شرکت‌های تعاونی برتر استان کرمانشاه تجلیل شدند
شرکت‌های تعاونی برتر استان کرمانشاه تجلیل شدند

é کرمانشاه – الهه فرهادی به مناسبت بزرگداشت هفته تعاون در مراسمی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از پنج شرکت تعاونی برتر استانی منتخب هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر در محل سالن جلسات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی استانداری تجلیل به عمل آمد. در ابتدای این […]

é کرمانشاه – الهه فرهادی

به مناسبت بزرگداشت هفته تعاون در مراسمی با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از پنج شرکت تعاونی برتر استانی منتخب هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر در محل سالن جلسات سردار شهید حاج قاسم سلیمانی استانداری تجلیل به عمل آمد.
در ابتدای این مراسم معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: تعاونی‌ها می‌توانند شتابدهنده اشتغالزایی در کرمانشاه باشند.
بهزاد باباخانی اظهارداشت: با توسعه فرهنگ تعاون می‌توان به اشتغالزایی بیشتر برای جوانان به ویژه دانش آموختگان دانشگاهی کمک کرد.
باباخانی از نقش تعاونی‌ها در اقتصاد کشور نام برد که بر اساس قانون اساسی در کنار دو بخش دولتی و خصوصی به عنوان رکن سوم اقتصاد کشور محسوب می‌شوند و اظهار کرد: ماموریت بخش تعاون ایجاد اشتغال برای افرادی است که سرمایه کافی ندارند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از قدمت بیش از صد ساله تعاونی‌ها در کشور یاد کرد و با بیان اینکه هم اکنون در کشور بیش از صد هزار تعاونی فعال داریم، ادامه داد: کرمانشاه سه درصد از تعاونی‌های کشور را به خود اختصاص داده که با توجه به جمعیت استان سهم بیشتری از تعاونی‌های کشور داریم و این امر بیانگر پویایی حوزه تعاون در استان است.
وی با بیان اینکه دو حوزه جوانان تحصیل کرده و بانوان عامل تفاوت نرخ بیکاری ما با میانگین کشور هستند، خاطرنشان کرد: باید تعاونی‌ها را در این دو حوزه فعال‌تر کنیم.
باباخانی یکی از موارد مهمی که تعاونی‌ها باید مد نظر قرار دهند را بروز شدن دانست و گفت: باید به سمت ساختارهای جدید سهام داری و مدیریت در تعاونی‌ها برویم.
وی خواستار فعال شدن تعاونی‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان شد و تأکید نمود: تعاونی‌ها به کمک صادرات استان بیایند
باباخانی از سهم ۸۳ میلیون دلاری تعاونی‌ها از صادرات سال گذشته استان هم یاد کرد و این سهم را با توجه به ظرفیت‌های صادراتی استان و پتانسیل‌هایی که در تعاونی‌ها داریم کم ارزیابی کرد.
وی بر لزوم فعال شدن شرکت‌های توسعه و عمران در شهرستان‌های استان نیز تاکید کرد.
بهزاد باباخانی افزود: در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه با پیشنهاد استاندار مقرر شد قرارگاه ملی اشتغال برای کرمانشاه تشکیل شود که این پیشنهاد مورد موافقت رئیس جمهور قرار گرفت.
وی ادامه داد: این قرارگاه به زودی به ریاست آقای مرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور آغاز به کار خواهد کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه با اشاره به تعریف بسته شش وجهی برای این قرارگاه، تاکید کرد: در نظر گرفتن مشوق‌هایی برای توسعه سرمایه‌گذاری در استان در حوزه‌های مالیاتی، تامین اجتماعی و … یکی از مهمترین این وجوه است.
باباخانی با بیان اینکه در وجه دیگر پیشنهاد تامین مالی خصوصا برای طرح‌های خاص استان را داده‌ایم، عنوان کرد: درخواست داشتیم بانک‌های بزرگ خط اعتباری ویژه‌ای برای طرح‌های کرمانشاه در نظر بگیرند.
وی یکی دیگر از مواردی که در این بسته مد نظر قرار گرفته را در نظر گرفتن تخفیف ۲۵ درصدی سود بازرگانی برای واردات کالا از مرزهای استان اعلام و یادآوری کرد: برخی از استان‌های جنوبی از این مزیت برخوردار بودند و ما هم تلاش می‌کنیم با هدف رونق واردات، ایجاد اشتغال و کمک به کاهش قیمت تمام شده کالاها و به دنبال آن کاهش نرخ تورم، این تخفیف برای کرمانشاه نیز لحاظ شود.
در ادامه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با بیان اینکه بیش از ۳ هزارو ۱۰۰ تعاونی در استان کرمانشاه فعال هستند گفت: تعاونی‌ها بیش از ۵۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه ایجاد کرده‌اند.
مختار احمدی با اشاره به اینکه در استان ۳۱۰۰ تعاونی با عضویت یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر فعالیت دارند، گفت: تعاونی‌ها بیش از ۵۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه ایجاد کرده‌اند.
وی با اشاره به اینکه یکی از شاخه‌های اصلی اقتصاد مقاومتی تعاون هست و سرمایه در بخش تعاون یک سرمایه‌ای کاملاً مردمی است، افزود: مردمی کردن اقتصاد از الزامات اقتصاد مقامتی است.
وی با بیان اینکه دولت مردمی در تدوین برنامه‌های خود به مردمی کردن اقتصاد نگاه ویژه‌ای دارد گفت: این فرصت مغتنمی است که در تقویت حوزه تعاون اقداماتی انجام دهیم.
احمدی یکی از راه‌های اشتغال به کار فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل تعاونی دانست و ادامه داد: دانش آموختگان دانشگاهی می‌توانند با تجمیع سرمایه اندک خود با راه‌اندازی بنگاه‌های اقتصادی برای خودشان اشتغال ایجاد نمایند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به فعالیت ۲۹ تعاونی مرزنشین در شش شهرستان استان با ۲۰۰ هزار نفر عضو فعال، یادآور شد: در کرمانشاه ۳۶۸ تعاونی بانوان نیز با عضویت ۴۶۳۰ نفر داریم که کمک بسزایی به اشتغال بانوان کرده است.
مختار احمدی ادامه داد: تعاونی‌های کرمانشاه در سال گذشته ۸۳ میلیون دلار صادرات به کشور عراق و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس داشته‌اند.
وی با بیان اینکه در کرمانشاه تعاونی‌های بزرگ و موفقی داریم، شرکت تعاونی ۱۸۲۰ تولید تایر کرد، تعاونی لبنیاتی مانیزان، تعاونی ۲۳۵ بیمارستان بیستون، تعاونی کلینیک چشم پزشکی نور، تعاونی مصرف کارکنان مخابرات( فروشگاه پیام) و… را از مهمترین آنها برشمرد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه به تشکیل شرکت‌های توسعه و عمران شهرستانی در جهت رشد و توسعه شهرستان و هدایت منابع مردمی به بخش تولید و بسترسازی برای حضور تعاونی‌ها در فعالیت‌های اقتصادی اشاره نمود و اضافه نمود: تاکنون پنج شرکت تعاونی در شهرستان‌های تابعه استان با حداقل نیم درصد از جمعیت شهرستان تشکیل شده و با تاکید استاندار ان‌شاءالله تا پایان سال در سایر شهرستان‌ها این تعاونی‌ها ثبت خواهند شد.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که با مشارکت و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران شهرستان‌های تابعه، بانک‌های عامل و مشارکت خود مردم بتوانیم سهم تعاون را در اقتصاد استان ارتقا دهیم.
در ادامه این دیدار غفار محمدی به نمایندگی از اتاق تعاون استان، غفور احمدی به نمایندگی از خانه تعاونگران استان و تنی چند از تعاونی‌های برتر استان به نمایندگی از سایرین در خصوص مقوله تعاون مطالبی را ایراد نمودند.
در پایان این مراسم از شرکت تعاونی ۳۴۲۳ مجتمع خدماتی رفاهی و جایگاه سوخت آوای هیوای قصرشیرین، شرکت تعاونی ۹۷۳ پرورش ماهی قصرشیرین، شرکت تعاونی ۲۲۰۳ شیاکو شهرستان سرپل ذهاب، شرکت تعاونی ۱۰۸۴ ارائه خدمات به دامداران شهرستان سرپل ذهاب و اتحادیه بازرگانی شرکت‌های تعاونی مصرف فرهنگیان استان کرمانشاه به عنوان پنج منتخب هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر استان کرمانشاه با اهدا لوح و تندیس تجلیل به عمل آمد.

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس:
جذب نیروهای بومی در سال گذشته قابل مقایسه با سال‌های قبل نیست

é استان بوشهر
é مریم کرم پورنیا

نشست خبری سخاوت اسدی، مدیر عامل سازمان منطقه ویژه ‍ارس با حضور محمد علی موسوی، مدیر کار و خدمات اشتغال، خسرو افروزه، معاون توسعه اقتصادی و جذب سرمایه و محمد باقر یوسف‌زاده مدیر روابط عمومی و تشریفات سازمان منطقه ویژه پارس و نزدیک ۲۰۰ نفر از اصحاب رسانه، فعالین اجتماعی و مجازی استان بوشهر ظهر روز دوشنبه ۱۴ شهریورماه برگزار شد.
اسدی در مورد تعداد زیادی از سوالات خبرنگاران در زمینه آلودگی منطقه ویژه پارس گفت؛ هیچ کسی نمی‌تواند منکر آلودگی صنعتی در این منطقه شود اما اینکه این آلودگی به دلیل ترکیبات آن منشاء بیماری سرطان باشد و یا اینکه نرخ این بیماری در منطقه پارس بالاتر از میانگین سایر نقاط کشور باشد توسط هیچ دستگاهی چه دانشگاه علوم پزشکی و سازمان محیط زیست استان بوشهر تایید نشده است.
وی ادامه داد؛ سازمان منطقه ویژه پارس از پژوهش‌ها و تحقیقات در زمینه شناخت و رفع اثرات آلودگی در منطقه حمایت کامل می‌کند و تمام تلاش خود را جهت کاهش فلرینگ در منطقه انجام خواهد داد.
مدیرعامل سازمان منطقه ویژه پارس افزود؛ پروژه اولین واحد پالایشی سرمایه‌گذاری در منطقه پارس شمالی در هفته دولت آغاز به کار کرد که نشان‌دهنده عظم راسخ وزارت نفت برای توسعه این منطقه است و بحثی در مورد جا به جایی این منطقه در دستور کار نیست.
اسدی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاران در زمینه تعهد وزارت نفت در بحث مسئولیت‌های اجتماعی گفت؛ در هفته دولت بیش از ۲۷ طرح عام المنفعه در استان بوشهر توسط وزارت نفت به بهره‌برداری رسید و اعتباری بالغ بر ۱۳۷۷ میلیارد تومان برای این امر اختصاص یافت و جا دارد دستگاه‌ها ذی ربط استان بوشهر با اجرای پروژه‌ها مصوب این مبلغ را جذب نمایند.
مدیرعامل منطقه ویژه پارس افزود؛ مدعی هستم در زمینه اشتغال نیروهای بومی کاری که صورت گرفته قابل مقایسه با سال‌های قبل نیست به طوری که در سال ۱۴۰۰ اشتغال نیروهای بومی ۲۲۲۲ نفر بوده است و اکنون در ۵ ماهه نخست سال این رقم ۲۰۴۸ نفر است و امیدواریم با پروژه‌های تعریف شده این رقم به بالای ۵۰۰۰ نفر در پایان سال برسد.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در زمینه تعارض اراضی منطقه ویژه و برخی شهرها و روستاهای منطقه پارس جنوبی گفت؛ با تهیه نقشه‌های خط نگار از منطقه میزان دقت تعیین اراضی منطقه افزایش یافته است و محدوده تمامی روستاها و شهرهای منطقه را به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی واگذار کرده‌ایم.

 

سرپرست شهرداری بابل:
نرم‌افزار هوشمند نام‌گذاری معابر و خیابان‌ها راه‌اندازی می‌شود
سرپرست شهرداری بابل گفت: نرم‌افزار هوشمند نام‌گذاری معابر و خیابان‌ها، راه‌اندازی می‌شود.
مهدی کیانی در بازدید از پروژه‌های شهرداری بابل با بیان اینکه اجرای عملیات بازبینی و اصلاح چراغ‌های روشنایی با هدف ارتقای کیفیت بصری و ایجاد بستری مناسب برای آسایش و امنیت بیشتر شهروندان انجام می‌شود، اظهار کرد: اکیپی از کارشناسان سازمان سیما، منظر و فضای سبز با حضور میدانی در معابر کم‌نور اقدام به اجرای طرح کردند و در قالب این طرح خیابان‌های متعددی از مزیت روشنایی مطلوب شبانه برخوردار خواهد شد.
وی افزود: میدان شهید کشوری ازجمله مسیرهایی است که از دیرباز با مشکلات متعددی مواجه بوده است که با تلاش مجموعه فضای سبز، نارسایی‌های موجود در این محور پرتردد مورد بازبینی و اصلاح قرار گرفت و روشنایی کامل برقرار شد.
سرپرست شهرداری بابل خاطرنشان کرد: با هدف دقت بیشتر، هدفمند کردن و تسهیل در ارائه خدمات، نام‌گذاری معابر، کوچه‌ها و میادین شهری بابل به زودی در نرم‌افزاری هوشمند و جامع بارگذاری و قابل ارائه خدمات خواهد بود.
کیانی تصریح کرد: مطابق قانون، نام‌گذاری کوچه‌ها و معابر از جمله وظایف شورای اسلامی شهر است که از طریق کمیسیون فرهنگی شورا راهبری شده است و امور اجرایی آن برعهده سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری است.
وی ابراز امیدواری کرد که با راه‌اندازی این سامانه، خدمات سازمان در این حوزه از ارتقای کیفی مناسبی برخوردار شود و رضایت شهروندان را در پی داشته باشد.

تامین و توزیع ۲۵۲۰ تن کود کشاورزی سولفات پتاسیم در مازندران
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی مازندران از تامین و توزیع۲۵۲۰ تن کودهای کشاورزی از نوع سولفات پتاسیم در سطح استان مازندران از ابتدای سال جاری خبر داد.
رضا افراسیابی با اعلام این مطلب افزود: سولفات پتاسیم تامین شده از طریق شبکه توزیع خصوصی، تعاونی روستایی، تعاونی تولید و شرکتهای خدمات مشاورهای فنی کشاورزی در بین کشاورزان متقاضی در سطح استان مازندران توزیع شد.
وی با اشاره به کاهش قیمت کودهای فسفاته و پتاسه از سال جاری تاکنون افزود خوشبختانه با استقبال خوب کشاورزان شاهد توزیع قابل توجه کودهای فسفاته و پتاسه در سطح استان مازندران بودهایم که ادامه این روند افزایش کیفی تولیدات بخش کشاورزی را در سطح استان مازندران به دنبال خواهد داشت.

رئیس شورای شهر رشت:
رشت به واسطه کم کاری‌های گذشته عقب ماندگی‌های زیادی دارد
رئیس شورای شهر رشت این شهر در گذشته جزء اولینها بوده است، گفت: رشت به واسطه کم کاریهای گذشته عقب ماندگیهای زیادی دارد.
محمدحسین واثق کارگرنیا در دیدار صمیمی با جمعی از اصحاب رسانه‌های مکتوب با اشاره به اینکه رسانه به عنوان یکی از ابزارهای مهم ارتباط مردم و مسئولین است، اظهار کرد: ثبات مدیریتی مطالبه مهم رسانه، مردم و اعضای شورای شهر است اما کم کاری و بی توجهی نسبت به این موضوع خیانت به شهروندان بود.
وی با بیان اینکه ما طی آن مدت شاهد در جا زدن‌ها بودیم و به همین علت شورا مجبور شد که در این باره تجدید نظر کند، ادامه داد: در این مدت شاهد اقدامات خوبی از سوی سرپرست شهرداری رشت هستیم و بازخوردهای دریافت شده از سوی رسانه‌ها نیز نشان دهنده تمایل آنها برای ابقای سرپرست شهرداری است.
رئیس شورای شهر رشت با اشاره به اینکه این شهر دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالایی است، بیان کرد: از رسانه‌ها نیز تقاضا داریم ظرفیت‌های جدید را با شورا و شهرداری در میان بگذارند و متأسفانه به واسطه کم کاری‌هایی که در سال‌های اخیر انجام شد شهر رشت که در گذشته شهر اولین‌ها در بهترین‌ها بود، در جایگاه آخرین‌ها قرار گرفته است.
کارگرنیا با تاکید به تداوم چنین نشست‌هایی تصریح کرد: یقیناً این مهم در دستور کار شورا و شهرداری قرار دارد و پس از این نیز به صورت دو ماه یکبار این دیدارهای صمیمانه را برگزار می‌کنیم تا از نقطه نظرات مشورتی رسانه‌ها استفاده کنیم.
رئیس شورای شهر رشت با بیان اینکه شورای رشت با شهردار آینده رشت تعامل و همراهی در راستای رفع مشکلات دارد، افزود: شهردار آینده رشت هر فردی که باشد یقیناً تلاش شورا و شهردار در راستای رفع مشکلات شهر و قرار گرفتن در مسیر توسعه است.