج از اراده ماست ازجمله تحریمها و بخش دیگر آن به عوامل داخلی بازمیگردد که من فکر میکنم این عوامل داخلی بیشتر مخرب و شکننده هستند». نماینده دهمین دوره مجلس گفت: «یک بخشی از این به رسانه ملی بازمیگردد که نتوانسته رسانه نظام باشد بلکه رسانه جناح است، این خیلی تاثیرگذار است و مقداری هم تبلیغات سوء وجود دارد که سعی میکنند واقعا مردم را ناامید کنند ».
اکبری در پاسخ به این سوال که فکر میکنید این نوع نگاهها که در کاهش مشارکت مردم و یا اعمالی که در راستای ناامید کردن مردم موثر بوده، در طول دورههای مختلف تا به امروز چه روندی داشته است؟ گفت: «به اعتقاد من گاهی شورای نگهبان، بیش از اینکه نظارت کند در حال قضاوت کردن است ».
اکبری گفت: «نظارت حق شورای نگهبان است اما برداشت بنده این است که دچار سلیقه شده است و ما مجرم شناخته نشده، محکوم شدیم و از گردونه انتخابات خارج شدیم و هرروز این دامنه خودی و غیر خودی در حال تنگتر شدن است».
وی در پاسخ به این سوال که از آنجایی که برخی با توجه به تایید شدگان و رد صلاحیت شدگان از ترکیب احتمالی مجلس یازدهم سخن به میان میآورند، و از آنجایی که مقام معظم رهبری نیز احیای پست نخستوزیری را غیر ممکن ندانستهاند آیا امکان دارد که مجلس آینده مخصوصا در سال اول خود به فکر تصویب و اجرای چنین تغییراتی در ساختار نظام باشند؟ گفت: «انتخابات ۹۲، ۹۴ و ۹۶ که مردم پرشور به صحنه آمدند، نتیجه بر خلاف جناح مقابل بود و نتایج به گونهای دیگر رقم خورد. بنابراین دوستان دیدند که از طریق آرای مردم نمیتوانند به اهداف خود برسند لذا به اعتقاد من دارند صحنه را عوض میکنند. در حقیقت ساختار در حال عوض شدن است».
نماینده مردم شیراز گفت: «یکی از روسای کمیسیونها چندماه قبل گفته بود که بیاییم و از رئیسجمهور سلب صلاحیت کنیم که این به اعتقاد من یک دم خروس است و اینها نشان میدهد که برای دوره بعد خیلی خوابها دیدهاند و احتمالا روی ترکیب ساختار به طور جد متمرکز شوند و به این دلیل که رای مردم نتوانست مشکلی را برایشان حل کند ناچرا به سمتی میروند که به گونهای دیگر عمل شود»./ایلنا