سوداگران رمزارز توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند
سوداگران رمزارز توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند

  وزارت اطلاعات در اطاعیه‌ای اعلام کرد: یکی از بزرگترین شبکه‌های سازمان‌یافته کلاهبرداری در سطح کشور توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت و عناصر آن دستگیر شدند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) یکی از بزرگترین شبکه‌های سازمان‌یافته کلاهبرداری در […]

 

وزارت اطلاعات در اطاعیه‌ای اعلام کرد: یکی از بزرگترین شبکه‌های سازمان‌یافته کلاهبرداری در سطح کشور توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت و عناصر آن دستگیر شدند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت اطلاعات، با اشراف اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) یکی از بزرگترین شبکه‌های سازمان‌یافته کلاهبرداری در سطح کشور شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت. این باند با فریب افکار عمومی و تشویق افراد به خرید و سرمایه‌گذاری در رمز ارز مجعول«کینگ‌مانی»، مبالغ هنگفتی را از زیر مجموعه‌های خود کسب کرده و با ایجاد نوسانات ساختگی در قیمت رمز ارز ادعایی، اقدام به خرید و فروش آن کرده است. در این عملیات اعضا این باند با حکم مرجع قضایی دستگیر و به‌دلیل تعداد زیاد مالباختگان، پرونده آنان در سیر مراحل قضایی است. وزارت اطلاعات ضمن هشدار به سوداگران و کلاهبرداران حوزه‌ رمز ارزها، به اطلاع مردم شریف ایران می‌رساند که به‌دلیل وجود مخاطرات سرمایه‌گذاری در این قبیل بازارها، توجه بیشتری کنند.
واکنش پکن به درخواست واشنگتن از چین برای کاهش واردات نفت از ایران
وزارت امورخارجه چین در واکنش به برخی گزارش ها مبنی بر درخواست واشنگتن از پکن برای کاهش واردات نفت از ایران تاکید کرد که آمریکا می بایست دست از مجازات های فرا مرزی خود علیه اشخاص و کشورهای ثالث و اعمال قانون علیه آنها بردارد.
به گزارش روزنامه گلوبال تایمز، سخنگوی وزارت امورخارجه چین در کنفرانس خبری هفتگی خود به گزارش رسانه ها مبنی بر اینکه واشنگتن از پکن خواسته است تا واردات نفت خود از ایران را کاهش دهد، واکنش نشان داد.
سخنگوی هووآ چان یینگ سخنگوی وزارت امورخارجه چین دیروز (چهارشنبه) در پاسخ به سوالی درباره گزارش خبرگزاری رویترز در این باره تاکید کرد که همکاری های پکن با تهران در چارچوب قوانین و حقوق بین الملل است و آمریکا باید دخالت در امور دیگران را متوقف کند.
وی خاطر نشان کرد: موضع پکن درخصوص همکاری ایران و چین در زمینه های اقتصادی و تجاری، شفاف و اصولی بوده و این همکاری ها همواره بر مبنای قوانین و حقوق بین الملل انجام گرفته است.
هووآ افزود: ایران و چین همواره بر مبنای اصول برابری و منفعت متقابل، تعامل برد -برد و تجاری سازی با یکدیگر همکاری داشته اند.
این دیپلمات چینی در ادامه تاکید کرد که پکن با هر گونه تحریم یکجانبه مخالف است و از ایالات متحده خواست تا دست از مجازات های فرا مرزی خود علیه اشخاص و کشورهای ثالث بردارد.
خبرگزاری رویترز به نقل از مقامات اروپایی و آمریکایی گزارش داده است که آمریکا اخیرا وارد مذاکراتی دیپلماتیک با چین شده است تا خرید نفت خام از ایران را کاهش دهد.
به گزارش رویترز، این باور وجود دارد که خرید نفت ایران توسط شرکت های چینی، با وجود تحریم های آمریکا به اقتصاد ایران کمک کرده است؛ درحالی که این تحریم ها طراحی شده اند تا جلوی فروش نفت ایران را بگیرند و بر این کشور اعمال فشار کنند تا برنامه هسته ای اش را متوقف کند.
امیدواریم بتوانیم تاخیر ۲۲ ماهه در ساخت نیروگاه‌های اتمی را جبران کنیم
رییس سازمان انرژی اتمی در حاشیه مذاکراتش با مقامات روس اتم در مسکو با اشاره به تاخیر ۲۲ ماهه در زمان بندی ساخت و راه‌اندازی دو پروژه نیروگاهی گفت: امیدواریم با زمان بندی که در این دور مذاکرات تفاهم می کنیم بتوانیم مانع از ادامه این تاخیر و جبران آن شویم.
محمد اسلامی پس از مذاکرات با مقامات روس اتم اظهار کرد: مذاکرات روز سه‌شنبه ما در امتداد قراردادها و تفاهم نامه هایی بود که بین دو کشور است و در چند سال گذشته به دلالیل گوناگون دچار کاستی هایی شده است. ما سعی کردیم در این دور از مذاکرات سنگ بنای جدیدی را با ساز و کارهای متفاوت پایه گذاری کنیم و تفاهم های اولیه هم انجام شد که البته همکاران ما دارند بخش های مختلف باقی مانده را مذاکره می کنند تا با تصویری روشن بتوانیم پروژه ها و برنامه ها در حوزه هسته ای را سریع تر به سرانجام برسانیم.
رییس سازمان انرژی اتمی گفت: همچنین درباره شرایطی که باید در رابطه با پرداخت های مالی مان ایجاد شود صحبت کردیم تا با زمان بندی‌هایی که الان تفاهم می کنیم بتوانیم بهتر عمل کنیم تا پروژه به تاخیر برخورد نکند و این ۲۲ ماه تاخیری که تا الان داشتیم، اولا بیشتر نشود، ثانیا با افزایش راندمان پروژه تاخیر را جبران کنیم.
محسنی بندپی: ستاد کرونا برای بازگشت ایمن زائران برنامه داشته باشد
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت که وزارت بهداشت باید برای بازگشت ایمن زوار برنامه و فکری داشته باشد چون در غیر این صورت کشور آسیب می بیند.
محمدعلی محسنی بندپی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به بازگشت زائران اربعین گفت: ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام کرده که در هنگام بازگشت زائران از آنها تست پی سی آر گرفته می شود، این تست سریع خواهد بود با این وجود با توجه به حجم وسیع بازگشت زوار، قطعا باید ستاد کرونا تدبیرات لازمی اتخاذ کند تا افراد مبتلا وارد جامعه نشوند.
وی اضافه کرد: باید جلوی ورود افراد مبتلا به کرونا به کشور گرفته شود که برای این مهم باید ستاد کرونا برنامه ای برای بازگشت ایمن زوار داشته باشد در غیر این صورت کشور آسیب می بیند.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم تاکنون پروتکل ها را رعایت کرده و بسیاری واکسن زده اند و برای آنکه مجددا شاهد شیوع گسترده این ویروس نباشیم باید از زائران تست پی سی آر گرفته شده و حتی برای گرفتن تست پایگاه هایی در مناطق مرزی مستقر شوند، تا افراد مشمول و مبتلا از افراد سالم جدا شده که کشور مجددا وارد پیک بعدی نشود.
واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ سال با توجه به نظرات علمیِ قوی انجام شود
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: به نظرم خوب است که به قطعیت علمی در مورد واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ سال رسیده شود و با تامل، تانی و نظرات علمی قوی تری این اتفاق بیفتد.
فاطمه رحمانی با تاکید بر ضرروت رعایت پروتکل های بهداشتی با توجه به انجام واکسیناسیون بیان کرد: تا وقتی که پروتکل های بهداشتی از سوی مردم رعایت شده، خوب جواب داده است و بعضا که بی توجهی صورت گرفته دچار مشکل شدیم، بنابراین توقع از مردم این است که حتما پروتکل های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در رابطه با واکسیناسیون دانش آموزان در سنین پایین تصریح کرد: بعضا نظرات متناقضی بین متخصصین در خصوص واکسینه کردن افراد زیر ۱۸ سال وجود دارد. آن طور که اعلام شده ۱۰ میلیون دز واکسن برای زنان باردار وارد کشور می شود که علی القاعده تعداد زنان باردار در کشور این تعداد نیست و قرار است برای دانش آموزان یا بقیه افراد از منظرهای ریسک استفاده شود. رحمانی در ادامه تاکید کرد: من متخصص نیستم، اما نظرات متخصصین را دنبال می کنم، واکسینه کردن دانش آموزان بین متخصصین امر تناقض دارد و کار علمی بالینی جدی در این رابطه اتفاق نیفتاده و تقریبا بیشتر با استناد به چند مقاله این کار صورت می گیرد که خوب است با تامل، تانی و نظرات علمی قوی تری این اتفاق بیفتد.