نائبرئیس هیئتمدیره بانک صادرات ایران گفت: بانک صادرات ایران در سال «جهش تولید»، با برنامهریزی و ایجاد طرحها و روشهای نوین به دنبال شتاب بخشیدن به حرکت صنایع پیشران کشور است. امیر یوسفیان در مراسم افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی در شیراز گفت: مجموعههای تولیدی بزرگ برای پیشبرد اهداف و […]
نائبرئیس هیئتمدیره بانک صادرات ایران گفت: بانک صادرات ایران در سال «جهش تولید»، با برنامهریزی و ایجاد طرحها و روشهای نوین به دنبال شتاب بخشیدن به حرکت صنایع پیشران کشور است.
امیر یوسفیان در مراسم افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی در شیراز گفت: مجموعههای تولیدی بزرگ برای پیشبرد اهداف و طرحهای توسعهای و تولیدی خود نیاز به حامی و همراه مالی در کنار خود دارند. بانک صادرات ایران نیز به عنوان یک موسسه معظم مالی، همواره حامی و در کنار صنایع و مجموعههای بزرگ تولیدی برای اجرای پروژههایشان بوده است و در شرایط دشوار امروز، این همراهی بیش از گذشته وجود دارد. وی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی در دوران تحریم گفت: صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، از جمله صنایعی هستند که آسیبهایی در دوران تحریم دیدهاند. البته در این شرایط سفارش انجام کار برای مجموعههای داخلی بیشتر شده و نیاز برای دریافت تسهیلات و اعتبارات ریالی شبکه بانکی کشور افزایش یافته است. نائبرئیس هیئتمدیره بانک صادرات ایران ادامه داد: اتفاق مهم دیگر که ضرورت همکاری نظام بانکی و مجموعههای تولیدی را افزایش داد، کمرنگ شدن خرید اعتباری و نسیهفروشی در کشور است. همچنین با توجه به تورم فزاینده، تقاضای مبلغی تسهیلات نیز افزایش یافته است. در همین راستا بانک صادرات ایران با هدف احیای خرید اعتباری و افزایش میزان اعتبار، طرح طراوت را در سال ١٣٩٨ اجرایی کرده و فاز دوم این طرح نیز در سال جهش تولید رونمایی شد. معاون سابق اعتبارات بانک صادرات ایران با اشاره به مزیتها و کارکردهای طرح طراوت گفت: در قالب این طرح، خرید و فروش اعتباری و نسیه را به اقتصاد کشور بازگرداندیم. ضمن اینکه مشکل نقدینگی برای فروشنده نیز ایجاد نشده است. وی ادامه داد: در قالب این طرح، اعتبارات اسنادی ریالی در نظام خرید و فروش احیا شده و تولیدکننده میتواند مواد اولیه مورد نیاز خود را یکساله خریداری کند و کالای تولید شده خود را یکساله بفروشد. ضمن اینکه هر دو طرف میتوانند در صورت نیاز وجه اعتبار اسنادی خود را در بانک نقد کنند. نائب رئیس هیئتمدیره بانک صادرات ایران با اشاره به تفاهمنامه امضا شده این بانک با انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران و امضای قرارداد ٢٥هزار میلیارد ریالی با این انجمن گفت: در قالب این تفاهمنامه توانستهایم خدمات تسهیلاتی و تعهداتی ویژهای را در اختیار اعضای این انجمن قرار دهیم.