سفرهای نوروزی مازندران تغییر چندانی نخواهد داشت
سفرهای نوروزی مازندران تغییر چندانی نخواهد داشت

  علیرغم شروع سفرهای نوروزی به دلیل شرایط ایجاد شده بسیاری از شهروندان ترجیح داده اند تا امسال سفر نوروزی خود را لغو کنند و این امر باعث شده تا با کاهش تقاضا از میزان پروازها نیز کاسته شود. مدیرکل فرودگاه رشت از کاهش ۷۰درصدی و مديركل فرودگاه‌هاي استان مازندران از کاهش ۱۵ درصدی سفرهای […]

 

علیرغم شروع سفرهای نوروزی به دلیل شرایط ایجاد شده بسیاری از شهروندان ترجیح داده اند تا امسال سفر نوروزی خود را لغو کنند و این امر باعث شده تا با کاهش تقاضا از میزان پروازها نیز کاسته شود. مدیرکل فرودگاه رشت از کاهش ۷۰درصدی و مديركل فرودگاه‌هاي استان مازندران از کاهش ۱۵ درصدی سفرهای هوایی این دو استان خبر دادند.
غلامرضا كريم آقايي، مدیرکل فرودگاه رشت از کاهش ۷۰درصدی سفرهای این استان خبر داد و گفت: با شیوع ویروس کرونا تقاضای سفر کاهش یافته است و برخی پروازها باطل شده اند.
آقایی ادامه داد: برخی شرکت های هواپیمایی از جمله ایران ایر و ایران ایرتور تا ۲۵ اسفند پروازهای خود را باطل کرده اند اما شرکت‏های دیگر از قبیل کاسپین و کیش ایر پروازهای خود را انجام می دهند. او با تاکید بر این که فرودگاه مشکلی برای پرواز ندارد، تصریح کرد: به لحاظ فرودگاهی مشکلی نداریم و فرودگاه آماده پذیرش پرواز است. آقایی با اشاره به این که روزانه ۱۰۲ پرواز رفت و برگشت به ۹ مقصد داخلی داریم، تصریح کرد:خوشبختانه تنوع پروازهای داخلی مناسب است و گاه در روزهای تعطیل نیز میزان پروازها افزایش می یابد.

سفرهای نوروزی مازندران تغییر چندانی نخواهد داشت
سعداله وطن خواه، مديركل فرودگاه‌هاي استان مازندران نیز در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به کاهش ۱۵ درصدی پروازها در فرودگاه‌های استان مازندران گفت: بعضی پروازها مانند پرواز کیش به دلیل کاهش مسافر ابطال شده است، اما پروازهای مشهد، شیراز و تهران علی رغم کاهش تقاضا تقریبا برقرار است. او در پاسخ به این که میزان سفرهای نوروزی نسبت به سال گذشته تا چه اندازه کاهش داشته است، تصریح کرد: سفر به مازندران در ایام نوروز بیشتر به شکل زمینی انجام می شود. شهروندان شهرهای مختلف ترجیح می دهند با خودروی شخصی و با عبور از شهرهای مختلف به مازندران برسند و کمتر از پرواز استفاده می کنند، بنابراین در سفرهای هوایی نوروزی این استان تغییرات چندانی ایجاد نمی شود.

توقف پروازهای رامسر
وطن خواه ادامه داد: معمولا در ایام نوروز سفرهای موردی به کشورهای آذربایجان و گرجستان انجام می شد که پیش بینی می کنیم با شرایط به وجود امده امسال پرواز برون مرزی نداشته باشیم.
پروازهای فرودگاه رامسر نیز چند روز است که متوقف شده، اما امیدواریم تا ۱۵ روز آینده دوباره پروازها رونق بگیرد.
قراردادهای بندری در ۷ بندر کشور بازنگری شد
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی گفت: پس از محاسبه نرم های عملیاتی در بخش کانتینری و غیرکانتینری، استانداردسازی نرم ها در گروه های کالایی مختلف و در بنادر مختلف در دستور کار قرار می گیرد.
روانبخش بهزادیان در در خصوص بازنگری قراردادهای بندری اظهار کرد: بازنگری قراردادهای بندری از سال گذشته آغاز و در این راستا قراردادهای بنادر انزلی، نوشهر، امیرآباد، فریدون کنار در شمال و بنادر خرمشهر، آبادان، امام خمینی(ره) در جنوب بازنگری شده اند.
وی ادامه داد: قراردادهای کانتینری بندر شهیدرجایی، بوشهر، آستارا و گناوه در دست اقدام است و اگر شرایط بازنگری فراهم شود، سایر قراردادها نیز بازنگری می شوند.
به گفته مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، سال آینده قراردادهای کانتینری و جنرال کارگوی بنادر بوشهر، گناوه، آستارا در صورت کاهش بیشتر کالا و قراردادهای جنرال کارگوی بندر شهیدرجایی در صورت لزوم بازنگری می شوند. بهزادیان با بیان اینکه محاسبه نرم های عملیاتی در بخش کانتینری و غیرکانتینری در نرم افزارهای عملیاتی جیکامز و ccs در دست اقدام است، گفت: این موضوع در سه ماهه ابتدایی سال آینده عملیاتی خواهد شد.
مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، خاطرنشان کرد: پس از این مرحله، استانداردسازی نرم ها در گروه های کالایی مختلف و در بنادر مختلف در دستور کار قرار خواهد گرفت که این نرم های مصوب پس از تصویب در مراجع ذی ربط و در چارچوب الزامات مربوط به قانون تسریع در امر تخلیه و بارگیری در بنادر، اجرایی و ابلاغ می شود.
مورد مشکوک مبتلا به کرونا ویروس در بنادر
استان هرمزگان گزارش نشده است
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گفت: تاکنون مورد مشکوک مبتلا به کرونا ویروس در بنادر استان گزارش نشده و با انجام اقدامات ۲۴ ساعته کنترلی تمام کشتی‌ها در مبدا و مقصد ضدعفونی می‌شوند.
اله مراد عفیفی پور درخصوص انتقال مسافران ایرانی از بنادر کشورهای حاشیه خلیج فارس به ایران و اقدامات انجام شده در بحث جلوگیری از انتشار ویروس کرونا اظهار داشت: در این خصوص تمام شناورهای ورودی به بندر شهید باهنر در مبدأ و پیش از پهلوگیری قرنطینه شده و مسافران از سوی مسئولان بهداشتی مورد بازرسی قرار می‌گیرند.
وی با اشاره به این‌که تمام کشتی‌ها پیش از ورود به بندر و پهلوگیری باید اجازه مسئولان بهداشتی بندر را داشته باشند، تصریح کرد: با هدف مقابله و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا و راه‌های حفاظت برابر آن تمامی پرسنل بنادر و تمامی نیروهای شرکت‌های خصوصی فعال در بندر شهید رجایی و باهنر با راه‌های مقابله با این بیماری آشنا و به آن‌ها آموزش‌های لازم داده شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان در ادامه گفت: در کنار آموزش پرسنل، شناورهای مسافری و سالن‌های مسافری به طور مستمر ضدعفونی می‌شوند. این شرایط به نحوی است که کشتی در سفرهای داخلی و خارجی پیش از حرکت و مسافرگیری کاملا ضدعفونی شده و مسافران مورد بازرسی قرار می گیرند. این اتفاق بعد از رسیدن به مقصد باز تکرار شده و تمامی کشتی‌های مسافربری طی روز چندین بار ضدعفونی می‌شوند.
وی افزود:‌ همچنین از جمله اقدامات صورت گرفته در بنادر هرمزگان نصب بنر و توزیع بروشورهای آموزشی بوده است.