رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در سال ۱۴۱۰ هیچ مسکن روستایی فرسوده نخواهیم داشت. اکبر نیکزاد تصریح کرد: ساخت مسکن در روستاها یکی از مسائل اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است. در سال ۱۳۸۴ نزدیک به هفت درصد مسکنهای روستایی کشورمان نو سازی شده بودند، درحالی که امروز نزدیک به پنجاه درصد منازل روستایی […]
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: در سال ۱۴۱۰ هیچ مسکن روستایی فرسوده نخواهیم داشت.
اکبر نیکزاد تصریح کرد: ساخت مسکن در روستاها یکی از مسائل اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است. در سال ۱۳۸۴ نزدیک به هفت درصد مسکنهای روستایی کشورمان نو سازی شده بودند، درحالی که امروز نزدیک به پنجاه درصد منازل روستایی کشور نوسازی شده است.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ادامه داد: از سمت بنیاد مسکن سالانه دویست هزار مسکن فقط در روستاها نوسازی میشود که طی این برنامه در سال ۱۴۱۰، پنجاه درصد باقی مانده از منازل روستایی در سطح کشور نیز نوسازی خواهند شد و طبق این برنامه در سال ۱۴۱۰ دیگر مسکن روستایی فرسودهای نخواهیم داشت.
اکبر نیکزاد اظهار داشت: بنا به صلاح دید وزیر مسکن و رئیس جمهور محترم، ساخت مسکن در شهرهایی با جمعیت کمتر از صد هزار نفر هم به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سپرده شد که در همین راستا در طرح جهش تولید مسکن، مقرر شد که توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای شهرهایی با جمعیت کمتر از صد هزار نفر سالیانه دویست هزار واحد مسکونی ساخته شود. وی افزود: بنابرین طرح، که سالیانه یک میلیون مسکن از سوی دولت می بایست آماده و تحویل داده شود، چهارصد هزار واحد مسکونی آن بر عهده بنیاد مسکن انقلاب است.
اکبر نیکزاد همچنین تصریح کرد: ساخت دویست هزار واحد مسکونی در روستاها یک کار جمعی بوده که هم از سوی مسئولین و هم از سوی مردم عزیز در روستاها صورت گرفته است. رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در انتهای برنامه در پاسخ به سوال مجری با مضمون آن که چرا هزینه خرید مسکن به شکل غیرقابل قبولی زیاد است؟ توضیح داد: چندین علت را می توان برای این سوال تعریف کرد، برای مثال یکی از این موارد مسکنهای خالی از سکنه است، این درحالی است که صاحبان این منازل که نه در آن سکونت می کنند و نه آن واحد را اجاره میدهند و نه حتی واحد مذکور را به فروش می رسانند، حتما میبایست مالیات سنگینی به ازای آن پرداخت کنند.
از ابتدای سال جاری تا کنون؛
۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان وام ودیعه مسکن پرداخت شد
وزارت راه و شهرسازی از پرداخت ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات ودیعه مسکن در سال جاری خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس گزارشی که وزارت راه و شهرسازی برای ارائه به هیئت دولت در خصوص اقدامات این وزارت خانه از ۱۰۰ روز فعالیت خود در بخشهای مختلف از جمله بازار اجاره مسکن تهیه کرده، به موضوع اعطای تسهیلات کمک ودیعه مسکن اشاره کرده است.
۸.۵ هزار میلیارد تومان وام ودیعه در سال جاری پرداخت شد
بر اساس مصوبه جلسه ۷۲ ستاد ملی مقابله با کرونا در ۲۳ خرداد امسال قرار شد به مستأجران تسهیلات کمک ودیعه مسکن پرداخت شود که در تهران ۷۰، کلانشهرها ۴۰ و سایر شهرها ۲۵ میلیون تومان بوده است.
نرخ سود این تسهیلات ۱۳ درصد و بازپرداخت آنها ۵ ساله تعیین شده است.
سقف اعتباری این تسهیلات، ۱۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود که بر اساس آنچه وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده، تا کنون ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات به ۳۲۲ هزار مستأجر در سراسر کشور پرداخت شده است.
جزئیات پرداختیهای وام ودیعه مسکن در سال ۱۳۹۹
ضمن اینکه ستاد ملی کرونا بار دیگر در ۷ مهر امسال ثبت نام وام ودیعه مسکن را تا پایان آذر ماه و اعطای این تسهیلات از سوی بانکها را برای کسانی که پرونده تشکیل دادهاند، تا پایان بهمن سال جاری تمدید کرده بود.
تسهیلات کمک ودیعه مسکن در جلسه ۳۱ ستاد ملی کرونا در ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ نیز برای نخستین بار اعطای تسهیلات به مستأجران را تصویب کرده بود.
ارقام تسهیلات فوق برای سال گذشته در تهران ۵۰، کلانشهرها ۳۰ و سایر شهرها ۱۵ میلیون تومان بود؛ اما سقف اعتباری آن ۲۰ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده بود.
سال قبل ۲۲۵ هزار مستأجر وام ودیعه مسکن دریافت کرده بودند.
تفاوت آمار بانک مرکزی و وزارت راه
بانک مرکزی: ۱۳ هزار میلیارد تومان وام ودیعه دادهایم
اعلام پرداخت رقم ۸.۵ هزار میلیارد تومان وام ودیعه مسکن از سوی معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی در حالی است که هفته گذشته (۷ آذر) شهرزاد دانشمندی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی از پرداخت ۱۳ هزار میلیارد تومان وام ودیعه مسکن و اتمام اعتبارات در نظر گرفته شده برای مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داده بود.
گفتنی است تا کنون حدود یک میلیون و ۵۴۰ هزار متقاضی برای دریافت این تسهیلات در سال جاری ثبتنام کردهاند که تنها ۳۲۲ هزار نفر از آنها موفق به درافت این تسهیلات شدهاند.