سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی سازمان بنادر برای ایجاد زیرساخت‌های بندری
سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومانی سازمان بنادر برای ایجاد زیرساخت‌های بندری

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی، برای ایجاد شرایط مناسب و فراهم‌آوری زیرساخت‌های لازم جهت فعالیت مطلوب سرمایه‌گذاران، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان پروژه در دست اقدام دارد. علی‌اکبر صفایی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از روند فزاینده سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) خبر داد و تاکید […]

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی، برای ایجاد شرایط مناسب و فراهم‌آوری زیرساخت‌های لازم جهت فعالیت مطلوب سرمایه‌گذاران، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان پروژه در دست اقدام دارد.
علی‌اکبر صفایی، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از روند فزاینده سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) خبر داد و تاکید کرد: ابتدای امسال تا‌کنون، بیش از ۲هزار میلیارد تومان قرارداد سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در بندر امام امضا شده است. علی‌اکبر صفایی، خاطر نشان کرد: به موازات رشد سرمایه‌گذاری در بنادر کشور، به ویژه بندر امام خمینی(ره)، سازمان بنادر نیز در ایجاد زیرساخت‌ها و زیربناهای لازم موفق عمل کرده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: سازمان بنادر و دریانوردی، برای ایجاد شرایط مناسب و فراهم‌آوری زیرساخت‌های لازم جهت فعالیت مطلوب سرمایه‌گذاران، بیش از ۳ هزار میلیارد تومان پروژه در دست اقدام دارد. مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درباره روند تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی در بندر امام خمینی(ره) اظهار داشت: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۲ میلیون تن انواع کالاهای اساسی در بندر امام(ره) تخلیه و بارگیری شده است. به گفته صفایی، در حال حاضر بیش از ۱۰ فروند فروند کشتی حامل کالاهای اساسی در حال تخلیه است و تعداد زیادی در لنگرگاه، منتظر انجام امور بانکی هستند. مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از رشد ۲۲ درصدی کالاهای اساسی در مقایسه با سال قبل خبر داد و تاکید کرد: انباشت کالاهای اساسی در بنادر، اطمینان خاطری را برای کشور ایجاد کرده و حاکی از این است که در بخش ورود و تخلیه کالاهای اساسی در بنادر کشور هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد.

باید بتوانیم دریانورد متخصص و متعهد تربیت کنیم
علی‌اکبر صفایی با اشاره به اینکه اساس سازمان بنادر و دریانوردی، دریانورد است و باید بتوانیم دریانورد متخصص و متعهد تربیت کنیم تا اهرمی استراتژیک و اساسی داشته باشیم، اظهار داشت: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرجع حاکمیت دریایی از دریانورد، تردد ناوگان دریایی و سرمایه‌گذاری در حوزه دریایی حمایت می‌کند و تمام تلاش بر این است که شاهد تردد کشتی‌ها تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران باشیم.

باید شاهد فعالیت و پویایی کشتیرانی ایران باشیم
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۵۰ هزار فروند کشتی در بنادر کشور تردد می‌کنند و اساس حرکت کشتی‌ها، دریانورد است، تصریح کرد: علی‌رغم تحریم‌های ظالمانه و حداکثری اعمال شده، کشتی‌های خارجی به بنادر ایران تردد می‌کنند اما در عین حال باید شاهد فعالیت و پویایی کشتیرانی ایران باشیم، چرا که در غیر این صورت ابزار قدرت استراتژیک دریایی را از دست می‌دهیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد تجارت در دنیا امروزه از طریق حمل و نقل دریایی است، بیان کرد: کنترل دریا از اهمیت بسیار بالایی برای کشور برخوردار است و باید اشراف کاملی روی دریاهای خود داشته باشیم، همچنین توجه به مقوله دریا، تحولات دریانوردی، تحولات حوزه کشتیرانی و حمل و نقل دریایی از دیگر مواردی است که تحت هیچ شرایطی نباید از آن غافل شویم.

توجه ویژه به تولید
صفایی با تاکید بر اینکه توجه ویژه به مقوله تولید در کشور، امری بسیار ضروری است، عنوان کرد: در بنادر کشور باید به تجار داخلی و خارجی و نیز جذب بار بسیار توجه کنیم و با فعال کردن ظرفیت خالی بنادر، زمینه اشتغال را فراهم کنیم. وی ادامه داد: در عین حال یکی از برنامه‌های سازمان بنادر و دریانوردی، همکاری و تعامل اثرگذار با تجار، فعالان اقتصادی بخش خصوصی و نیز اعضای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران است.

ضرورت عملکرد مطلوب در مقابله با تحریم
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی برای فعالیت‌های بزرگ و عظیم در بنادر کشور در حال انجام است، بیان کرد: خدمت‌رسانی مطلوب به افرادی که در تعامل با دریا هستند از مهم‌ترین اهداف سازمان بنادر دریانوردی است و باید با رفع موانع و تسهیل فعالیت‌ها، شرایط مطلوبی را در این بخش رقم بزنیم.
صفایی با تاکید بر اینکه در بخش مقابله با تحریم باید عملکرد مناسبی داشته باشیم، عنوان کرد: نباید شاهد خودتحریمی در حوزه بنادر و دریانوردی کشور باشیم و بی اثر کردن تحریم و تسهیل تجارت دریایی و بندری از مهم‌ترین مسائلی است که باید مدنظر قرار گیرد.

حمایت از پرسنل سازمان بنادر به منظور بهبود شرایط معیشتی
وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به اینکه حمایت از پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی در دستور کار است، گفت: امیدوار هستیم به بهترین شکل ممکن مسائل معیشتی کارکنان این سازمان در ستاد و بنادر کشور پوشش داده شود.