شرکت های بیمه ای خسارت های با آثار با اهمیت را نزد سهامداران افشا می کنند
شرکت های بیمه ای خسارت های با آثار با اهمیت را نزد سهامداران افشا می کنند

معاون مالی و سرمایه گذاری شرکت بیمه “ما”، اظهار کرد: شرکت های بیمه ای، حوادث مهمی را که در چند سال اخیر رخ داده و اثر با اهمیتی برروی سود وزیان آنها داشته در اسرع وقت افشا کرده اند. وحید وثوق درخصوص اینکه آیا شرکت های بیمه ای بعد از وقوع هرحادثه ای ملزم به […]

معاون مالی و سرمایه گذاری شرکت بیمه “ما”، اظهار کرد: شرکت های بیمه ای، حوادث مهمی را که در چند سال اخیر رخ داده و اثر با اهمیتی برروی سود وزیان آنها داشته در اسرع وقت افشا کرده اند.

وحید وثوق درخصوص اینکه آیا شرکت های بیمه ای بعد از وقوع هرحادثه ای ملزم به افشای اطلاعات هستند یا خیر؟، گفت: اینکار توسط شرکت های بیمه ای انجام می شود. وی با اشاره به نامشخص بودن میزان و نوع خسارت درهنگام وقوع حادثه، افزود: در لحظه وقوع خسارت معلوم نیست که آیا این ریسک در تعهد بیمه بوده یا خیر؟ ولی به طورمعمول اتفاقاتی که رخ داده و رقم های با اهمیتی هم بوده توسط شرکت ها افشا شده است.

معاون مالی و سرمایه گذاری شرکت بیمه “ما”، تصریح کرد: درمواردی که اثبات شود که شرکت این موضوع را می دانسته و اثر سود و زیانی قابل توجهی روی صورت های مالی می گذارد باید شفافیت صورت بگیرد که  تاکنون توسط شرکت های بیمه ای افشا شده است.

وثوق، درخصوص تاخیر درخصوص افشای اطلاعات، توضیح داد: برای افشای اطلاعات همه موارد باید مشخص شود به دلیل اینکه اگر یک شرکت بیمه سریعا اعلام کند که پوشش این خسارت درتعهد وی بوده اما حدود خسارت را مشخص نکند یک خبر ناپخته را دراختیاراستفاده کنندگان قرارداده است. وی معتقد است که اگر خسارتی تا این اندازه اهمیت داشته که آثار سود وزیانی با اهمیتی دارد، شرکت مذکور  می تواند از سازمان بورس درخواست کند که نماد آن  را ببندد تا اطلاعات تکمیل شود.

معاون مالی و سرمایه گذاری بیمه “ما”، خاطرنشان کرد: اگر شرکتی می داند که یک خسارت تاثیر با اهمیتی بر روی سود و زیان آن  می گذارد باید شفاف سازی کند  تا متهم نشود به اینکه اطلاعات را دردسترس سهامداران قرارنداده است. وثوق افزود: وقتی صنعتی توسط چندین نهاد و ناظر پذیرفته می شودهرکدام از این نهادها می تواند اطلاعات خاص خود را داشته باشد که شرکت های تابعه ملزم به رعایت همه آن موارد هستند. وی اذعان داشت که شرکت بیمه ای در موارد خسارات بزرگ، طبق قوانین ومقررات به محض اینکه خسارتی بالای یک رقمی اتفاق بیفتد که درحال حاضر براساس آیین نامه ۷۶، حدود  ۲۰۰ میلیون تومان است باید به بیمه مرکزی به عنوان بیمه گر اتکایی اطلاع بدهد که این خسارت اتفاق افتاده است ولی اینکه به عنوان ناشر، این اطلاعات دراختیارسهامدار قرارداده شود درآیین نامه های بیمه مرکزی نیامده به دلیل اینکه مواردی هستند که شرکت در نهادهای دیگر ملزم به رعایت آن است. وثوق ادامه داد: وقتی حسابرس و بازرس قانونی در خصوص شرکت ها اظهارنظر می کند، یعنی همه قوانین و مقررات را که شرکت به واسطه آنها  پذیرفته شده و با توجه به آن موضوع دارد کار می کند را در نظر می گیرد که شامل قوانین و مقررات سازمان بورس، بیمه مرکزی، قانون تجارت و قانون مالیاتی می شود.

در ارزیابی خسارات و پرداخت آن به قربانیان سانحه ریلی محور طبس تسریع شود

سکاندار صنعت بیمه در نامه‌ای به مدیران عامل شرکت‌های بیمه ملت، رازی و البرز نسبت به سرعت‌بخشی در روند بررسی و همچنین پرداخت خسارت‌های سانحه قطار مشهد_ یزد دستور لازم را صادر کرد.

مهندس مجید بهزادپور با ابراز تاسف از وقوع حادثه قطار در محور طبس و عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار، به مدیران شرکت‌های بیمه‌گر تاکید کرد با بررسی ویژه و برآورد دقیق خسارات و پرداخت سریع، گزارش کامل عملیات بیمه‌ای این حادثه را تا پایان وقت اداری شنبه ۲۱ خردادماه به ایشان اعلام کنند.  بر اساس این گزارش در نامه رئیس کل بیمه مرکزی بر مواردی نظیر: قید فوریت در اعزام کارشناسان بیمه، دقت ویژه در برآورد خسارات بدنی و سرعت عمل در پرداخت تعهدات بیمه‌ای تاکید شده است.

شایان ذکر است رونوشت نامه یاد شده به مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی نیز ارسال شده تا در صورت تعهد این صندوق نسبت به استیفای حقوق زیاندیدگان، اقدام لازم صورت گیرد. گفتنی است پیش از این حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر سید ابراهیم رئیسی_ رئیس جمهوری اسلامی ایران_ بر بسیج همه امکانات برای امدادرسانی به مصدومان حادثه خروج قطار از ریل در طبس تاکید کرده است.

پیامک دریافت سود سهام عدالت کلاهبرداری است

شرکت سپرده گذاری مرکزی در خصوص کلاهبرداری سایبری برای دریافت سود سهام عدالت به عموم مردم هشدار داد.

شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با انتشار اطلاعیه‌ای در خصوص کلاهبرداری سایبری برای دریافت سود سهام عدالت به عموم مردم هشدار داد.

در این اطلاعیه آمده است: به تازگی مجرمان سایبری با ترفندی جدید و با ارسال پیامک و یا پیام در شبکه‌های اجتماعی با نام واریز سود سهام عدالت مترصد کلاهبرداری از مردم هستند. پیام‌های جعلی که به تازگی منتشر شده است، از مخاطبین درخواست می‌کند که برای دریافت سود سهام خود از طریق لینک آلوده اقدام کنند که سهامداران می بایست نسبت به این اقدام کلاهبردارانه آگاه باشند.

بر اساس اطلاعیه سمات، مجرمان سایبری با طراحی پلتفرم مجرمانه در قالب استفاده از نام و نشان سامانه سهام عدالت و ارسال پیامک مبنی بر واریز مبالغ مختلف به حساب‌های مالی هموطنان مشروط به مراجعه لینک یا پیوند درج شده در پیامک، گوشی تلفن همراه فریب‌خوردگان را به صفحات جعلی پرداخت موسوم به فیشینگ هدایت می کنند. شایان ذکر است، هرگونه اطلاع رسانی در سهام عدالت صرفا از طریق وب‌سایت های رسمی شرکت سپرده گذاری مرکزی به نشانی www.csdiran.ir ،www.sejam.ir و sahamedalat.ir به اطلاع عموم مشمولان سهام عدالت می‌رسد.