صدور بیش از ۵۱ میلیون کارت ملی هوشمند در کشور
صدور بیش از ۵۱ میلیون کارت ملی هوشمند در کشور

  بر اساس جدیدترین گزارش سازمان ثبت احوال که به صورت اختصاصی در اختیار ایسنا قرار گرفت از ۶۰ میلیون و ۷۹۳ هزار و ۶۷۵ ایرانی که فرایند تکمیل ثبت نام کارت ملی هوشمند را انجام داده اند برای بیش از ۵۱ میلیون نفر این کارت ملی صادر شده است که کارت های ملی صادر […]

 

بر اساس جدیدترین گزارش سازمان ثبت احوال که به صورت اختصاصی در اختیار ایسنا قرار گرفت از ۶۰ میلیون و ۷۹۳ هزار و ۶۷۵ ایرانی که فرایند تکمیل ثبت نام کارت ملی هوشمند را انجام داده اند برای بیش از ۵۱ میلیون نفر این کارت ملی صادر شده است که کارت های ملی صادر شده از اواخر سال ۹۸ تولید داخل بوده است.
از ابتدای صدور کارت ملی هوشمند که از مهرماه سال ۹۱ تا ۴ خرداد سال ۱۴۰۰ صورت گرفته است برای ۵۱ میلیون و ۱۲ هزار و ۷۳۸ نفر کارت ملی صادر شده است.
بنابراین گزارش سال گذشته سیف‌الله ابوترابی در گفت وگویی با ایسنا، در تشریح روند تحویل کارت های ملی هوشمند عنوان کرده بود که در کشور ۶۱ میلیون نفر واجد شرایط دریافت کارت ملی هوشمند هستند و هر ساله بیش از یک میلیون نفر هم به این تعداد اضافه می شود.
وی افزوده بود: کارت ملی هوشمند تولید داخل، مشابه نمونه خارجی است و همه نکات ایمنی و فنی در تولید آن رعایت شده است و چاپخانه دولتی متولی تولید آن است. از اسفند سال ۱۳۹۶ با مشکل تامین بدنه کارت مواجه شده‌ایم و از آغاز سال ۱۳۹۷ با شرکت‌های متولی که چاپخانه دولتی متولی تامین و تولید آن است، وارد مذاکره شده و تلاش‌ها آغاز و قرار شد که بدنه کارت ایرانی مشابه خارجی باشد، آزمایشات طولانی انجام شد و در اوخر سال ۱۳۹۸ شاهد تولید نمونه داخلی بوده ایم.
ثبت‌نام بیش از ۵۰ هزار دیابتی برای دریافت انسولین قلمی؛ تاکنون
رییس مرکز مدیریت پیوند و درمان بیماری‌های وزرات بهداشت با اشاره به برنامه ثبت‌نام دیابتی‌ها در سامانه مدیریت بیماری‌های نادر جهت ساماندهی توزیع انسولین قلمی، گفت: تاکنون بیش از ۵۰ هزار نفر در این برنامه ثبت‌نام کرده‌اند. دکتر مهدی شادنوش با اشاره به برنامه ثبت‌نام دیابتی‌ها در سامانه مدیریت بیماری‌های نادر جهت ساماندهی توزیع انسولین قلمی، گفت: تمام بیماران دیابتی که انسولین قلمی استفاده می‌کنند، حتما به مراکز تخصصی که از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شده، مراجعه کرده و اطلاعات‌شان را در سامانه مدیریت بیماری‌های نادر ثبت کنند؛ چراکه در ماه‌های آینده به مرور فقط به کسانی انسولین قلمی تعلق می‌گیرد که در سامانه ثبت اطلاعات شده باشند.
وی افزود: بنابراین هر دانشگاه علوم پزشکی یکسری مرکز تخصصی را اعلام کرده که دیابتی‌هایی که انسولین قلمی دریافت می‌کنند، جهت ثبت اطلاعاتشان به این مراکز مراجعه کنند.
شادنوش گفت: در عین حال اگر مرکزی در فهرست اعلامی وزارت بهداشت برای ثبت‌نام وجود دارد، اما از ثبت‌نام مبتلایان به دیابت در سامانه مدیریت بیماری‌های نادر ابراز بی‌اطلاعی می‌کند، افراد حتما به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرشان شکایت کنند. به طوری که می‌توانند با معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهر خود تماس گرفته و اعلام کنند که فلان مرکزی که وزارت بهداشت برای ثبت‌نام دیابتی‌ها جهت ساماندهی توزیع پن انسولین اعلام کرده، مراجعه کردیم و آن‌ها ثبت‌نامی انجام نداده‌اند.
وی تاکید کرد: تاکنون بیش از ۵۰ هزار نفر در این برنامه ثبت‌نام کرده‌اند.
کشف بیش از ۷۰ هزار ماینر در کشور
سردار محمدرضا مقیمی درباره برخورد پلیس با استخراج غیرقانونی رمز ارزها، گفت: در مورد دستگاه‌های ماینر یا همان استخراج رمز ارزها باید بگویم که این دستگاه‌ها قاچاق هستند و علاوه بر آن استفاده غیرمجاز آنها از صنعت برق کشور را داریم که تبعات سویی در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی درپی دارد که قطع برق هم جزوی از این تبعات است. از این رو پلیس با این موارد برخورد می‌کند. وی با بیان اینکه از ابتدای گسترش رمز ارزها در جهان و به تبع آن در کشورمان تاکنون نزدیک به ۷۲ هزار دستگاه ماینر در کشور کشف و ضبط شده است، گفت: از ابتدای امسال حدود ۳۰۰۰ دستگاه ماینر کشف و ضبط شده که ما این موارد را به حوزه‌های مربوطه تحویل داده و با متخلفان نیز برخورد شده است. وی با بیان اینکه استخراج رمز ارزها در سه قسمت خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی انجام می‌شود، گفت: پلیس با این موارد برخورد قانونی خواهد داشت و طی این مدت افرادی هم به دلیل ارتکاب همین اقدامات مجرمانه دستگیر شده‌اند. رییس پلیس امنیت اقتصادی ناجا با اشاره به قاچاق بودن دستگاه‌های ماینر، گفت: دستگاه‌های استخراج رمز ارز نو نیستند و به صورت دست دوم و به عنوان دستگاه خارج از استفاده وارد کشور می‌شوند. طبیعی است که چنین دستگاه‌هایی عمر مفید خود را طی کرده و عملکرد مثبتی ندارند. علاوه بر آن هزینه‌بری و برق بیشتری هم مصرف می‌کنند. مقیمی با بیان اینکه بعضی از سازمان و دستگاه‌ها نیز در این زمینه فعال هستند، گفت: ما اخبار این‌ها را داریم و باید با این ها برخورد شود.