شورای مدیران بیمه آسیا عملکرد شش ماهه شرکت را بررسی کرد
شورای مدیران بیمه آسیا عملکرد شش ماهه شرکت را بررسی کرد

  شورای مدیران بیمه آسیا به منظور بررسی و ارزیابی عملکرد شش ماهه این شرکت برگزار شد.مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در نشست شورای مدیران بیمه آسیا ضمن تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) اظهار داشت: امسال با استفاده از فرصت […]

 

شورای مدیران بیمه آسیا به منظور بررسی و ارزیابی عملکرد شش ماهه این شرکت برگزار شد.مسعود بادین، نایب رییس هیأت مدیره و مدیرعامل بیمه آسیا در نشست شورای مدیران بیمه آسیا ضمن تسلیت ایام سوگواری رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) اظهار داشت: امسال با استفاده از فرصت ها و ظرفیت های خود، می توانیم با بررسی دقیق نقاط ضعف و قوت شرکت، خدمات شایسته بیمه ای را به مردم ارائه کنیم.
مدیرعامل بیمه آسیا با اشاره به عملکرد مناسب شرکت درشش ماهه اول سال جاری و تقدیر از تلاش ارزنده کارکنان و نمایندگان در این مدت، تقویت شبکه فروش و استفاده حداکثری از ظرفیت نمایندگان در کنار جدی بودن در کنترل و نظارت را مورد تاکید قرار داد. نایب رئیس هیات مدیره بیمه آسیا با تصریح بر هماهنگی هر چه بیشتر بین مدیریت ها و سایر بخش های شرکت برای جذب حداکثر پرتفوی مناسب و پرهیز از فعالیت جزیره ای، گفت: می بایست برای تحقق برنامه های شرکت، هدف گذاری کنیم و برنامه ریزی دقیق را در دستور کار قرار دهیم.
در این جلسه، معاونین مدیرعامل و مدیران، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت شش ماهه، برنامه های آتی حوزه خود را تشریح کردند.
گفتنی است، در جلسه شورای مدیران بیمه آسیا که با موضوع بررسی عملکرد شش ماهه شرکت برگزار شد، اعضای هیات مدیره، معاونین مدیرعامل، مدیران و مشاوران مدیرعامل حضور داشتند.

عملیات خالص بیمه گری سود خیلی قابل توجهی ندارد
رییس هیات مدیره شرکت بیمه حافظ، معتقد است که صنعت بیمه نتوانسته رشدی متناسب با بخش‌های دیگر اقتصادی داشته باشد و سهم خودرا در اقتصاد کشور بیشتر کند و راهی طولانی برای اینکه بتواند به جایگاه درست خود برسد، دارد. محمود دودانگه با بیان اینکه برای بررسی سودآوری در صنعت بیمه باید بررسی شود که عملیات بیمه گری چقدر موثر بوده، گفت: باید دید که چقدر از سود ایجاد شده ناشی از سرمایه گذاری های مختلفی است که صنعت بیمه در بازارسرمایه در دارایی‌های فیزیکی انجام داده است. وی، اذعان داشت که با بررسی صورت‌های مالی شرکت‌های بیمه‌ای مشخص می‌شود که عملیات خالص بیمه گری سود خیلی قابل توجهی ندارد و بعضا شاید، شرکت‌ها زیان ده باشند. دودانگه، با توضیح اینکه در صورت‌های مالی صنعت بیمه حتی سرمایه گذاری‌ها درچارچوب عملیات بیمه گری گنجانده می‌شود، افزود: دراینجا منظورخالص بیمه گری است، یعنی صدور و خسارت به اضافه هزینه های تبعی که شرکت‌ها دراین چارچوب عملکرد خیلی مثبتی ندارند.
در راستای ترویج فرهنگ بیمه ای
جرائم دیركرد بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه موتوری زمینی بخشیده می شود
با پیشنهاد رییس کل بیمه مرکزی و موافقت رییس مجمع عمومی صندوق تامین خسارت های بدنی، جرائم دیرکرد بیمه شخص ثالث وسایل نقلیه موتوری زمینی بخشیده می شود. جرائم دیرکرد بیمه شخص ثالث تمامی وسایل نقلیه موتوری زمینی به منظور حمایت از اقشار آسیب پذیر، پیشگیری از آسیب های اجتماعی ( به دلیل شرایط اقتصادی حاکم بر جامعه ناشی از تحریم های ظالمانه و پاندمی ویروس کرونا ) و در راستای ترویج فرهنگ بیمه و افزایش ضریب نفوذ بیمه ای همچنین به مناسبت حلول ماه ربیع الاول و هفته وحدت از تاریخ ۱۷ مهرماه تا ۶ آبان ماه سال جاری بمدت ۲۰ روز بخشوده می شود. لازم به ذکر است این بخشودگی شامل افرادی میشود که بیمه نامه یک ساله خریداری کنند.
بیمه مرکزی در سال گذشته ۵.۷۰۰.۱۸۷ میلیون ریال عوارض پرداخت کرد
بیمه مرکزی درسال ۹۹ حدود ۵.۷۰۰.۱۸۷ میلیون ریال عوارض بابت سهم صندوق تامین خسارت‌های بدنی،عوارض وزارت بهداشت و نیروی انتظامی پرداخت کرده است.این رقم در سال ۹۸ حدود ۴٫۷۶۳٫۰۲۶ میلیون ریال بوده است. بیمه مرکزی در سال ۹۹ مبلغ ۲٫۲۹۶٫۶۶۷ میلیون ریال عوارض به صندوق تامین خسارت‌های بدنی،۳٫۰۷۴٫۱۴۹ میلیون ریال عوارض به وزارت بهداشت و مبلغ ۳۲۹٫۳۷۱ میلیون ریال عوارض به نیروی انتظامی پرداخت کرده است. براین اساس، بیمه مرکزی در سال گذشته حدود ۹۳۷٫۱۶۱ میلیون ریال بیشتر از سال ۹۸ به صندوق تامین خسارت‌های بدنی، وزارت بهداشت و نیروی انتظامی عوارض پرداخت کرده است.