سرقت تجهیزات راهداری ۲ برابر شده است
سرقت تجهیزات راهداری ۲ برابر شده است

  سرقت از ترانس‌ها، تابلو‌ها و کابل برق جاده‌ها، علایم و تابلو‌های راهنمایی و رانندگی، روشنایی‌های بین جاده‌ای و گاردریل‌های (حفاظ) راهداری استان، امسال نسبت به سال گذشته ۲ برابر شده است. فریبرز کرمی گفت: سرقت از ترانس‌ها، تابلو‌ها و کابل برق جاده‌ها، علایم و تابلو‌های راهنمایی و رانندگی، روشنایی‌های بین جاده‌ای و گاردریل‌های (حفاظ) […]

 

سرقت از ترانس‌ها، تابلو‌ها و کابل برق جاده‌ها، علایم و تابلو‌های راهنمایی و رانندگی، روشنایی‌های بین جاده‌ای و گاردریل‌های (حفاظ) راهداری استان، امسال نسبت به سال گذشته ۲ برابر شده است.
فریبرز کرمی گفت: سرقت از ترانس‌ها، تابلو‌ها و کابل برق جاده‌ها، علایم و تابلو‌های راهنمایی و رانندگی، روشنایی‌های بین جاده‌ای و گاردریل‌های (حفاظ) راهداری استان، امسال نسبت به سال گذشته ۲ برابر شده است.
کرمی افزود، در فروردین ماه امسال ۲ ترانس برق ۵۰ میلیون تومانی در جاده کرمانشاه به سراب نیلوفر و جاده بیستون سرقت شده این در حالی است در طول سال گذشته ۲ ترانس برق سرقت شده بود.
او گفت: هشت تابلو برق ۱۰ میلیون تومانی، ۱.۰۰۰ متر کابل برق، ۲۵ چراغ برق چشمک زن با پایه هر کدام به قیمت ۶ میلیون تومان، ۴۰ چراغ سولار هر یک به قیمت ۱.۵ میلیون تومان، بیش از ۸۰۰ تابلو و علایم راهنمایی و رانندگی هرکدام به قیمت ۳۰۰ هزار تومان به سرقت رفته است.
وی ادامه داد : ۳۰۰ متر مربع تابلو اطلاعاتی که قیمت تهیه ونصب هر مترمربع تابلو اطلاعاتی با پایه هرکدام به قیمت یک میلیون و دویست هزار تومان که مجموعا» به ارزش ۳۶۰ میلیون تومان و ۵۰۰ پایه گاردریل که ارزش هرکدام بانصب یکصد و پنجاه هزار تومان در مجموع به ارزش هفتصد و پنجاه میلیون تومان از این راهداری سرقت شده است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمانشاه گفت: تیم‌های گشت راهداری روز‌های تعطیل فعال است، اما تاکنون به تنهایی جوابگوی این حجم و گستردگی کار نبوده، مقرر شده شرکت توزیع برق با همکاری نیروی انتظامی تیم‌های مشترک گشت راه‌اندازی کنند که اگر نسبت به کاهش سرقت موثر باشد، راهداری نیز گشت‌های مشابه راه‌اندازی خواهد کرد.

 

محور یزد-بندرعباس یکی از محورهای مهم
و اقتصادی کشور است

معاون برنامه‌ريزی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: محورهای تهران- قم – کاشان و یزد – بندر عباس از محورهای مهم ترانزیتی کشور هستند که در کریدور شمال به جنوب قرار دارند.
خداداد مقبلی، معاون برنامه‌ريزي سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در سفری یک روزه به استان یزد از محور ترانزیتی یزد-بندرعباس بازدید و سطح ایمنی راه‌های استان را بررسی کرد.
مقبلی در حاشیه این سفر با اشاره به اهمیت مناسب‌سازی و ایمن‌سازی راه‌های کشور گفت: محور های تهران- قم-کاشان و یزد-بندرعباس از محورهای ترانزیتی ایران هستند که به دلیل قرار گیری در کریدور شمال به جنوب اهمیت بسیار زیادی دارند
وی ادامه داد: نقش مهم محورهای مذکور در حمل کالاهای اساسی و جابه جایی مسافر باعث شده تا این محورها به عنوان محورهای اقتصادی کشور شناخته شوند.
معاون برنامه ريزي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي، اظهارداشت: در این سفر بررسی رویه آسفالت و سطح ایمنی محورهای تهران- قم – کاشان و یزد – بندرعباس و بازدید از محورهای سه استان تهران، یزد و بندر عباس در دستور کار قرار گرفت.
مقبلی تصریح کرد: در ابتدا از محور اصلی تهران بازدید بعمل آمد و از نقایص سطح رویه آسفالت ها و مسائل ایمنی آن به منظور برنامه ریزی اعتباری و اجرایی برای رفع این مشکلات و ارائه خدمات مطلوب به رانندگان و مسافران، تصویر برداری شد
او خاطر نشان کرد: خوشبختانه در حوزه استحفاظی استان یزد در محور اصلی کاشان به یزد، سطح رویه ی آسفالت ها مناسب و تقریبا قابل قبول بود، البته بحث های ایمنی آن همچون تابلو علائم، خط کشی ها و … باید مورد بررسی بیشتر قرار بگیرد که این مباحث را در برنامه ریزی خود قرار خواهیم داد
معاون برنامه ريزي سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي، در پایان اضافه کرد: در ادامه بازدید ها از استان یزد به سمت استان کرمان و بندرعباس خواهیم رفت تا علاوه بر بررسی سطح رویه آسفالت، بحث های ایمنی این مسیر را نیز مورد بازرسی قرار دهیم تا بتوانیم برنامه ریزی لازم برای ارتقاء ایمنی راه ها و سطح رویه مناسب و قابل سرویس برای حمل کالا و جابه جایی مسافر در سال جاری و سال های آینده را داشته باشیم.

 

انعقاد ۵ قرارداد سرمایه گذاری بخش خصوصی
در نیمه اول سال ۹۹ در بندر چابهار

معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان از انعقاد ۷ قرارداد سرمایه گذاری بخش خصوصی در سال ۹۸ و انعقاد ۵ قرارداد در دست اقدام در نیمه نخست امسال خبر داد.
حسین شهدادی با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه برنامه ریزی جذب بار و کالا از طریق بندر چابهار و استقبال صاحبان عمده بار و کالای کشور و همچنین اختصاص تخفیفات و مشوق هایی ویژه برای بندر چابهار توسط سازمان بنادر و دریانوردی، شاهد رشد ۲۰ درصدی جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در سال ۹۸ طی ۷ فقره قرارداد بودیم.
معاون بندری و اقتصادی بنادر و دریانوردی استان اظهار کرد: این قراردادها به ارزش بیش از ۴۰۸ میلیارد تومان و در زمینه احداث مخازن نفتی، گازی (LPG)، قیر، احداث انبارهای چند منظوره نگهداری کالا و ایجاد سایت شستشو و ضدعفونی کامیون ها بوده است.
شهدادی با توضیح اینکه طرح های پنج قرارداد سرمایه گذاری دیگر در دست بررسی نهایی قرار دارد گفت: پیش بینی می گردد این قراردادها در نیمه اول سال جدید منجر به انعقاد شد.
او ارزش تقریبی قراردادها را ۲,۵۰۰ میلیارد ریال و در زمینه احداث مخازن فرآورده های نفتی و انبارهای چند منظوره نگهداری کالا اعلام کرد.