سهمیه ثبت جهانی ایران در سال ۱۴۰۱ به همدان اختصاص یافت
سهمیه ثبت جهانی ایران در سال ۱۴۰۱ به همدان اختصاص یافت

    همدان، خبرنگار روزنامه جمله: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان گفت: سهمیه ثبت جهانی سال ۱۴۰۱ به پرونده «منظر تاریخی هگمتانه تا همدان» اختصاص یافت. علی مالمیر اظهار کرد: «منظر تاریخی شهری هگمتانه تا همدان» که پرونده آن برای ثبت جهانی به یونسکو ارسال شده بود در شورای بررسی اولویت‌های ثبت جهانی […]

 

 

همدان، خبرنگار روزنامه جمله:

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان گفت: سهمیه ثبت جهانی سال ۱۴۰۱ به پرونده «منظر تاریخی هگمتانه تا همدان» اختصاص یافت.
علی مالمیر اظهار کرد: «منظر تاریخی شهری هگمتانه تا همدان» که پرونده آن برای ثبت جهانی به یونسکو ارسال شده بود در شورای بررسی اولویت‌های ثبت جهانی وزارتخانه سهمیه سال ۱۴۰۱ کشورمان را به خود اختصاص داد.
وی با بیان اینکه این موضوع قبلا نیز مطرح شده بود و اکنون قطعی شد ادامه داد: یک سال بعد ارزیابان یونسکو برای بررسی وضعیت پرونده در همدان حضور خواهند یافت و ما طی این مدت فرصت داریم که موانع ثبت جهانی را برطرف کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری همدان با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند و شورای راهبردی آن نیز با حضور استاندار تشکیل شده است عنوان کرد: با ورود فعالانه معاون عمرانی استاندار و فرمانداری موضوع ثبت جهانی در دستور کار قرار گرفته و یکی از بزرگترین موانع، حذف سواره از عرصه هگمتانه است که هم در شورای ترافیک استان مصوب شده و راه جایگزین از سوی شهرداری اجرا خواهد شد.
وی یادآور شد: یکی از کارهای دیگر ‌برای رفع موانع، ساماندهی بازار، میدان امام، خیابان‌های بوعلی، باباطاهر، شهدا، تختی و بخش‌هایی از خیابان شریعتی است.
مالمیر خاطرنشان کرد: کشور در هر سال یک سهمیه برای ثبت جهانی دارد که در سال ۱۴۰۱ سهمیه کشورمان پرونده «منظر تاریخی هگمتانه تا همدان» است که به یونسکو ارسال شده است.

دیدار کارکنان منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان با نماینده ولی فقیه در استان

مدیرکل و معاونین و روسای اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان  با آیت‌الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان دیدار کردند.
آیت الله نورمفیدی  در دیدار با کارکنان منابع طبیعی استان گلستان اظهار داشت: انفال در مباحث فقهی جایگاه مهمی دارد که منابع طبیعی از جمله مهمترین انفال بوده و وظیفه حکومت‌ها حفظ و حراست آن است.
وی با بیان اینکه گلستان بهره وافری از مناظر و منابع طبیعی دارد، افزود: باید به مسائل عمیق و ریشه‌ای نگاه کنید در غیر این صورت این منابع الهی به سرعت نابود می‌شود.
نماینده ولی فقیه در گلستان جنگلبانی را به عنوان شغل  مقدس نام برد و افزود: اگرچه در جامعه  مشاغل مهمی وجود دارد که در جای خود قابل احترام است ولی از آنجا که کار در منابع طبیعی و شغل مقدس جنگلبانی مواجهه مستقیم با امانت الهی را دارد، از جایگاه برجسته‌ای برخوردار است.
وی خطاب به کارکنان منابع طبیعی گفت: مباحثی همچون آبخیزداری و آبخوانداری، زراعت چوب و به ویژه حفاظت از جنگلها و مراتع از موضوعات مهم منابع طبیعی است که باید به شکل تخصصی مورد بررسی و پیگیری واقع شود.

 

خدمات رایگان دامپزشکی گلستان به دامدار خسارت دیده منطقه چمن ساور کردکوی

یکی از وظایف اساسی و ذاتی دامپزشکی حفظ و حراست از سرمایه‌ی دامی است.
دکترغلامرضا محرابی مدیرکل دامپزشکی استان گلستان گفت: اکیپ واکنش سریع دامپزشکی استان در پی گزارش رخداد تلفات غیرعادی در یکی از واحدهای دامی شهرستان کردکوی در منطقه چمن ساور که یکی از مناطق صعب العبور استان است بلافاصله با تجهیز امکانات و ملزومات دارویی به محل اعزام شدند که در ابتدا پس از بررسی وضعیت  این واحد مشخص شد که دام‌های این دامدار عزیز به علت تغذیه نامناسب دچار لاغری مفرط شده‌اند که همین امر موجب تضعیف سیستم ایمنی دام‌ها شده بود.
محرابی افزود: اداره کل دامپزشکی استان در راستای حفظ و حراست از سرمایه‌های دامی که جزء وظایف اساسی دامپزشکی است با تشخیص علت اصلی تلفات به تجویز و تزریق انواع مکمل‌های دارویی ویتامینه و ضد عفونی محل دامداری اقدام کرد که این عملیات به صورت کاملاً رایگان برای این دامدار صورت گرفت.
وی همچنین گفت: کارشناسان ما ضمن اجرای عملیات درمانی و  ضد عفونی توصیه‌های لازم بهداشتی و مدیریتی را  نیز به دامدار ارائه دادند .
مدیر کل دامپزشکی استان به دامداران توصیه کرد : دامداران عزیز خصوصاً دامداران در مناطق کوهستانی و برفگیر لازم است قبل از شروع بارش‌های زمستانه نسبت به انتقال و جابجایی دام‌های خود به مناطق کوهپایه‌ای  و پایین دست اقدام کنند تا در فصل سرد و با کم شدن میزان علوفه وضعیت تغذیه‌ای دامها با مشکل روبرو نشوند