محمد اسلامی با اشاره به اینکه ١٨٠ هزار واحد طرح اقدام ملی آغاز شده است، گفت: طرح اقدام ملی مسکن جذابیت های فراوانی دارد و هم اکنون ۱۸۰ هزار واحد مسکونی برای جامعه هدف ( اقشار متوسط و کم درآمد) آغاز شده است. وزیر راه و شهرسازی امروز در حاشیه بازدید از آزمون حرفه ای […]
محمد اسلامی با اشاره به اینکه ١٨٠ هزار واحد طرح اقدام ملی آغاز شده است، گفت: طرح اقدام ملی مسکن جذابیت های فراوانی دارد و هم اکنون ۱۸۰ هزار واحد مسکونی برای جامعه هدف ( اقشار متوسط و کم درآمد) آغاز شده است.
وزیر راه و شهرسازی امروز در حاشیه بازدید از آزمون حرفه ای مهندسی در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: آزمون ورود به حرفه مهندسی در کشور بر اساس قانون سالانه ۲ مرتبه در ۷ رشته تخصصی و با حضور ۳۰۰ هزار نفر برگزار می شود.
وزیر راه و شهرسازی با اعلام این مطلب که امسال ۱۷۵ هزار نفر در آزمون ورود به حرفه مهندسی شرکت کرده اند ارائه صلاحیت حرفهای را نیازمند برگزاری آزمون حرفه ای عنوان کرد.
وی تصریح کرد: آزمون کمک می کند تا افراد با صلاحیت انتخاب شوند.
اسلامی با بیان این مطلب که در برگزاری آزمون وزارت راه و وزارت علوم و سازمان سنجش همکاری قابل توجهی داشته اند گفت از تمامی برگزارکنندگان همایش قدردانی می کنم.
عضو کابینه دولت دوازدهم یادآور شد: آزمون به صورت دسترسی آزاد به کتاب برگزار می شود و افرادی که بتوانند ۵٠ درصد نمره را کسب کنند در این آزمون پذیرفته می شوند.
اسلامی خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم ساختمان های ایستا، بهینه و به صرفه در مصرف انرژی داشته باشیم باید با انتخاب افراد با صلاحیت که از همین آزمون ها سربلند بیرون می آیند، اقدام کنیم.
وی افزود: امسال ٢۵ درصد شرکت کنندگان خانم و ٧۵ درصد از آقایان هستند و بیشترین شرکت کنندگان نظارت عمران را برای آزمون انتخاب کرده اند.
وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه نتایج نهایی آزمون دیماه اعلام می شود، در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص جذابیت طرح اقدام ملی بیان داشت: طرح اقدام ملی جذابیت هایی دارد و برای افرادی است که به تنهایی و با توان مالی خود، امکان خانه دار شدن برای آنها مهیا نیست. بنابراین دولت با سیاستگذاری برای خانه دار شدن اقشار متوسط و کم درآمد طرح را دنبال می کند.
اسلامی ادامه داد: اراضی طرح اقدام ملی شناسایی شده اند و مراحل آماده سازی تا ساخت، ١٨٠ هزار واحد مسکونی در دست اجراست.
۴۱ مصوبه چهاردهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن وزارت راه و شهرسازی اعلام شد
بخش اول
چهاردهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن که ۱۳ مهرماه ۹۸ به ریاست محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و با حضور معاونان وزیر و مدیران کل راه و شهرسازی استانها برگزار شد،۴۱ مصوبه داشت.
بر اساس بند یک ادارات کل راه و شهرسازی استانها و همچنین مسکن مهر مسئولیت مستقیم یافتند تا ظرف مدت حداکثر ۱۰ روز کاری مغایرتهای آماری مسکن مهر بین ادارات کل راه و شهرسازی و حوزه مسکن مهر را بررسی کرده و آنها را برطرف کنند در این راستا تاکید شد تا اطلاعات مسکن مهر به صوت یکپارچه گزارش شود. معاونت برنامهریزی و مدیریت منابع، سازمان ملی زمین و مسکن و شهرهای جدید نیز به عنوان دستگاههای همکار برای اجرای این بند از مصوبه مسئولیت دستگاههای همکار را یافتند.
در بند دو مصوبه نیز دستگاه مسئول معاونت برنامهریزی و توسعه منابع معرفی و ادارات کل راه و شهرسازی استانها و تمامی دستگاههای تابعه به عنوان دستگاههای همکار معرفی شدند. بر اساس بند دوم چهاردهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن، مرجع تمامی اطلاعات و آمار مسکن مهر، معاونت برنامهریزی و مدیریت منابع خواهد بود و تمامی اطلاعات مربوط به مسکن مهر، صرفا از طریق این مرکز گزارش می شود. همچنین عملکرد مسکن مهر به صورت متمرکز گزارش و شامل مراحل اتمام واحدها، فروش اقساطی و تحویل واحدها میشود.
در بند سوم مصوبات چهاردهمین جلسه شورای هماهنگی مسکن نیز مقرر شد تا تمامی ادارات کل استانی برای فروش عرصه مسکن مهر اقدام کنند. در این راستا نیز دستورالعمل مربوط با رویکرد تسهیل در فرآیند اجرا توسط سازمان ملی و شهرهای جدید تهیه و حداکثر ظرف مدت یک هفته کاری ابلاغ شود. در این بند مصوبه دستگاه مسئول سازمان ملی زمین و مسکن و شهرهای جدید و دستگاههای همکار نیز ادارات کل راه و شهرسازی استان ها تعیین شدند.
در بند چهار مصوبه نیز که مسئولیت مستقیم آن به سازمان ملی زمین و مسکن، شهرهای جدید، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و ادارات کل راه و شهرسازی استانها واگذار و معاونت مسکن و ساختمان به عنوان دستگاه همکار معرفی شد. بر اساس این بند مصوبه واحدهای با پیشرفت زیر ۳۰ درصد با ماخذ زمان صورتجلسه شورای معاونان ۲۳ دی ۹۶ و واحدهای فاقد متقاصی بر اساس مصوبه شماره ۱۵۱۹۲۴ / ت ۵۲۱۶۰ نوزدهم بهمن ماه ۹۴ هیات وزیران، ظرف مدت ۱۰ روز با تفکیک استان، شهر، کد پروژه و … از طریق سازمان ملی زمین و مسکن، شرکت عمران شهرهای جدید و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با همکاری ادارت کل استانی تعیین تکلیف شده و به معاونت مسکن و ساختمان اعلام میشود.
بند پنجم این مصوبه نیز دستگاه مسئول را حوزه مسکن مهر و دستگاه همکار را معاونت مسکن و ساختمان معرفی کرده است. بر اساس این بند، مدیریت مسکن مهر باید ظرف یک هفته در خصوص افزایش قیمتها در بخشهای مختلف هماهنگی لازم را انجام دهد و نتیجه را به استانها، شرکت عمران شهرهای جدید، سازمان ملی زمین و مسکن و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اعلام کند.
بر اساس این گزارش، در بند ۶ مصوبه نیز مقرر شد، مسائل و مشکلات احتمالی موجود که مانع تسریع در اتمام پروژههای مسکن مهر شده است توسط ادارات کل استانی به مدیریت مسکن مهر منعکس شود. در این بند ادارات کل راه و شهرسازی استانها به عنوان دستگاه مسئول و معاونت مسکن و ساختمان به عنوان دستگاه همکار معرفی شدند.