شکوفایی اقتصادی با تأمین مالی طرح ها در بانکداری اسلامی
شکوفایی اقتصادی با تأمین مالی طرح ها در بانکداری اسلامی

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در دومین جلسه کمیته بانکداری اسلامی این بانک گفت: تأمین مالی از طریق اجرای بانکداری اسلامی و مشارکت در انجام پروژه ها و فعالیت های تولیدی، اثرات مثبتی بر اقتصاد کشور دارد. اسماعیل لله گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در دومین جلسه کمیته بانکداری اسلامی این بانک گفت: تأمین مالی از […]

مدیرعامل بانک رفاه کارگران در دومین جلسه کمیته بانکداری اسلامی این بانک گفت: تأمین مالی از طریق اجرای بانکداری اسلامی و مشارکت در انجام پروژه ها و فعالیت های تولیدی، اثرات مثبتی بر اقتصاد کشور دارد.
اسماعیل لله گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در دومین جلسه کمیته بانکداری اسلامی این بانک گفت: تأمین مالی از طریق اجرای بانکداری اسلامی و مشارکت در انجام پروژه ها و فعالیت های تولیدی، اثرات مثبتی بر اقتصاد کشور دارد.
اسماعیل لله گانی با بیان این مطلب افزود: بانکداری اسلامی با فراهم کردن زمینه و بستر مشارکت در تأمین مالی طرح ها، به عنوان عنصر ضروری و حیاتی در فعالیت های تولیدی می تواند سیستم اقتصادی کشور را از رکود به سوی توسعه و شکوفایی سوق دهد.
وی افزود: در این طرح، بانک واسطه تأمین سرمایه به واحد های تولیدی است و از طریق جمع آوری سرمایه های خرد و تشویق سپرده گذاران به مشارکت در پروژه ها و طرح ها، به توسعه و رونق فعالیت های تولیدی و اشتغال زایی کمک می کند.
لله گانی تصریح کرد: ساختار اجرای طرح تأمین مالی از طریق بانکداری اسلامی در بانک رفاه کارگران طراحی شده است که بر اساس آن ابتدا پروژه های دارای توجیه فنی و اقتصادی از طریق ساز و کار مشخصی شناسایی شده، سپس در قالب فراخوان عمومی از سپرده گذاران به منظور مشارکت در آن ها دعوت به عمل می آید.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران ادامه داد: منابع و سپرده ها در صندوق مشخصی مانند صندوق امید رفاه جمع آوری و سپس این منابع برای اجرای پروژه ها و طرح های تولیدی و اقتصادی به کار گرفته می شود.
لله گانی در پایان تأکید کرد: شرایط و موقعیت مناسبی برای همکاری و هم افزایی بین سازمان ها و بخش های مختلف شکل گرفته است و امیدواریم با اجرایی شدن این طرح، شاهد اثرات مثبت آن در زیرساخت های اقتصادی کشور باشیم.

پرداخت وام تامین مسکن محرومان از سوی بانک سینا
با توجه به نوسانات بازار مسکن و در راستای حمایت از جامعه کمتر برخوردار کشور، این بانک با همکاری بنیاد علوی پرداخت وام قرض‌الحسنه برای تامین مسکن محرومان را در دستور کار قرار داده است. این تسهیلات بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد علوی و برای کمک به بهبود معیشت و توانمندسازی محرومان در تامین مسکن پرداخت می‌شود.
بانک سینا در راستای اجرای مسوولیت‌های اجتماعی و توانمندسازی قشر کم‌برخوردار جامعه در تامین مسکن، متولی ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه مسکن می‌شود.
با توجه به نوسانات بازار مسکن و در راستای حمایت از جامعه کمتر برخوردار کشور، این بانک با همکاری بنیاد علوی پرداخت وام قرض‌الحسنه برای تامین مسکن محرومان را در دستور کار قرار داده است. این تسهیلات بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با بنیاد علوی و برای کمک به بهبود معیشت و توانمندسازی محرومان در تامین مسکن پرداخت می‌شود.
پرداخت این وام با مبلغ حداکثر یک میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال و بازپرداخت حداکثر ۱۲ ساله صورت می‌گیرد. این تسهیلات به متقاضیان و مشمولان با ارائه معرفی‌نامه از بنیاد علوی و طبق ضوابط و آیین‌نامه‌های بانک تعلق می‌گیرد.
بانک سینا و بنیاد علوی، پیش‌تر نیز از طریق تفاهم‌نامه‌های همکاری متعدد، اقدامات مطلوبی را در حمایت از اقشار کم بضاعت و محروم جامعه انجام داده‌اند و این تفاهم‌نامه نیز در تداوم همین روند به امضا رسیده است. گفتنی است از دیگر اقدامات مهم این بانک در سال گذشته، کمک ۵۰ میلیارد ریالی به مددجویان کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی در ۷ استان درگیر کرونا، خرید و اهدای یک هزاردستگاه تبلت به دانش‌آموزان مناطق محروم کشور و اختصاص ۳۰ میلیارد ریال بابت آزادی ۱۵۷ تن از زندانیان جرائم غیرعمد و همچنین ساخت ۳مدرسه در مناطق محروم بوده است.

بهره برداری از طرح توسعه شركت طب پلاستیك نوین با تسهیلات بانك صنعت و معدن
همزمان با نهمين سفر استاني رياست جمهوري به استان سمنان، طرح توسعه شركت طب پلاستيك نوين با تأمين مالي بانك صنعت و معدن و با حضور سيد رضا فاطمي امين وزیر صنعت، معدن و تجارت در شهرستان شاهرود به بهره برداري رسيد.
طرح توسعه شركت طب پلاستيك نوين كه روز پنجشنبه سيزدهم آبان ماه با حضور وزير صمت به بهره برداري رسيد، جهت توليد انواع ظروف بسته بندي و يكبار مصرف در شهرك صنعتي شاهرود با ظرفيت توليد سالانه ۲۲ هزار تن احداث شده است.
تسهیلات پرداختی به این طرح از سوي بانک صنعت و معدن، شامل مبلغ ۲۷۷ میلیارد ریال بابت سرمایه ثابت و ۶۲۳ ميليارد ريال بابت سرمايه در گردش بوده و براي ۴۲۰ نفر به صورت مستقيم اشتغال ايجاد كرده است.
گفتني است، شركت ياد شده فعاليت توليدي خود را از سال ۱۳۷۷ با هدف تأمين نياز بازار داخلي و رقابت براي صادرات محصول به بازارهاي منطقه اي آغاز كرده است.