وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شفافیت از مهمترین روشهای مقابله با فساد است، گفت: از دری که شفافیت وارد شود از در دیگر فساد خارج میشود؛ تلاش کردیم در وزارت تعاون با استقرار سامانه شفافساز شرایطی را فراهم کنیم تا مجموعه وزارتخانه در یک اتاق شیشه ای در منظر مردم قرار […]
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه شفافیت از مهمترین روشهای مقابله با فساد است، گفت: از دری که شفافیت وارد شود از در دیگر فساد خارج میشود؛ تلاش کردیم در وزارت تعاون با استقرار سامانه شفافساز شرایطی را فراهم کنیم تا مجموعه وزارتخانه در یک اتاق شیشه ای در منظر مردم قرار گیرد.
محمد شریعتمداری گفت: یکی از وعده هایی که در زمان رای اعتماد در مجلس بیان کردم برخورد با همه مظاهر فساد در مجموعه فعالیتهای وزارت تعاون بود.
وزیر تعاون اظهارداشت: یکی از اقدامات ما در وزارت تعاون در امر شفافیت شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی است که با استقرار ۹ سامانه شفاف ساز شرایطی فراهم کرده که مجامع عمومی شرکتها در وقت قانونی برگزار شود و تمام ترازنامههای شرکتهای مختلف وزارتخانه در سامانه کدال بورس قرار گیرد.
وی ادامه داد: شرکتهای بزرگی که تصور نمیشد بورسی شوند امروز بورسی شدند و بدین ترتیب شفافیت مهمترین عامل فعالیت آنها در بورس است و قیمت آنها در تابلو در منظر دید عموم است.
شریعتمداری گفت: یکی دیگر از اقدامات شفاف سازی تشکیل کمیته شفاف سازی و سلامت اداری است که مشغول به کار بوده و تلاش کرده با اصلاح مقررات پیچیده شرایط مناسبتری را برای مدیریت سالم فراهم کند و ۲ هزار بخشنامه سازمان به ۶۰ بخشنامه کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: در این ایام دفترچههای تامین اجتماعی در این مدت حذف شده و با استقرار دولت الکترونیک مراجعه مردم به حداقل ممکن کاهش یافته است. وزیر تعاون گفت: وزارت تعاون در دو دوره متوالی در امر شفافیت در بین بخشهای مختلف سرآمد بود.
بیش از ۵۸ هزارتن برگ سبز چای از چایکاران خریداری شد
رییس سازمان چای کشور گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون حدود ۵۸ هزار و ۶۱۰ تن برگ سبز چای به ارزش ۳۷۱ میلیارد تومان خرید تضمینی شده است.
« حبیب جهانساز» با بیان اینکه خرید تضمینی برگ سبز چای از دوم اردیبهشت ماه امسال آغاز شده و تا مهر ماه در قالب سه فصل و چهار چین ادامه خواهد داشت، افزود: از این میزان خرید، مبلغ ۳۰۱ میلیارد تومان معادل ۸۴ درصد از مطالبات چایکاران پرداخت شده است.
رییس سازمان چای کشور اظهار داشت: از این میزان حجم خرید، نزدیک به ۴۷ هزار و ۶۰۹ تن معادل ۸۲ درصد برگ سبز درجه یک و ۱۰ هزار و ۹۶۱ تن معادل ۱۸ درصد برگ سبز درجه دو است.
وی با بیان این که در چین اول ۵۵ هزار تن برگ سبز چای از باغات برداشت شده است، تصریح کرد: از این میزان برگ، تاکنون ۱۳ هزار و ۱۸۷ تن چای خشک تولید شده است.
جهانساز با اشاره به اینکه چین دوم برگ سبز چای تا ۲۵ تیر ادامه خواهد داشت پیش بینی کرد که در چین دوم حدود ۴۵ تا ۵۰ هزار تن برگ چای سبز از باغات برداشت شود.
رییس سازمان چای کشور وضعیت چین دوم برگ سبز چای را به لحاظ کمی و کیفی خوب ارزیابی کرد و گفت: امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش تولید داریم.
وی به تاثیر خشکسالی بر باغات چای کشور اشاره کرد و افزود: به علت بارش کم در اسفند ۹۹ و فروردین سال جاری، تولید برگ سبز چای در حد انتظار نبود، اما چین دوم به علت بارش های اردیبهشت ماه، وضعیت بهتری داشته است.
به گفته وی، احتمال این وجود دارد که چین تابستانه برگ سبز چای تحت تاثیر خشکسالی قرار بگیرد.
۲۸۰ شهر کشور تنش آبی دارند
یک مقام مسئول گفت: با توجه به کاهش شدید بارشها و افزایش دمای هوا، تنها راه گذر از این شرایط صرفه جوئی۲۰ درصدی مردم در مصرف آب است.
سیدعلی سیدزاده، مدیرکل اداره ارتباط با مشتریان شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران گفت: از اول تا هفتم تیر ماه هر سال به نام صرفه جویی در مصرف آب نام گذاری شده است که این هفته دارای شعارهای مختلفی در روزهای مختلف است.
او ادامه داد: امسال مطابق آمار، میزان بارندگی نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۵۲ درصد کاهش یافته که در میانگین متوسط ۵۲ ساله، ۳۶ درصد کاهش بارندگی به ثبت رسیده است.
سیدزاده بیان کرد: متاسفانه از لحاظ بارندگی کشور شرایط خوبی ندارد و در حال حاضر مدیریت مصرف یکی از مهمترین اقدامات برای عبور از تنش آبی است.
مدیرکل اداره ارتباط با مشتریان شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران تصریح کرد: طبق پیش بینیهای هواشناسی میانگین دما از سال گذشته افزایش پیدا کرده است و یقینا با مدیریت مصرف آب و صرفه جویی در مصرف آن میتوانیم از این شرایط عبور کنیم.
او ادامه داد: با توجه به کاهش شدید بارشها و افزایش دمای هوا، تنها راه گذر ۲۸۰ شهر دارای تنش آبی کشور از تابستان گرم امسال، صرفه جویی ۱۵ تا ۲۰ درصدی مردم در مصرف آب است.
مدیرکل اداره ارتباط با مشتریان شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران اضافه کرد: اگر ما بتوانیم ۱۵ تا ۲۰ درصد صرفه جویی در مصرف آب را داشته باشیم، قطعا میتوانیم از شرایط بحرانی عبور کنیم، با توجه به اینکه کشور ما جز کشورهای پهناور است، مدیریت مصرف باید جزو اولویت اصلی ما باشد و متاسفانه به دلیل کاهش بارندگی، امیدواریم بتوانیم از این بحران عبور کنیم.