شهادت خلبان و کمک خلبان در پی سقوط هواپیمای اف ۷
شهادت خلبان و کمک خلبان در پی سقوط هواپیمای اف ۷

در پی سقوط یک فروند هواپیمای اف ۷ در نایین اصفهان، خلبان و کمک خلبان به شهادت رسیدند. صبح دیروز یک فروند هواپیمای اف ۷ در منطقه عمومی نایین اصفهان و در حین تمرینات تیراندازی آموزشی هوایی، به علت نقص فنی دچار سانحه شد و سقوط کرد. در این سانحه سرگرد خلبان قاسم زمانی و […]


در پی سقوط یک فروند هواپیمای اف ۷ در نایین اصفهان، خلبان و کمک خلبان به شهادت رسیدند. صبح دیروز یک فروند هواپیمای اف ۷ در منطقه عمومی نایین اصفهان و در حین تمرینات تیراندازی آموزشی هوایی، به علت نقص فنی دچار سانحه شد و سقوط کرد. در این سانحه سرگرد خلبان قاسم زمانی و دانشجوی خلبانی محمد جواد بای به شهادت رسیدند. علت سانحه توسط گروه تخصصی هوایی در دست بررسی است. بر اساس این گزارش سرهنگ معتمدی مدیر روابط عمومی ارشد نظامی آجا در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری گفت: رأس ساعت ۸ صبح سه‌شنبه، ۳ خرداد یک فروند هواپیمای آموزشی اف-۷ پایگاه هشتم شکاری اصفهان در اطراف انارک نائین دچار حادثه می‌شود که متأسفانه دو خلبان این هواپیما سرهنگ دوم زمانی و ستوان یکم بای به شهادت می‌رسند. وی افزود: علت این حادثه نقص فنی بوده است، اما تحقیقات بیشتر در این باره ادامه دارد.
رایزنی نفتی سفیر ایران با وزیر انرژی عراق
سفیر ایران در عراق با وزیر انرژی این کشور همسایه دیدار و رایزنی کرد. محمد کاظم آل صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد، در ادامه ملاقات های خود با اعضای هیات دولت عراق (وزرای کشور، برق و ورزش و جوانان) با احسان عبدالجبار اسماعیل، وزیر نفت این کشور نیز ملاقات و پیرامون آخرین وضعیت همکاری های دو کشور در حوزه نفت و گاز گفت‌وگو و تبادل نظر کرد. به گزارش ایسنا، در این ملاقات دو طرف موافقت خود را با تشکیل کمیته مشترک همکاری ها اعلام و مقرر شد در نشست های آتی این کمیته، مسائلی نظیر چاه های نفتی مشترک مطرح و در این خصوص مذاکره و تصمیم گیری شود. بهشتی نماینده وزیر نفت کشورمان در امور عراق نیز در این ملاقات حضور داشت.
باقری: ترور هیچ تأثیری بر سیاست ایران در مبارزه با تروریسم در منطقه ندارد
معاون سیاسی وزارت امورخارجه، شب گذشته با حضور در منزل شهید حسن صیاد خدایی و دیدار با همسر، فرزندان و خانواده این شهید، اظهار داشت: «شهادت، سعادتی است که فقط نصیب انسان‌هایی می‌شود که از پیش از این که از جان خود بگذرند، از همه چیز خود گذشته‌اند». علی باقری با اشاره به این که با هر قطره خون شهید که بر زمین ریخته می‌شود، بار مسؤلیت کارگزاران نظام افزایش می‌یابد، افزود: «ترور نه‌تنها موجب اخلال در مسیر پیشرفت انقلاب اسلامی نمی‌شود، بلکه خون پاک شهدا، حرکت انقلاب اسلامی در مسیر پیشرفت را شتاب می بخشد». باقری با اشاره به دوگانگی سیاست برخی از دولت‌های غربی در قبال پدیده تروریسم، تصریح کرد: «همان اندازه که تروریسم محکوم است، سکوت در برابر ترور هم محکوم است». معاون سیاسی وزارت امور خارجه افزود: «سکوت برخی دولت‌ها در برابر ترور، پاداش به تروریست‌ها است و تا زمانی که تروریست‌ها امید به دریافت پاداش داشته باشند، تروریسم ریشه‌کن نخواهد شد». باقری با اشاره به اراده راسخ ایران برای مقابله با تروریسم اظهار داشت: «این ترورها هیچ تأثیری بر سیاست ایران در مبارزه همه‌جانبه با تروریسم در منطقه نداشته و بدون تردید سیاست ثبات آفرین، امنیت ساز و ضدتروریسم ایران قوی‌تر از گذشته ادامه خواهد یافت».
هویت جسد مالک ساختمان متروپل تایید شد
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان از تایید هویت جسد حسین عبدالباقی متهم اصلی و مالک و پیمانکار ساختمان متروپل آبادان خبر داد. صادق جعفری چگنی اظهار کرد: بلافاصله پس از وقوع حادثه، دستور بازداشت نامبرده و تعدادی از متخلفین و مسببین حادثه از سوی مرجع قضایی صادر شده بود که تعدادی از آن‌ها بازداشت شده‌اند. وی افزود: با توجه به‌ کشف اسناد هویتی حسین عبدالباقی، مالک برج متروپل و یکی از متهمین اصلی پرونده در البسه یکی از قربانیان حادثه که غیر قابل تشخیص بوده، دستورات مقتضی جهت تشخیص هویت متوفی از طریق واحد تشخیص هویت فراجا و پزشکی قانونی صادر شد که در نهایت هویت وی مورد تایید قرار گرفت.
نماینده اهواز: سازنده متروپل از رانت استفاده کرده است
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بر لزوم آواربرداری هر چه سریعتر و رسیدگی به وضعیت بازماندگان حادثه متروپل آبادان به شکل صحیح و بهنگام تاکید کرد. سیدکریم حسینی اظهار کرد: حادثه دلخراش و مصیبت بار فرو ریختن ساختمان متروپل آبادان را به همه ملت ایران به ویژه مردم آبادان تسلیت می‌گویم و برای بازماندگان از خداوند متعال صبر جمیل خواستارم و برای افرادی که در بیمارستان‌ها هستند نیز آرزوی شفای عاجل دارم. وی افزود: در خصوص این پروژه متاسفانه اخبار و اطلاعاتی که به دست می‌رسد حاکی از آن است که مجوزهای قانونی برای احداث و توسعه این بنا داده نشده و متاسفانه آنچه مشخص است این است که سازنده ساختمان متروپل از رانت نزدیکی به مسئولان استانی و مسئولان منطقه آزاد اروند استفاده کرده است. نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تکنولوژی‌ها، مجوزها و حساب و کتاب‌ها در خصوص ساخت و ساز، امروز از لحاظ مهندسی به گونه‌ای نیست که بتوان گفت در آن خطا ایجاد می‌شود. تذکرات لازم و هشدارهای لازم به مالک ساختمان متروپل داده شده بود اما مجوز لازم را از سوی مراجع قانونی نگرفته و اگر هم گرفته متاسفانه با رانت و رشوه بوده است. وی افزود: آنچه اکنون ضروری و در اولویت است آواربرداری و نجات افراد زنده احتمالی و خارج کردن افرادی است که در زیر آوار فوت شده‌اند. اولویت دوم نیز برخورد با همه کسانی است که مسبب این حادثه بوده‌اند، چه در ساخت و ساز و چه در صدور مجوز و چه در روابطی که با شخص سازنده داشته‌اند. باید برخورد قانونی با همه این افراد انجام شود. حسینی گفت: در مجلس با رئیس مجلس در خصوص متروپل صحبت کردیم و از سوی مجمع نمایندگان خوزستان نیز بیانیه‌ای در این خصوص صادر شد. امیدواریم هر چه سریعتر آواربرداری و رسیدگی به وضعیت بازماندگان به شکل صحیح و بهنگام انجام شود.